Ara ara aşık olma isteğim geliyor kalbimin attığını hissederim falan istiyorum sonra da sacmaalama kendine gel mantıklı ol diyorum 😂😂
Ne değişik ruh hallerinin sizdede böyle şeyler oluyor mu😂😂
Ara ara aşık olma isteğim geliyor kalbimin attığını hissederim falan istiyorum sonra da sacmaalama kendine gel mantıklı ol diyorum 😂😂
Ne değişik ruh hallerinin sizdede böyle şeyler oluyor mu😂😂
çikolata çok mu yiyorsun o dönemler çikolata gibi tatlı gıdalar insanda mutluluk hormonu salgılıyor ve bu hormonlarda insanda saçma sapan duygulara sebep olabilir bence yani mutluluğunu bir etkene bağlamak istiyor olabilirsin
tatlıya düşkünlüğün varsa ondan da olabilir ya da mutlu bir dönemindeysen hayatının filan biraz üzgün ol damara bağla geçer :)
birini sevmediğine emin misin yani hoşlanmadığına filan damara bağlayamamak genelde o hastalığın belirtisi oluyor :)
en güzeli boş ver bende öyleyim gerçekci olmak en güzelidir. Aşk'a takılıp gidenlerin hepsi saçma sapan şeyler yaşıyor mantık en güzel şey hem ilişkilerde hep bir taraf diğer tarafa benzemeye başlıyor zaman geçtikce ve sonunda 2 aynı kişilikte kişi ortaya çıkıyor kendini ne kadar orjinal bırakırsan o kadar iyi boş ver :))
orjinal olmaya çalışırsan zaten orjinal olmazsın orada ki kastım kişiliğini tamamen kendin belirlemendi dış etkilerden ki sevgili dış minnak demek uzak tutmaktır :) seveceğim biri diyoyorsun aklen ve kalben sonra da mantıklı olmam aklen dediğin an ilişkini zaten mantık üzerine kuruyorsun :)
:) yeni bakış açın o zaman hayırlı olsun :)
Cevap
10Cevap
Şunun gibi garı bulsam aşık olacağım da..
Gari yok garı
Ara ara kardiyo yap kalp atışını hissedersin. Daha az acı çekersin hem sağlıklı kalırsın
Mantık olcak mantık yoksa olmaz zaten de arada bir geliyorsa o histen uzak dur
İyi o zaman sorun yok demektir kendi kendine halledebiliyorsun
Olur olur arada olur öyle şeyler
Dogru kisiyi buldluga emin isen asik olmaktan korkma
banada oluyo anlık nasıl güzel olur diyorum geçiyo
Bendee sanki dünyayı kurtaracagim hissi oluyor ne tuhaf ya😂😂
hemen aklıma aşık olunca ne olucak acısını yine ben çekerim düşüncesi geliyor
Yaa benim mantığım daha ağır basiyor zarar verebilecek bir şey olduğunu bildiğim için işte arada çiçekler açıyor öyle kalbimizde
beyin anlık dopamin salgılıyor aslında insan istiyor ama doğru kişi olmassa ayağını kaydırır
Kesinlikle
İnsanın seveni olması güzel şey çünkü
Psikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında detaylı olarak
Oluyor yalnızlıktan 🫠
Kova burcunusun sen
Bu gibi duygular mantık devreye sokanlar genelde kova olur
Bastıramadığın dönemdesin duygularını çok yoğunlaşmış bir sürü sebebi var sonuçta
Anlıyorum seni kendini keşfetmiş olman güzel
Bazen akışına bırak bu denli kendini kasma mantık uğruna belli daha güzel olacak bırak güneş doğsun
Bazen bizim çizmek istediğimiz yoldan akışına bırakılan yollar daha konforlu daha mutluluk verici olabiliyor.. bişeler hayır olmaz böyle olacak derken mutluluğu kaçırıyoruz kendine zaman ve imkan ver.. insan bazen hata yapmak İçin bile kendine imkan vermeli doğrunun lezzetini tatmak İçin
Anladım
Hormonları baskıya devam 😂😂
😊😊
Birgün tükenebilir der bir düşünür
Libidodan olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?