Merhaba..
Flört'ü ilişkiye geçiş dönemi olarak varsayarsak, kesinlikle atılmamalı.
Nedenine gelecek olursak.
Zaten ilişkinin en heyecan verici, en çaba gerektiren zamanı olduğundandır.
Şöyle bir örnek vereyim..
Bir zamanlar kızlarda,
kendi isminin yazdığı kolye ile dolaşmak moda olmuştu hatırlarsanız.
Değer verdiğim bir kız arkadaşıma onu takmamasını önermiştim ve bana nedenini sorduğunda aklıma gelen ilk sebep..
Hoşlandığım, flört etmek isteyebileceğim bir kız da öğrenmek isteyebileceğim ilk şeyin onun adı olduğunu söylemek olmuştu.
Ve boynunda adının yazdığı bir kolye ile gezmesi benim harcayacağım çabada bir adım önde başlamama neden olacaktı.
Bazı şeyler nasıl başlarsa öyle devam eder.
Dekolte konusuna illa vurgu yapacak olursam, birlikte buluşup bir yerlere gittiğinizde abartmamak şartıyla dekolteli kıyafetler giyebilirsin, hatta harika olur.
Ama anı kalsın diye fotoğraf çekmek isterse de ''şimdilik hafızamızda kalsın yeter'' de bence.
Değer görmek istiyorsan unutma ki
Gönül kaçanı kovalar.
Değer gördüğünü hissetmeye başladığında da dilediğini sonradan pişman olmayacağın kararlar vererek gönlünce yap bence.
Bu arada son bir not;
Sonradan pişman olmayacağın kararları vermeden önce, gülümseyerek '" bunu bir düşüneyim " de ve çaktırmadan 10 kere derin nefes al ver.
Kararını öyle uygula..
Her şey gönlünce olsun.
Sevgiler 🌼10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Görseldeki örnekse dekolte tanımı konusunda biraz çalışmak gerekebilir 😜
Bunun dışında, çiftler arasında özel veya değil fotoğraf paylaşımı tamamen geçirilen zamana ve duyulan güvene bağlı bir şey... 2 gündür tanınan kişiliği ve karakteri bilinmeyen birine gönderilecek en masum fotoğraf kabusa dönebilecekken, tanınan bilinen güvenilen biriyle neler paylaşırsan paylaş, güvende olacağını, sadece beğeni ve yorumlarıyla katkı yapacağını bilirsin...182 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum seninki
- +1 yıl
Ben de yorum yapıcak olsaydım buna paralel bi yorum yazardım. Beni bu dertten kurtardığım teşekkürler bro. 😄
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Flört nedir ya? Bi kere kişiyle ilişkinin boyutunu tespit etmek lazım. Fotolara gelince, dekolte cinsellik çağırıştıran bir şey yani karşındakine onunla beraber olacağının mesajı bu. Partner arayanlar için olur. Ciddi ilişkiyse o sizin iyi kız olmadığınızı düşünür hem cinsellikte ısrar eder. Erkeklerin tanımadıkları kızlara bi yerini atması ve kızların orasını burasını açması teşhircilik hastalığıdır. Bu kadar insann bundan muztarip olması üzücü. Hayvanlar bile birbirine orasını burasını göstermiyor direk seçim yapıyorlar.
60 Yorumla
+1 yılAtılmamalı. Adı üstünde flört, sevgililik bile yok ortada, bana atıyorsa herkese atıyordur diye düşünür.
92 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Buraya atmışsın ona atmamak ayıp olur fkfk
61 Yorumla- +1 yıl
Agresif senn altindaki arkadas nude. Dio. O nelan acayip acayip. İsomler. Telegramda gordum. Parayla nude. Atilir. Dio adini kullanan. Onuda yapmistir die. Genel bi dusince yapisi icersindeyim
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kesinlikle atılmamalı. Hatta talep eden insana karşı da, bir an bile ''acaba'' demeden mesafe koyulmalı. İnsanlar iyiken iyi, ama kötü gün gelince çirkinleşmenin sınırlarını zorlayabilecek karanlık bir tarafları da çıkabiliyor ortaya. Kadınların gördüğü fiziksel şiddet yetmezmiş gibi, bir de bu tarz görsellerle uygulanan psikolojik şiddet ve tehditler başlıyor. O yüzden uslu duruyor ve kimseye böyle fotoğraflar yollamıyoruz.
