Flört kişisine dekolteli fotoğraflar atılmalı mı? Aklınıza hemen tuhaf tuhaf fotoğraflar gelmesin, misal şezlongda çekilmiş mayolu bir fotoğraf gibi. 🙄😎

Flört kişisine dekolteli fotoğraflar atılmalı mı? Aklınıza hemen tuhaf tuhaf fotoğraflar gelmesin, misal şezlongda çekilmiş mayolu bir fotoğraf gibi. 🙄😎

Flört demek; karşılıklı kozların paylaşıldığı, akıl oyunlarının zirve yaptığı, cinsel gerilimli, yer yer hoyrat yer yer ılımlı olunan ve kazanmak üzerine çabalanan bir oyun alanı demektir. Flört dedin mi karşındaki kişiye göre şekil alırsın. Aşk ile yapılan hareketlerde düşünce olmaz pek hayvan gibi çekim vardır, hoştur da, aldım verdim hesabı yoktur, hissiyat yeterlidir ama flört dedin mi eğlenmek lazımdır. Yani karşındaki kişiden istediğin şeyi almak için bir şey vereceksin ve bu iki tarafı da eğlendirecek falan teferruatlı iş. Dekolte varsa cinsellik vardır. Net bir vizyon. Seksilikten yürürse neticede istediğini almak için cinsellikten vermesi gerekir.
Genellikle tarz fotoğraflar atmak flört ettiğiniz kişiye biraz davetkar görünmek açısından çanak tutmak sayılabilir. İstediğiniz şayet bu ise sorun değil atılabilir ama ondan sonra flörtüm bana sürekli cinsel açıdan bakıyor gibi şikayetler yapacaksanız sorun olabilir.
Atılır efendim. Eğer arkadaşlık dostluk dışındaki diğer her karşı cins ilişkisinde hele de hoşlanma aşk varsa fotoğrafta atılır sekste yapılır. Olmayacaksa neden beraber olalım ki zaten onun adı arkadaşlık dostluk oluyor
Cevap
108Cevap
Evet atılır niye atılmasın kxjxj
Selam gadası 🙃
İlerisi olmayacaksa atmanın bir anlamı yoktur m
Tabi ki atılabilir
Yanında da giyiyorum, foto da atarım. Aşkın ateşini nasıl yakacaz yoksa)
Bunun sevgili dönemi flört dönemi diye ayırt etmeyelim, böyle şeyler karşı tarafa güvenle alakalı bir durum Eğer karşı taraf sana güven ışığını yaktıysa hiçbir Problem olacağını düşünmüyorum yani atılabilir
Flört kelimesini eskiden tanışma aşaması için kullanıyorlardı ama atarım vs diyenlerden gördüğüm kadarıyla artık kaç sevgilin oldu sorusunda sevgili sayısını az göstermek için kullanıyor çoğu kişi.
Tanışma aşamasında olunan insanla her daim belirli mesafenin korunması taraftarıyım.
Bir tık olabilir belki diyelim. Çok da abartılırsa işin sonu gelmez. :D
Ciddi ilişki düşünen kadınları, kızları uyarıyorum uzun süredir devam eden bir ilişkiniz yoksa dekolteli fotoğraf atmanız karşı tarafın gözünde size verdiği değeri düşürecektir. Zamanla sizi sadece cinsel obje olarak görmeye başlayacaktır ve ilişkinin seviyesi kendiliğinden düşecektir. ister kabul edin ister etmeyin gerçekleri söylüyorum.
Ayrıca dijital ortama düşen hiçbir fotoğrafın silinmediğini unutmayın. Size karşı kullanılma potansiyeli de doğurur
Karşımdaki kişiye bağlı. Farklı yerlere çekmeyecek, düzgün karakterde biriyse, bende güveniyorsam bazı konularda olabilir yani sonuç olarak çevrede herkes görüyor o halimizi. Ama tam tersi niyeti bozuk biriyse kesinlikle foto atmayı geçtim flört bile olmam.
Ben atmam şahsen. Atmayı geçtim pek dekolteli fotoğraf barındırmamaya dikkat ediyorum. Küçücük çocuklar telefon hackleyebiliyor ve kişinin ruhu bile duymuyor. Bu paranoya değil, yapanları tanıyorum. Zaten karşı taraf da silecek değil sonuçta o sana atsa sen de silmezsin. Yani onun da telefonu hacklenebilir o anlamda söylüyorum birine atar diye değil. Bu yüzden tehlikeli.
Ben atıyordum bazen esiminde hoşuna gidiyordu 🤭
Kızlar Bir Adım istemem.
Şahsen atmam çünkü dekolte kullanmıyorum. Ayrıca, birilerine vücudumu beğendirmeye çalışmak bana ucuz ve basit geliyor.
Günlük hayattan kesitler atılabilir. Gerçi, bazen ona bile değmeyen insanlar çıkabiliyor insanın karşısına :(
Flörtten ne olsun istediğine bağlı. Fb yapmak istiyorsan atılır. Düzgün sevgili istiyorsan dekoltesiz daha iyi
Bugun böyle alıştırır yarın başka şeyler ister. Flörte atılmaz bence. Güven önemli.
