HeLLo 🥳
Güzel ama egolu kadınlar erkeklerin ilgisini çekebilir mi yoksa itici mi bulunurlar?

HeLLo 🥳
Güzel ama egolu kadınlar erkeklerin ilgisini çekebilir mi yoksa itici mi bulunurlar?

Nefes aldın yeter diyen bir toplumda seçici olanı bulmak da samanlıkta iğne aramak gibi bir şey..
Mütevazi insanları seviyorum. Kibirli egolu insanlarla arkadaşlık dahi yapmam
Her erkeğin ilgisini çeker Çekmez diyen yalan söylüyordur erkekler kendini sev kabul eden kadını değil peşinde köpek gibi çeken bir kadına her zaman ilgi duyarlar o yüzden genelde herkese şunu söylüyorum eğer bir erkeğe karşı ilgi duyuyorsanız ona adeta hayvanmış gibi muamele uygulayın çünkü ne kadar çok aşağı görürsen erkek kendini o kadar çok çabalamak için daha yukarı çıkmak için daha iyi davranıyor ve bu sefer farkında olmadan aşık oluyor
aynen balım 👏
Evet ben kemik atmakta geç kaldım kxjxjx 🥹
hatalarımızdan ders çıkarma vaktidir 😅
Öf öf yazacak o kadar çok şey var ama artık hiçbirisi anlam ifade etmiyor kdjdjjdjd
daha ne yazabilirsin, bende bilmiyorum ahhsah
💛💙 fenerbahçe oleyy🥺
shsjsj Reda ya 😃
egolu insanı sevmem, kadın erkek farketmez.
özgüvenli desen olurdu, ne yaptığını bilen, bilgisi becerisi olan desen olurdu. o tarz kadınlar hoşuma gidiyor
ama egolu... uzak dursun mümkünse. hiçbir vasfı yok, karşına alsan iki çift sohbet edemezsin ama egosundan geçilmiyor mesela. neden? çünkü güzel olduğu için her gün onlarca erkek bi taraflarını kaldırıyor. bomboş insanlar...
Erkekler yardirmis itici diye lakin büyük kismimiz bizi it gibi gören kadınlara ilgi göstersin diye havlamakla sekilden şekile girip maskotluk yapmakla geçiriyoruz vaktimizi😄 güzellik doğuştan gelebilir ama ego biz erkeklerin kadınlara böyle seyler yaparak onları yuceltmemizden dolayı meydana geliyor fikrimce
Doğru söz 👏
Cevap
37Cevap
Bazılarına çekici gelir, bazılarına itici gelir. Kişiden kişiye göre karaktere göre değişir.
Güzelse çekicidir ama egoluysa iticidir
Ben anlamam egodan megodan.. Onda varsa bende de vardır.. 😄
Seviyorsam, ilgimi çekiyorsa alırım; aldım da.. :))
Çekici, çok çekici.. 🫠😍
abartmayın yahu. kasa güzel diye tüm erkekler hizmette sınır tanımayacak diye bir şey yok.
hadı kasa iyi eğitimli ailesi belli mensupta kariyeri var dik duran yabancı dil bilgisi vs. var bu kişi ego yapsın anlarım zaten o tarz kişiler ego yapmaz sadece kendine paralel kişi arar . ama kenar hmahalle kezzolarıda şişmeyin bi yahu ya !
genel anlamda egolu insanları sevmiyorum egolu olduklarını fark ettiğimde uzaklaşıyorum koşarak..
Kızın güzelliğine bakarlar egosunu es geçip çoğu😃
Bu görüşe bayıldım, çünkü aynen dediğin şekilde oluyor :D
Doğrulardan yanayım😅😂 Teşekkürlerrr ❤😘
Hehehhe öyle ne demezsin en çok nedense sizin kriteriniz var
@İsimoner hayır hareket etmemelisin, mümkünse kimse benimle iyi anlayacağını düşünmesin. Çıkar aklından. İyi günler
@İsimoner anlaşabileceğini* düzeltelim onu. Yaw he bu arada 😅✌️
@İsimoner hı hı olur
Egolu kızlar genelde makyajsız haliyle çirkin olduğunu bilen makyaj yapıp kendini güzel gören azcık da ilgi gördü mü biryerleri kalkan kızdır. Doğal sade makyajsız hali ile güzel olan kızın egosu olmaz
Çok tahrik edici oluyor, böyle havalar ve afra tafralar fantastik gibi duruyor. Açıkçası elde etme ihtimali varsa hoş, ama yok ise baya itici geliyor. Oturturunca pamuk gibi yumuşuyorlar.
