Aşk ilişkisi yaşayabilmeniz için yüzdelik dağılımınız ne durumda?
-Benim %55 dış görünüş %45 karakter
Böyle gerçekçi olalım lütfen :d
Aşk ilişkisi yaşayabilmeniz için yüzdelik dağılımınız ne durumda?
-Benim %55 dış görünüş %45 karakter
Böyle gerçekçi olalım lütfen :d
Gerçekçi oluyorum bir erkeğin benim ilgimi çekmesi için ilk önce tabii ki dışına bakarım çünkü dışı benim ilgimi Çekmezse ben bu adamın içini niye merak edeyim değil mi.
İlk önce dış görünüş önemli tabii ki ama dış görünüşü mükemmel olup karakterden asla en ufak bir parça taşımayan erkeklerle de tanıştığım konuştuğum için bunu deneyimlediğim için dış görünüş belli bir yere kadar mükemmel bir şey beklemiyorum çünkü ben de mükemmel değilim ama mideme hitap etmesi lazım.
Onun dışında tabii ki karakter yani bir ölçü verecek olursak.
%40 dış görünüş %60 karakter.
Karakter uyumu önemli. Ben bazı hemcinslerim gibi yilanligi beceremedigim için yakışıklı ama karaktersiz biriyle bas edemem. Ama bu tipini hiç beğenmediğim gözümü rahatsız eden birini çok karakterli diye kabul edeceğim anlamına da gelmiyor. Sonuçta kimse peygamber degil. İllaki kötü az çok kötü huyları olur insanların. Tipi hoşuma gitsin ve merhametli adil biri olsun yeterli. Ufak tefek tolare edebilecegim kötü huyları olursa bu da sorun değil. Çok zor şeyler istediğimi düşünmüyorum.
Teşekkürler
Rica ederim. Profilinde ki kim 😄
Kim sence 🤣
Osmanlı döneminde yaşayan bi koca karı gibi:D
Hayme Ana'yi canlandıran kadın. Tam benlik
Yaşlılık halin yani:D
Eh sayılır
Nasil desem benim iş arkadaslarim var (Erkek) işden haric onlarla görüsmüyorum ve dis olarak bakmiyorum onlara haha ama ilişki konusuna gelecek olursak diş görünüs icim isinmadigi biriyle ben zaten bir iliski kurmam icim isinmasi lazim hadi diyelim icim isinmadi o kişiyi tanimiyorum etmiyorum icini bilmiyorum mesela ozm ilgimi cekerse neden olmayasun 😄 yüzde kac hesaplama işine girmeyeyim hahaha
%50 %50 diyelim:D
Diyorsun (: öyle olsun bakalim
Cevap
5Cevap
Kadınlar dış görünüşe baktığı için bende dış görünüşe önem veriyorum.
Tamamıyla karaktere önem veririm. Dış görünüş parayla hallediliyor
%25 dış görünüş %25 karakter %25 mesleği %25 hayat görüşü ve tarzı
%75 karakter %25 meme
%5 dış görünüş %95 karakter
%80 karakter, %20 dış görünüş.
Yüzde yüz dışa veriyorum karakteri hadi ordan ettt
% 45 dış görünüş - % 55 karakter
%30 dış görünüş %70 karakter
%40 karakter
Yarı yarıya
Karakter önemli
%60 dış %40iç