O 25 yaşında iken "erkek" olmuş, bunu 14-15 yaşından beri istediğini anlattı bana
Sevgilim eskiden kızdı. Bunu kaldıramıyorum?
O 25 yaşında iken "erkek" olmuş, bunu 14-15 yaşından beri istediğini anlattı bana
Sevgiliyiz 1.5 yıl olmak üzere.
Bana sevgiliğimizin 11. Ayında söyledi, fotolarını gösterdi (şoke oldum ama uzatmak istemiyorum).
Arkadaşlar, onu seviyorum ama onu bir erkek olarak göremiyorum. Mesele malum konu felan değil.
Hareketleri , yaşamı kısacası her şeyi erkek gibi ama ben öyle göremiyorum tuhaf geliyor.
Cidden gerçek erkeklerden bin kat yakışıklı ve erkeksi ama bilemiyorum, çünkü kızken de gayet güzel. Hafif esmer ten, açık kahve gözler, saçlar...
Evlilik düşüncemiz var, ayrılmalı mıyım? (Ailem bilmiyor onun durumunu).
Bunu şimdi sordum çünkü düşünmeye ihtiyacım vardı.
Allah, size, akıl fikir vermiş kanun nedir göstermiş ama sizin düştüğünüz hale bakın yok olun gidin bu dünyadan Allah bin. Versin
Keşke daha önce söyleseymiş, translara her zaman saygım vardır. Seviyorsan bir problem yok bence
Cevap
3Cevap
oha 11 ay sonra da söylemez insan fndnkd
ben olsam ayrılırdım ya sürekli eskiden kadın olduğu düşüncesi olurdu aklımda
Ben olsam kendimi kötü hissederim ya ne bileyim yanlış yonlendirmek1 istemem ama ben olsam ayrılırdım
sonuçta seviyorsun ve ailen karşı çıkma gibi bi durum varsa zaten dış görünüşünden anlaşılmıyomuş anladığıma göre sevgilinle konuşup halledebilirsin bak seviyosan işi bırakma
Düşünsene eski sevgilinin eski sevgilisiymiş kdkckjf
Trans gitsin kendi gibi birini bulsun sen bırak
Pnisi var mj tamamen erkek mu
Kxkdkfkf takma vardır kfkfkfkfkfkfkkdmdndmd
ay garip bi durum ne denir ki bilemedim
Şaka gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?