32 Yorumla
Soran+1 yılKeşke 2. kez en iyi görüş seçme şansım olsaydı
Bir kere kadınların çoğu bunu bilmez ama ben erkekli ortamlarda fazla takılmışlığım var hani biraz maço bir kızım)
Zaten şimdi söyliyeceğim şeyi kadınlar bilmediği için erkekler bunu fırsata çeviriyor
1 . Eğer bir kız masumca bir erkeğe foto atarsa yani normal fotodan bahs ediyorum
E bunlar ayrılırsa ya da bişey olursa
Erkek o fotoğrafla kızı tehdid eder böyle "erkekler" çok maalesef
E o tehdid ederken aslında kıza değilde kendisine zarar veriyo
Erkekler arasında yapmış olduğu şey bir ahlaksızlık ve kendi adı vizyonu düşer eğer başkası bilirse
Bu yüzden ayık olmak lazım o seni tehdid ederse sende onu tehdid etmelisin arkadaşlarına ailene söyliycem bu yaptığını vs gibi12 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediklerinin en azından benim için alakası yok. İnternette konuştuğum kızlar arasında bana nude fotolar atanlar oldu. Konuşmamız bittikten sonra onları hiç de tehdit etmedim. Bana kötülük yapmayan kimseyi tehdit etmem.
Ben instagrama atamayacağım hiçbir fotografı özelden birine de yollamam. İsterse sevgilim olsun. Erkek sonuçta ileride ne olacağı bana karşı koz kullanmayacağını bilemem. Mesela bikinili fotoğrafım vardır instagrama atmak yerine flörtüme özelden atarım ben herkese atmak yerine ona özel atarım sadece ya da etekli mini elbiseli falan. Ama dediğim gibi sosyal medyada paylasamayacağım uygunsuzlukta bir şeyi ona göndermem. Yüzyüzeyken göreceğini görür zaten😅
50 YorumlaHayır atılmamak gerekir. Flört ettiğimiz kişiye neden dekolteli fotoğraf atılması gerekir ya da atma gereksimi duyulsun? Altı üstü flört ileriki zamanda ciddi düşündüğün kişi değil. Ciddi bir ilişki içerisinde olduğunuz zaman dekolteli belki atılır ama ayarında...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi buraya atılıyorsa, Instagram'a atılıyorsa flört kişisine neden atılmasın. Farklı bir enerji katacaktır ortama ama bu durumun ince elenip sık dokunması gerekir. Aksi takdirde bir süre sonra dekolteli değil çıplak fotoğraflar beklenecektir. Veya hakkınızda olumsuz değerlendirmeler olmasına sebebiyet verecektir. Kişiden kişiye göre değişse de genel yaklaşım bu yöndedir. Ara sıra atmakta pek bir sakınca olmamalıdır. Eğer karşınızdaki cinsel açlığın afrikasında yaşamıyorsa.
10 Yorumla
+1 yılFlört ettiğim kızlar bana dekolteli fotoğraflarını atabilir benim için hiç sorun olmaz :) Tam tersi hoşuma gider. Fakat benimle flörte başlamadan önce veya benimle flört ederken başka erkeklere de atmışsa o zaman bu durum hoşuma gitmez. Kıza hissettigim hoşlanma duygusu giderek azalır.
12 Yorumla- +1 yıl
Affedersiniz kötü bir amacım yok ama size atmasında sorun yoksa sizden öncekilere atınca neden sorun oluyor ki saçma bence.
