İnsan hayatta bazı anlarda şanslı hissedebilir. Klasik olarak doğduğu aile ya da müslüman doğması en büyük şansı olabilir.
Ama daha farklı konuda şanslı hissedebilir insan. Müzik kulağının olması, sesinin güzelliği, boyunun uzunluğu, okuduğu bölüm, evlendiği insan bunlarda hayattaki en büyük şansı olabilir.Peki senin hayattaki en büyük şansın nedir? Ya da ileride ne olabilir?
Kendini hayatta en şanslı hissettiğin bir şey var mı?
Kendimi şanslı hissettiğim aslında bir çok şey var ama ben sadece iki tanesini söyliycem. Bunların ilki benim her daim yanımda olan ve koşulsuz seven canım ailem. ikincisi ise eğitim hayatım olsun ya da iş ortamım olsun arkadaşlarımın hayırlı ve iyi insanlar oluşu, hepsini iyi ki tanımışım ve iyi ki varlar. ❤💛💚💙💜
Şansa inanmam genelde ama şöyle söyleyim sana. Ben öncelikle aile konusunda sonra ırkım be milletim konusunda dinim konusunda öncelikler bunlar olmak kaydı ile çok şanslı ve özel olduğumu hissediyorum. Diğer bir taraftan ise okuduğum okullar edindiğim arkadaşlar dostlar, sevdiğim hayalim olan mesleğim içinde özel ve şanslı hissediyorum. Bunun için bol bol şükür ediyorum. 😇
iki abim olması 🤗 inanılmaz bir şey 🤗 Allah ım nasıl şanslı doğmuşum 😊 Sonra akademisyen olmam 🤗 Dünyanın en güzel kedisini Rabbim in benim karşıma çıkarması... Ben Allah ın sevdiği kuluyum biliyorum o yüzden hayatımda sahip olduğum herşey mükemmel
Maddi ve manevi açıdan herhangi şanslı hissettiğim bir şey yok ama bu elimde olanlara alıştığım içindir zannımca. Yoksa birçok insana göre çok şanslıyım.
Eğitimim konusunda kendimi şanslı hissediyorum. Şu ana kadar pek masraf yapmadığım halde, bir sürü özel eğitim aldım. Ayrıca hangi ortama girersem gireyim, her biri birbirini tamamladığı için başka bir eğitime daha seçiliyorum falan filan.