Örneğin, sen sevgilinlesin, arkadaşında sevgilisiyle birlikte. Ama arkadaşının sevgilisi acayip yakışıklı, karizmatik. Sana baktığını farkediyorsun çaktırmadan. Ne yapardın? Ben böyle durumda karşı koyamazdım sanırım.

Örneğin, sen sevgilinlesin, arkadaşında sevgilisiyle birlikte. Ama arkadaşının sevgilisi acayip yakışıklı, karizmatik. Sana baktığını farkediyorsun çaktırmadan. Ne yapardın? Ben böyle durumda karşı koyamazdım sanırım.
Neyi hoşuma gitsin pardon çocuk sonra bana yaklaşacak ben itecem o inatla bana gelecek sonra durduk yere yoktan sanki onunla olmuşum gibi bir algı oluşacak dışardan bakınca sevdiğim adamla da aram bozulacak ay aman Allah yazdıysa bozsun
Cevap
1Cevap
Hic hoş değil. Arkadaşıma layık olmadığını düşünürdüm.
ama o kişinin seninde hoşuna gittiğini düşün
bu gercek bir şey değil ki, sadece bir fantezi gibi düşün. o kişiyle birlikte olmak çok ateşli olmaz mıydı?
olayı gerçekçiliğe vurmuyorum o yuzden hissetmiyorum bir şey. ben bu hayalin mimarıyım ve her şey ben nasıl istersem öyle olur. duruma böyle bakmak lazım
gerçek ilişkide empati tabi ki yaparım. ama bu benim hayal dünyam, benim fantezim. gerçekte yapmayacağım bir şey olduğu için fantezi olarak hayalini kuruyorum. sende biraz düşün bunun hakkında bana hak vereceksin. mesela senin çoook isteyip ama asla yapamayacağını bildiğin bir fantezin yok mu?
özele bakar mısın yazdım sana
Kulaga hos geliyo ama buyuk ihtimalle o durumda sinirlenirdim
zaten benim aklımda böyle bir fantezi var. gerçekleşmesi çok zor. ama düşüncesi çok tahrik edici. sana özelden yazsam böyle bir şey kurmak ister misin benle :)
Hayir
herkeş kendisikininkisine baksın
Sapiklik bu
İğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?