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Çünkü sevdiğim kız sadece bana ait olmalı. Başkasına böyle fotolar atması beni kızdan soğutur. Konuştuğum kızın benimle konuşurken veya benimle konuşmadan önce baskalarına açık fotolar atması bana bir fayda sağlamaz ki. Tam tersi anlattığım bu sebeplerden dolayı beni kızdan soğutur. Bu durumda niye başkasına öyle fotolar atmasını isteyeyim ki.
+1 yılKişi kendine yakışanı yapmalı. Normalde açık giyinen biriyse böyle bir fotoğraf atmasının bir mahsuru yok. Ama niyet maksat başka ise dekolteli fotoğraf atmak bilemiyorum sakıncalı 😂
10 YorumlaAtılmamalı ısrarla isteyeni de engelleyin niyetiniz o değilse 3 4 sene olursun neyse de flört aşamasında onu yapan tüm kızları engelledim niyetim başka şeyler olsaydı çok var :D atmayın foto falan ortalık o. cocu kaynıyor
20 Yorumla
+1 yılFlört kişisinemi 😂😂 yeni nesilden haberiniz yok sanırım eskiden bir iki prno izlemek icin yasak sitelere girme yöntemi arardık yok vpn yok statik ip yok dns sunucusu gibi protokolleri degistirirdik
Simdi instagram ile tiktoka girip cıkıyorum olay tamam bosalmışım bile00 Yorumla
+1 yılBence kişiye bağlı atmak ya da atmamak. O senin elinde olan bir şey. İster atarsın ister atmazsın ama eğer ki flörtün ısrar ediyorsa o zaman sıkıntı vardır. Fakat sen içinden gelip atarsan o zaman buna bir şey denilmez.
10 YorumlaMümkünse kimseye atmayın. Karşınızdaki kişi bir pislik yapıp fotoğraflarınızı yayabilir. O yapmasa bile ilerde telefonunu satar telefonlarda silinmiş fotoğrafları geri getiren uygulamalar var. Biri tutar fotoğrafınızı bulur sıkıntı yaşarsınız...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliniz bile olsa atmamalıyız bence. Bi kadın 20 yıllık kocasından boşandığında eski kocasının yatak odası videolarını whatsapp arkadaş grubunda paylaştığını haberlerde gördük. Amaç cinsellik için atmak ise atılmamalı. Ama kişi normalde de dekolteli giyiniyor ve atmasında kendisi için sakınca yoksa kişinin kendi bileceği iş bence.
12 Yorumla- +1 yıl
İğrençlikte hayvanları geçtik 🤮
Cevap sahibi+1 yılEvet hayvanlar iğrenç değil insanlar iğrenç ne yazık ki
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılAtma bence konu istemediğin yerlere gelir yeni tanıştığın biriyle böyle şeyler hemen yaşamanı temenni ettim sonunda kim olduğunu bilmiyosun anında görüşmeyi kesebilirsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılNe niyetle yaklaştığına bağlı aşıksan seviyorsan ve onun bu amaçla hayatında olmasını istiyorsan, hayır. Çünkü aşkı eldetmenin yolu bu değil, bu ancak onu geçici bi süre sana bağlar.
10 Yorumla
+1 yılAslaaaa aslaaa aslaaaaaaaa! Ayy şeref adam arkadaşıma şantaj yapıp para koparıp kıyafet aldırmış çüşşş eşşek yanii! Daha kötüsü de olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
Şerefsizz adam
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Millet patır patır nude atıyor sen dekolteli atılsa ne olucak diyorsun sevgilinse ne olucak adam seni elbisenle zaten görecek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. böyle kızlara niyeyse ucuz mal diye bi önyargım oluyor
30 Yorumla
+1 yılÖğrenmek istiyorsan instagramdaki telegram botlarının kanallarından birine gir. Cevabını almış olursun.
