Sevilmek için.. sevmek için yani bu bir ihtiyaçtır aslında.. her insan sevgiye ilgiye ve değer görmeye ihtiyaç duyar.. merak edeni olsun ister.. sevdiği düşündüğü birisi olsun ister.. bunlar olmadığı zaman da kendini yalnız hisseder.. ama ben beklemiyorum çünkü sevgi varsa bile bir gün karşıma çıkar.. aramıyorum çünkü sevenler değer görmüyor bu ülkede maalesef
Aşk yaşanması gereken bir duygu fakat , yaşanılıp tecrübe edildikten sonra asla aşkla karar verip evlenilmemesi gereken gereksiz bir duygu. Aşk gelip geçici insanın gözleri kör eden. İnsanın bir gülüşe bir kaşa göze hatta kazağa kafayı takıp aslında kendisiyle karakter olarak hiç örtüşmeyen birine methiyeler dizmesi, ardından aşk sönüncede hüsranla biten bir duygudur
çünkü aşk insanın doğasında vardır ama imkansızı sevmek sonuca ulaştırmadığı için seviliyor çünkü aslında kişi aşık olmak istemiyor sadece gönlünü eğlendirmek istiyor bu yüzden de ya yanlış insanla beraber olmak istiyor ya da erişemeyeceği bir ünlü ile sonrasında da aşk yok diyor yüreğini soğutuyor
Çünkü bir şeye bağlanmaya ve sevmeye muhtacız. Bu illa insan olmak zorunda değil ki bence aşk insana da duyulmaz. Allah'ı sevmediğin sürece bir insana aşık olamazsın gibime geliyor