Yok ya gerek yok sonra ay ne güzel daha fazla değip başka fotolar isterler risk almaya gerek yok
Ne kadar ilginç
Erkekler atabilirsin demiş genelde
Kızlar daha akıllı güvenlik prensip vs atma tabii ki demişler
Erkeklerin aklı bu kadarcık ise bu topluma yazık aile olmaz bu tiplerden
Arkadaş tabiiki de atılmaz. Hiç mi düşünmüyorsunuz
Bir yerlerde yayınlarsa ne olacak bu tür fotoğrafların kendi telefonunda bile bulunmamalı
Ha bir de ar edep ahlak var tabi utanma duygusu... varsa atmazsın
Hayır.
Kişiye özel foto atmak iyi olmuyor bence. Dekolteli foto paylaşmakta sakınca görmüyorsan bunu direk sosyal medyanda paylaş
göğüsler güzelse mutlaka bilmesi gerekir, göğüsleri güzel kadın her zaman avantajlıdır
Zaten bana çoğu zaman tamamen ciplak dan daha güzel çekici etkileyici gelmiştir dediğin şartlar da olan fotoğraflar
Bu kadarına da gerek yok bence daha ne olacağı belli olmayan birine böyle şeyler atmak tehlikeli ve sakıncalı olabilir
Atılmaz bana göre ama kim ne isterse tabi onu yapsın ama ben atmam😀
Hayır tabi ki daha flörtü başı ise düşüncesi değişir genelde erkeklerin
Bir zamanı olmalı bunun hemen olacak şeyler değil bunlar.
Sınırlarını iyi belirlemek kaydıyla flört edilen kişiye dekolteli fotoğraflar atılabilir.
Sonuçta flört iki gün sonra hayatında olmayacak ne gerek var
Saygı, nezaket ile güven duyulan birine atıla bilir ancak emin olmak şart... Çünkü bu konuda üzülen bir çok kız var... Erkek diye ortada gezen bir sürü insan kisvesinde hayvan var.. Kızlara önerim güven duymadan ve iyi tanımadan kız vermeyin.
Karşındaki kişiye bağlı kimsii bunu bu kız hafif veya şöyle böyle diye karşılar kimisi de normal karşılar kimisi de fotoğrafi yaşar 😃
Ben atarım😄 flörte/sevgiliye atılmayacakta kime atcaz sjsj
Ben talep etmem. Atarsada istemem demem.
Tabiki atmalisin, ya bu beden saklamalik degil unutmayin her seyde oldugu gibi bedenimizinde bir son kullanma tarihi var, henuz o tarih gelmeden dibine kadar kullanin :)
Manitamsa herkesin gördüğünün bir tık daha üstüne çıkabilirim
At at ondan sonra ay ben attım adam beni tehtıt edıyo resmımı silmiyo ben ne boh yiycem nerelere gidecem diye kara kara düşün ondan sonra gerizakalılıgı kabul etmıyon
Herkes ne isterse onu yapmalı. Ben atar aklını başından alırım. :)
Sol resimdeki gibiyse sorun yok atılabilir ama sağ iki resim biraz tahrik edici konular farklı bir yerlere gidebilir tabi amaç o değilse. :)
İçinizden geleni yapın, gelmeyeni de karşı tarafı memnun edeceğim diye yapmayın. Formül bu kadar basit aslında.
Güveniliyorsa ya da sorun edilmiyorsa atılabilir ama abartmamak gerek ileride sorun olabilir internet, iletişim çağındayız.
Bence flörtün özünde var, tabii ki atılır. Tatlı cazibe olmazsa ilişki çabuk biter kanımca. Abartmadan tabii.
Flörtü geçtim. Sevgilime de atmam öyle bir fotoğraf. İsteyende zaten bir ahlaki problem ararım. Yani benimle vücudum için mi birlikte diye düşünürdüm. Ne ucuzca!
Ne yapacam resmi p*rno izlerim canlı görmek isterim.. Çocukmuyız resim göndermek felan
Ona güveniyorumdur atması sıkıntı değil fakat çevredeki insanların gözüne meze olmaması İÇİN atmasını istemem. * insan çok sonuçta.
Ben atmam şahsen aramızda baya bi samimiyet olması gerekir
Bence atılmamalı atılırsa da gerçekten güveniliyorsa ciddiyse atılmalı
Atılmalı tabikide zaten ozelimiz cinsellik falan olmayacaksa ne anladık o işten
Beyaz peynirler zaten herkese atıyor , çoğu kız da artık Beyaz peynir ve onlarca sevgilisi var.
Tabiki atılmalı hatta Instagram a da atilabilmeli
Gayet doğal atılmalı tabi ki. Beğenmek beğenilmek güzel duygu.
Atılabilir nedenn atılmasınn fani dünya kasmayın bu kadar
Çok gereksiz bunlara gerek duyacağınıza birbirinizi tanımaya çalışmak daha uygun olur
Atılır ya niye atılmasın😁
Ben erkek halimle dahi foto atmazdım, kim kimdir bilinmez
İstiyorsa
Ama bu sitede flört olmadan da nude atan çok var
Bugün mayolu atarsın, yarın nü atarsın. Bugün flörte atarsın, yarın herkese atarsın.. Ne demişler or*sbluk parayla yapılmaz :)
Atılmamalı flört adı üstünde, ciddi bir ilişki değil neticede.
Güveniliyorsa atılabilir
Başkasına göstermeyeceğinden emin olunursa atılır.
Atan atar da ben atmam 😃
İyi biriyse neden olmasın
O halimi zaten herkes görüyo
Bikinili fotomu gördü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?