10 Yorumla
+1 yılDetaya attığın görsel dekolte değil yalnız,, dümdüz göbek.. Ben hiçbir aşamada doğru bulmuyorum özel foto paylaşımını.. 😏
10 Yorumla
+1 yılFikir vermek için atılabilir şaka şaka biraz heyecan katar ilişkiye 😂
21 Yorumla- +1 yıl
İsteyen istediğini atsın fazla kasmaya gerek yok
+1 yılBu ne oluuuuumm
Bunu zaten herkes giyiyor diaarda20 Yorumla
+1 yılFlört ya da değil ben bir erkeğe atacağın fotoğrafın sosyal medya da paylaşabileceğin türden bir fotoğraf olmasını tercih ederim ama bahsettiğim dekolteli vs. fotoğraflar yoksa aptal saptal fotoğraf atılır her türlü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aklınız varsa kimseye görüntü falan atmayın iki gün sonra size karşı kullanır mal gibi kalırsınız
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi ama ben kendi adıma sosyal medyada paylaşmayacağım hiçbir fotoğrafı sevgili veya flört farketmiyor atmayı doğru bulmuyorum tercih etmiyorum.
10 Yorumla Normalde dekolteli fotoğrafların varsa sosyal medyanda atabilirsin bişey degiştirmez. Ama dekolteli fotoğraf atmayan mazbut bir tipsen özellikle dekolteni açıp foto çekilmen senin o adamdan isteğinin farkli olduğunu gosterir
00 YorumlaBana göre gerçek bir kadının dekolteye ihtiyaci olmamalı. Konuşması, kahkahalari yürüyüşü, oturup kalkmasi, ve ne giyerse giysin zaten çekici olacağını bilmesi onun tüm bedenini dekolte haline getirir zaten..
61 Yorumla- +1 yıl
Olgun kadın belli eder kendini
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dekolteli gezin ama flörte atmayın bu nasıl çelişki sksbjsbsjsbskbsjd
10 Yorumla
+1 yılmillet bırak dekolteyi anadan üryan foto atıyor. senin ki de soru mu şimdi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDekolte istesin hadi neyse. Fazlası olmaz kardeş. Bu yüzden dün ayrıldık. Flört sonuçta milletin 10 tane var hepsine atıyorsa oooo😂
20 Yorumla
+1 yılHayır karşımızda çok iyi gibi duran kişilikli gözüken insanların altından ruh hastaları çıkabiliyor güvenme atma ne yapacağı belli olmaz insanlar çok değişti kanı bozuk oldu. İyi olup olmadığını nerden bilebiliriz?
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun tebrikler
+1 yılCiddi ilişki düşünmeseydim atardım tabi güven varsa.
Ciddi ilişki insanıyım belli zaman sonra sevgilime atardım.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKS kaldırılacak konuda troll yapıyoruz diye bizi de cezalandırıyor. Yok böyle bir şey. :D
10 Yorumla Bu tamamen güven meselesi. Daha atmayana denk gelmedim. Yüzyıllardır devam eden bir furya herkes atıyor. Atmıyorum diyenin yalanın icadından haberi yok herhalde.
00 YorumlaYorumları okudum da çok gereksiz yorumlar var ne alaka dekolteli fotoğraf ile ciddi ilişkinin ne alaka dekolte ile yanlış anlar kadınlar şu an zaten dekolte giyiyor ve dışarı da çıkıyor buluştuğu zaman da göreceği için atilmasin da bir problem göremiyorum
00 YorumlaGöbüş atmanın da bir adabı var diye düşündüler herhalde 😄 her ananın eli öpülmeli yazsak. Ananın yazdın diye silen modlar var sağolsun 😄😄
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣
Özellikle flört ettiğim biri diye atmam, zaten genel olarak dekolteli giyiyorum, o an nasıl giyinip attıysam odur yani, Özellikle dekolte vermek saçmalık gibi geliyor bana
00 YorumlaFlörtözde yapabilirsin bu tamamen senin karşındakine bakış açınla alakalı bu aileden aileye kişiden kişiye değişir ama dekolte bana normal gelirdi heralde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Flört kişisine dekolte fotoğraf atmakta ki amaç zaten belli.
