İlgili bana karşı ama bunu istemesi acaba beni sevmiyor mu diye düşündürttü
Seven ister
Seven istemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlgili bana karşı ama bunu istemesi acaba beni sevmiyor mu diye düşündürttü
Erkek her zaman o konuda istek gösterir seven, sevmeyen ayrımı bu şekilde olmaz. Ancak kızın da biraz çizgisi olmalı ha tabi bir de işin başka boyutu var sen adama 4 sene evlenmeden olmaz deyip 4 sene sonunda cinsellik geçmişin çıkarsa adam da hayırdır lo der. Bu tür konular açık açık olmasa da konuşulmalı.
Daha 3 ay olmuş birini tanımak için yetersiz bir süre bence. Evet seven ister ama sevmeyen erkekler de ister :D Bu yüzden Çok ileri gitme önce tanı karşındakini.
Cevap
8Cevap
Seven isteri seçtim ama erkek her türlü ister, sevmesini istemesiyke kiyaslama
Sevmiyo kardeşim sevmiyo. Öğrenin artık bunları, açın gözünüzü
Sevmeyen sadece cinsellik isteyen bir sürü erkek var. Senden cinselliği aldıktan sonra tam tersi biri olup seni terk ettiğinde napıcaksın? Kendinizi kullandırtmayın!!!
Sevdigi için istiyor. Sevmiyorsa hissedersin. Hissetmiyorsa sorun sendedir.
Ben de sevdiğini hissediyorum ama internette bu konuyla ilgili yazılar okuyunca herkes sevmiyo tarzı konuşmuş şüphe oldu
Ben sevgilimi onu sevdiğim için arzulayıp ve istiyordum. Fakat evlilik öncesinde ben de yapmama tarafındaydım. İkimizde birbirimizi deliler gibi arzuluyorduk. Sonuç, ayrıldık. Ve ikimizde iyi ki olmamış diyoruz. Yani ben öyle diyorum. Muhtemelen o da diyor. Çünkü onun ilki olacaktım.
Üzüldüm ya neden ayrıldınız
Mesafeler diyelim.
Burada tanışmıştık) 4 yıl sürdü...
Hadi bee. Her aşkın sonu ayrılık olmamalı ya yeni mi ayrıldınız. Mesafeler derken farklı şehirlerde misiniz
Evet, zaten uzak mesafe ilişkisiydi. 30 Temmuz 2020 de ayrıldık. 1 ocak 2021 de tekrar barıştık. daha sonra 15 Nisan 2021 de tekrar ayrıldık. Ayrılma kararları onundu. Ben severek ayrılmak zorunda kaldım. 11 Nisan 2022 de tekrar bana yazdı, bu sefer ben istemedim. Hayatım boyunca tekrar beni bırakıp gitme korkusu ile yaşayamazdım. (11 Nisan 2017 tanışma günümüzdü)
Peki yüz yüze ne sıklıkla görüşüyordunuz ya da yüz yüze görüştünüz mü. Keşke tekrar kavuşsanız ya 4 yıl dile kolay çok uzun bir vakit😔
1 yıl içerisinde 3 defa görüşüyorduk. Bunlar 1-2 şer haftalık süreler. Dediğim gibi, herkes beceremez uzaktan ilişkiyi. Biz başarmıştık. Fakat, benim ve onun hataları sonucun hüsran olmasına sebebiyet verdi.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah her ikiniz için de. İnşallah hep mutlu olursunuz
Teşekkürler iyi dileklerin için. Hayatımda öyle bir kız tanımadım. Sanki her yönden benim için yaratılmıştı. Neyse... Hüzünlendim biraz.
Ben de üzüldüm 😔 başka sorular sorup iyice üzmeyeyim seni
Sorabilirsin
O zamanlar okuyor muydunuz ya da çalışıyor muydunuz evlenme hazırlıkları yaptınız mı aileleriniz biliyor muydu ilişkinizi aranızda kaç yaş vardı ilk tanıştığınızda kaç yaşlarındaydınız bunlar aklıma gelenler😔
İkimizde okuyorduk, evlenme hazırlıkları sözlü olaraktı. Artık işin fiili kısımları başlayacaktı. Sanırım bana inanmadı, çünkü bu yazın evleniyor olacaktık. Belki de bu haftalarda. Ailelerimiz biliyordu, ben onun annesi defalarca gördüm. Sohbet ettim, hatta beni çok seviyordu. O benim ailemi görmemişti. Ama görüntülü konuşuyorlardı. Aynı yaştaydık, benden 2 ay küçüktü. Onunla 20'li yaşlarımda tanışmıştım.