Beni egolu egosuz tüm hanımefendiler itici bulduğu için tüm hanımefendilere beğendikleri tarzda kaslı uzun boylu zengin yakışıklı ve geniş çevreli beylerle sonsuz mutluluklar dilerim. 😊
Kendinizi o kadar abartmayın sevgili hanımlar. Gün içinde onlarca erkekten ilgi görmüş olmanız onca erkeğin boşta olduğu anlamına gelmez. Hepsinin mutlaka birlikte olduğu eşi, sevgilisi var. Erkek arı kadınlar çiçek gibidir. Arı bütün gün çiçekten çiçeğe konup bal toplamak amacındadır. Sadece size özel değil yani.
Bazılarıne nefes alsın yeter. Zeki bir erkek bunlara tav olmaz. hele bunun bir silah olarak kullanildigini algılarsa asla orali olmaz.
Egolu erkekler bana nasıl itici geliyorsa eminim egolu kadınlar da itici geliyordur karşı cinse.
Herkesin bir alıcısı vardır. Bazı erkeklere ulaşılmaz gibi görünen kadınları elde etmek daha büyük haz verir.
Çeker ceker iyi nazik biri olsa zaten onu kucuk gorurler ukala herkesi kücuk goren tipleri severler
Başlıkta Ego kelimesini görünce soğudum ne kadar güzel olursa olsun bu güne kadar olduğu gibi yine direk es geçerim Aşırı itici
İlk bir ilgi çeksede kısa süre sonra itici gelir, şutlarız 😎
Saygılarla açık sözlülük iyidir.
Egosu çok yüksek seviyedeyse güzelliği bile göze görünmez. Fazlasıyla itici bir kişilik olur.
Ego kişilik problemi olarak görülür. Olmamakta fayda var. Övgü dolu bir kelime değildir.
Hiç çekmez
Kendilerini prenses sanıp havalara giren egocu kızlar
Itici bulanda vardir daha cekici bulanda vardir
İtici güzel olmaları onların herseyi biliyor dediklerini yaptıracak olması değildir
Aşırı ego olmayacak ama kadında öz güven olacak ne istediğini bilecek
Kendine güvenen kadınlara bile tahammul edemiyorlar...
Gördüğüm kadarıyla ulaşılması zor olduğu için erkeklerin ilgisini çekiyor
İlgi çekmez çekse bile bir yere kadar sonrası itici olur.
Kız güzelse sorun olmaz onlar için. Tabi genel olarak, herkes değil.
İtici lider gibi bı duruşu olursa belki o da kişilere kalmış
Bazısının standardı öyle düşük ki nefes ye disiye yürüyor. Ego falan görmez gözlerini.
Kadın olsun erkek olsun egolu insanları sevmem
Güzel ise başlarda ilgi çeker egosu uzaklaştırır.
Havalı buldukları için en başta çekici geliyor erkeklere ama sonrası ne oluyor tam bilmiyorum
Biz kadınlar bile insan olarak sevmiyoruz egolu olanı.
Erkeklerde insan olduklarına göre çoğunluk sevmiyordur bence
Benim hiç sevgilim olmadı en başından beri soğudum bu işlerden artık
1 kerelik olarak görende var
Hoşuna gidip ayarlamaya çalışanda
Ne kadar güzel olurlarsa olsunlar Çok itici dururlar 👌
Öok güzel veya çok donanımlı olunca okey güzel ama diğer türlü iğrenç geliyo
Onun kahrını çekeceğime mastürbasyon yaparım daha iyi
erkekleri bilemem ama ben itici buluyorum
Egolu kızlar çekmez özgüvenli kızlar çeker
Egolu kötü özgüvenli olmalı
Çekmez benim egomdan daha yüksekse sevmem.
Ego iticidir her iki cinste de.
Güzelliği gölgede bırakır
İtici bulurlar bence
Egolu kişiler itici bulunur
göğüsleri güzelse her türlü
Kendine güvenen erkeğin ilgisini çeker
Erkeklere göre güzel olsun yeter
kimileri için egolu olabilirler
Itici bulurlar
Kimi erkek egolu sever.
Ayol hayatım ne egosu güzelliği aç biraz önü bak nasıl köpek oluyorlar
Net itici