Nasıl duzeliriz bendemi bütün suç?

tanıdığım birisi var çocukluktan beri tanıdığım birisi kendisi akrabayız uzaktan onunla beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi gezerdik filan sonra çocukken bende yakınlık duydum ona kendisi de bana sonra işte hediyeler filan alıyordu sevdiğim yerlere gezmeye götürürdü mezun oldum mezuniyet kıyafetimi aldı hediye etti telefonum bozuldu yaptırdı kontorume kadar yolluyordu arada kıyafetler filan alıyordu bana ayrı şehirlerdeyiz onunla her zaman gelirdi filan gezerken elimi cebime attırmazdı her zaman da böyle oldu hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk sonra işte ben okulumdan birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim bana açıldı sevdiğini söyledi bende olmaz dedim çocuktuk unut dedim konuşmadı benimle sekiz ay konuşmadık görüşmedik sonra tekrar konuşmaya başladık barıstık yine ilgiliydi bana karşı sonra iyidik yine üniverste de birisiyle flört etmeye başladım bunla konuşmayı kesmek istedim mesafe koymak istiyorum dedim suphelenmis tabi araştırmış bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş ağzına geleni demiş saydırmış oda bana söyledi bende beddualar ettim engelledim onu aradı konuşmadım numaramı değiştirdim filan heryerden engelledim şimdi görüşmüyoruz karşılaşmadık bile aileler de etkilendi tabi bu durumumuzdan onlarda mesafeliler bendemi bütün hata yani düzelirmi bu durum şu an ne düşünüyor bilmiyorum ama çok sinirli sana diyorlar hediyelerini gönderirim dedim istemez senden bir şey dedi

Nasıl duzeliriz bendemi bütün suç?