Merhaba gençler yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle merhaba herkese, bir sıkıntım var içinden çıkamıyorum kimseye de anlatmak istemiyorum. Çalıştığım iş yerinde benim sayemde bir kız arkadaşımı soktum. Ben sayesinde girdi. her şey normaldi ve benim pek kıskançlık huyum yoktur, genel manada kimsenin başarısını kıskanmam ki kaldı ki o kalıcı olsun diye yaptığı şeyleri hep patronumun gözüne soktum bu zamana kadar.. Şöyle ki bu arkadaşım çok süreli bi arkadaşım değil, işe girdiğinden beri yan esnafla hep iyi olmaya çalışıyor, gözüne girmeye çalışıyor, bu benim gene zoruma gitmez. Tam yan tarafın sahibinin kızı var, onunla sürekli yakın olma çabalarında, ikisi iyi anlaşıyor ve gözümün önünde kız beni unutuyor. Ve ben iş yerinde yeri geldi hasta oldu idare ettim yeri geldi başka şekilde idare ettim ama kız beni unutuyor ve görüyorum ki o kızla yakın olma çabasında bu benim zoruma gidiyor, kıskanıyorum mu desem anlamıyorum başka bişey bende ki ve her onların yanına gidişinde sinirim bozuluyor, çünkü tam yan tarafında benim hoşlandığım çocuk var o çalışıyor ondan hoşlandığımı bilmiyor ama kız arkadaşım herkesle anlaşma çabasında oldugu için benle muhattap oldugunu gördüğü an gider onlarla da yakınlık kurmaya çalışır ve artık düşünmekten sıkıldım ve o kızla yan tarafın kızı ile çok yakın hatta bensiz plan yapmaya başladı şeytan diyor ki bırak sal onların da bi gün arası bozulur ama bi tarafım değişik hissediyor, ya bi güne bi gün benim dedikodumu yaparsa napcağımı bilmiyorum ve rahatsız olmaya başladım örnek dışarı çıkıyorum bakıyorlar sanki ben yokmuşum gibi ve çok zoruma gidiyor umursamaz biri de değilim iş mi değiştirsem bilmiyorum sonradan gelen o ama kimsenin ekmeğiyle oynamak da istemiyorum sizce napıyım

Merhaba gençler yardımcı olabilir misiniz?