Flört kişisini tahrik edip üstüne saldırmasını isteyen kızlar atabilir..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtılır ben nude bile atıyorum aranızdaki iletişime bağlı ben günlük giyimde zaten dekolte giyiyorum onu özellikle atmış olmam
46 Yorumla- +1 yıl
Veriyorsundur da layıkıyla sen
Cevap sahibi+1 yıl@tsubasa-ozora bir adamla ilişkim varsa ondan sevgimi tutkumu saklamam esirgemem
Cevap sahibi+1 yıl@ECD73 kızmadım ki 😂🤣 ben gayet rahatım sen rahat ol 💋
kasten atılmamalı yani fotograf atarsın ama bak dekoltem diye atmazsın :) şu an üzerimde bu var der geçersin ama bence atılmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılFlört değilde sevgiliye bile güven yok bu devirde atsan eline gecicek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılMesela neden böyle bir foto atma ihtiyacı hissediyor?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır atılmamalı çünkü karşındaki insan bir anda düşmanın olabiliyo..
00 Yorumla Normal giyim tarzında dekolte yoksa özellikle dekolteli atmak garip olur
00 YorumlaGerçekten flört dönemini kim cikardiysa devamını siz doldurun
00 YorumlaNormalde de dekolteli giyiniyorsan sorun olmaz ama özellikle onun içinse biraz yavaşla :)
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılGünlük giyiminde varsa atılır ve ne var bunca tercih etmiyorsan atmasın
00 Yorumla
+1 yılNorvec, isvec, danimarka gibi yerlerde at. Turkiye'de atma.
00 YorumlaFlörtüne güveniyosan atmanda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum 🤷🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi eylem gerektirir, foto bile göndermeyen Ortadoğulu kişilerle isim olamz direkt engel
06 Yorumla- +1 yıl
Kadın seni seviyor diye her istediğinde kendini sana sunup senin tatmin etmek mi zorunda?
- +1 yıl
Seni*
- +1 yıl
Tatmin etmek zorunda tabi ki, sonra yatakta benimle ilgilenmiyor diye ağlıyor senin hemcinslerin
- +1 yıl
@Veronica_001 bana sunsun demedim ufak bir cilve ilişkiyi dinç tutar dedim, sen kafanda bütün senaryoyu yazmışsın veronica
- +1 yıl
@MarjiinaL ya s. Birader bak yoluna, uğraşamam kadına kıza yazıcam diye ödün veren abazalarla
+1 yılAtılabilir. Çiftlerin görüş ve isteklerine kalmış bir durum. Çok kasmamak gerek.
00 YorumlaDekolte deki maksat nedir? Vitrinde satılacak ürün mi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ilişkinin amacına bağlı; eğer cinsellik amaçlanan bir ilişkiyse atılabilir hatta bu nude fotoya kadar gidebilir. Yok düzenli ve düzgün bir ilişkiyse yapılmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışarda beni öyle görüyolar zaten neden ona atmiyim
31 Yorumla
+1 yıldekolteden kastın buysa elindeki telefonu yavaşça yere bırak evlat
30 YorumlaAtmamak daha iyi ilerde evleneceğim kişi de olsa gerek yok zor durumda kalırsın bu zamanda insanlar eşine bile resim çektiremiyor hemen sosyal de ya da açık siteye ya da fantazi odalarında paylaşıyorlar
00 Yorumla
+1 yılZaten Instagram'ında dekolteli fotoğraflar var ise sorun olacağını düşünmüyorum fakat olmadığı halde ona atarsan sıkıntı yaratabilir. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe varmış kendine güvenen bifi heryere atar dekolteden nolacak nefslerini tutsun abazalar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıla evrilse dahil atılırsa onu bunu isteyip yakınlaşması kolay olur
10 Yorumla- Devamını Gör (218)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat