Ya ben hala inanamıyorum çok değil bundan birkaç ay önce, tüm umutları bitmiş bir adamdan. Kalbinde çiçekler açan bir adama döndüm. Sevmek ne güzel şeymiş be. Sevin arkadaşlar, çünkü bu hayattaki en güçlü şey budur.

Ya ben hala inanamıyorum çok değil bundan birkaç ay önce, tüm umutları bitmiş bir adamdan. Kalbinde çiçekler açan bir adama döndüm. Sevmek ne güzel şeymiş be. Sevin arkadaşlar, çünkü bu hayattaki en güçlü şey budur.

Şaka gibi soru, bu devirde imkansız gibi bir şey, bugün çiçekler açtırir, aynı kişi daha sonra bir aldatır çiçekler soldurur. Öyle bir devirdeyiz... Umarım o şansın devam eder sen onlardan olmazsın. Not: hiç aldatilmadim ama günümüz böyle herkes yazıyor çiziyor...
Oldu tabi. Ruh eşidir bunu hissettiren.
Ama bundan emin olmak için 3 aydan daha fazlasına ihtiyacın var. 3-5 yıl geçtiğinde de aynı şeyi diyebiliyorsan ancak emin olabilirsin.
Cevap
7Cevap
Olmadı
Bütün erkekler başta öyle hissettiriyor sonra dan da tanışmaz olaydm dedirtiolar
Yok ya önceden iki kere aldatılan biri olarak istisnayım diyeyim madem 😅
31 yaşındayım hiç öyle hissetmedim bu yaştan sonra olur mu bilemem
Olur olur ümidini kaybetme
Muhtemelen en fazla 2 yıl sonra bu yazına yükseklerden yeree çakıldım diye bir güncelleme görecem, umarım yanılırım. 🌹
Daha o duyguyu tadamadik kanks bakalım hayırlısı 🌸
Olmadı olacağınıda düşünmuyorum ayattan başka beklentilerim var
Bı ara hisseder gibi oldum ama sonra geçti 🙂 neyseki alismadan bitti
vardı sanki dünyanın en güzel kadını en özel kadını hissetiren kalbimde hayatımda en güzel duyguları hissetiren keşke bitirmeseydi diyorum pişmanım
Merhaba
Evet var.
Annem.
Işıkla kal...
Evet oldu. Gerçekten de sevmek, insanın içini bahara dönüştürüyor. İyi ki...🌸
Dünyanın en şanssız insani gibi hissettiren çok kimsem oldu..
Anne
Baba
Kardeş
Sevgili
Hepsi hayatmı zindan etti
Evet oldu sonra yok oldu
oldu, sonra dünyanın en şansız insanıymışım gibi hissetirdi :)
Evet oldu.. Keyifli akşamlar..
@Pulsarr 🖤
Yok kadrolu bekarım
Keşke olsaydı
Belki bir gün
Zamanında oldu ama işte zamanında
Hayır
Olmadı...
Oldu
Hayır
Kendim.
Ne yazık ki olmadı.