Kizlar bizi kullanır eğlenir flort denen saçmalıkla bizi tabiri caizse köpek etmeye çalışırlar falan. Biz de kanarız. Olay şu. Biz deli gibi severiz onlar da bize istediğimizi verir 1 tenefüs yanımızda durmaktır o da. Karşılığında sizi kullanır. Sigaranızı internetinizi arabanızı falan.. Biz aptallar da inanırız. Peşinden gidersin senelerce ve seni reddeder çünkü karakter yoksunudur. Biz aptallar da bunlara inanırız. Ve bu da onların bi tarafını kaldırır. Niye bu kadar salagiz biz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu cinsiyetle alakalı değil bence iki cinsiyette yapıyor. Öyle olanları bana yönlendir ağızlarına edeyim.
Hicbiriyle uğraşamam sen de uğraşma boş ver. Zaten ben her fırsatta onlara kötülük yapıyorum mesela bi örneği yukarda yazdim 1. kiz görüşüne.
Salla en iyisi.
Valla Berat bilmiyorum ama Allah kalpsiz kızların belasını versin kardeşim
Allah larından bulsunlar ben hakkımı helal ettim. 5 sene kovaladım birini. Yaklaştım reddetti ilk sene. 2. sene nen uzaklardım biraz kendi geldi. Sonra 3. sene okuldan gitti 4. Sene bitene kadar çok zaman çok para harcadım buldum gittim 80km yolu 3 kere Her birinde 5 6 saat bekledim okulun önünde falan sadece nasilsin falan diyebildim elinin tersiyle hadi anam hadi dedi bende atladım motora gittim... hayatta tek aşık oldugum kiz oydu. 27 eylül de 6. sene i devriyesi olacak ilk görmemin...
Abi naptın sen gözünü seveyim? Ben de platonik oldum da oturdum ağladım zırladım sen neler neler yapmışsın.. Hak etmemiş valla
Platonik uzaktan değil miydi? Ben sıra arkadaşı bile oldum bunla lisede...
Platonik sadece uzaktan olmuyor, benim bildiğim karşılıksız olana deniyor
Çok büyük konuşuyorum abi inşallah gidip birine mal gibi aşık olmam
Anladım.
Ne gibi büyük
Abi yani son 3-4 aydır çevremle görüşmüyorum ben evdekiler ve hayvanlarım var. Erkek meseleleri boş geliyor bana
Ben de kızlarla uğraşmıyorum zaten normalde o kız istisna oldu bu kadar uğraşa. 2 3 aydır aseksuellige niyetim vardi dün karar aldım geçtim daha 1 gün oldu ama oldu sonuçta. Artik sallamıyom kimseyi djdjdk. Kizlara karşı aşırı bi nefretim var zaten profilimdeki konulardan bakabilirsin merak edersen. Ama basit örnek: kahve tutan 2 kızın önlerinden kostum kapıyı açtım tam ay teşekkürler derken bi bıraktım kapiyı allah belanı demelerini dinlerken Cugaramı tüttürerek uzaklaştım fjdjdjdjd
SKJSKSFKEJDIEJJFJS la denk gelsem aşırı gülerim var ya gjjdjejko
Ben 6 7 sene civari oldu evdekilerle görüşmüyorum odamdan asla çıkmam beni ya mutfakta denk gelirsek ya araba garajına giderken görürler o kadar. Arkadaşım da sadece 3 tane. Gerisiyle görüşmek umrumda değil görüşmüyorum pek ondan.
Keşke 3 tane gerçek arkadaşım olsa be
Onlar da işte kanka kanka derler wp grubu var falan onlar 3 5 mesaj atarlar falan ben 100 150 atarım rahat. Yüzyüze gelince iyiyiz (!) -Bana sahte geliyor-
GOL BE
Sahte abi hepsi herkes sahteee
Ne golü ya dbdjdj
Sahte değil filtreli
92 model şahinde bile daha az boya var kizlarin %99 una kıyasla
SKSJSOIDODOSS PARTİ KUR OY VEREYİM
Siyasetle işim olmaz o hepsinden de sahte. Ama altın kural şu: bi kesime çay bi kesime votka dağıtmak
My brother uykum var uyuyorum ben, çay dağıtırsan ben alırım
Ok bye🖐 bende votka alırdım ikimizin de dediği olmasin votka+ice tea içelim djdjdj