😔 of böyle aşkların hüzünle gittiğini görünce çok üzülüyorum hatalarınız affedilmeyecek şeyler miydi hala seviyorsan kabul etseydin keşke nisandaki teklifini sevgi her şeyi çözer😔
Onun anlayışsız davranışı, arkadaşlarını kıskanması ve bana saygısızlığı. Benim ona yaptığım tek bir yanlış. Büyük bir yanlış. Ben ona yıllarca çok şey öğrettim. Sudan çıkmış balık gibiydi. Ona psikolojik ve sosyolojik olarak çok katkıda bulundum. Tabi bununla övünmüyorum. Maalesef olamazdı, ona çok yalvarmıştım. O beni 2. kez bıraktığında ben askerdeydim. Söyle bana, defalarca yalvaran bir insanı askerde tekrar terkeder misin? O yaptı. Bu affedilemez. Artık yalama olmuş bir ilişkiyi tekrar alevlendirmenin bir anlamı yok.
Askerde terk etmesi cidden çok kötü affetmemekte haklısın ama neden terk etti seni büyük hata dediğin aldatmak mıydı
Duygusal bir aldatma değil. Rusyada çalışıyordum. Bir anlık bir hataydı.
Dürüstlüğümü koruyup ona bu durumu izah ettim. Asla izah edilecek bir mevzu değil. Biliyorum. Öyle işte...
Öğrenmesinin imkanı dahili yoktu. Ben açıkladım.
😔belki de böylesi daha hayırlıdır ikiniz için de. İnşallah gönlünüze göre biriyle olursunuz
Ben kendimi asla haklı görmüyorum. Böyle bir imaj sergilemişsem yanlış anlama lütfen. İkimiz arasında daha masum olan o. Teşekkürler tekrardan iyi dileklerin için.
Hayır anladım haklı görmediğini yoksa gidip açıklamazdın zaten. Rica ederimmm
Senin soruna dönecek olursak. Daha önceden bir ilişki yaşamadıysan bekle derim. Lakin geçmişinde bir ilişki yaşanmışsa, şu an sevgiline iyice güvendikten ve onun sevgisinden şüphe duymadığın bir zamanda onunla ilişki yaşayabilirsin tabi.
Yaşamadım o da yaşamamış kararsız kaldım en azından 1 yıl geçse yaşarım ama şimdi 3ay sonra ayrılmayacağımızın garantisi yok
1 yıl sonra da garantisi yok. Eğer ayrılırsak ben bu durumu kendime sorun eder miyim? Diye kendine sormadan sakın ilişki yaşama derim ben.
Ederim gibi biraz daha düşünüp karar vericem😞
Yaşın gerçekten 25-29 yaş aralığındaysa beklemeni tavsiye ederim.
Daha küçüğüm 18 24 arası
Karar ve tercih senin. Yaptığın her hareket geleceğine yansır
Evet kararımı vermek için biraz daha düşünmem lazım. İleride evleneceğim kişi bunu problem edecek biri olabilir o yüzden kararsızım
Kararsız olduğun zaten ileride evleneceğim kişi derken belli oluyor. Sevgilini kocan olarak hayal bile etmiyorsun. Bence yapma)
Onu bilerek dedim ya onla evlenmek istiyorum tabi ki evleneceğimiz garanti olsa yaparım düşünmeden ama dünyanın binbir türlü hali var her ihtimali düşünüyorum. Bu arada uykum geldi ben kaçar teşekkürler görüşün ve anlattıkların için🙂iyi geceler ☺️
Tatlı rüyalae
Sevmiyor tabiki 🙄 kopek mi bu seviyor ablası ısırmaz
İleri gitme sevip sevmemesi önemli degil
Evlenmeden yapma
Ne istiyor
Evlenmeden olmaz de
Seven ister
yaşlar kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?