Güncellemeler
+1 yıl
Evet hadi uzayan olmaıd mı hiçç
Arkadaşlar 20 yaşındayım 175 176 cm boyum var 180 olmasını çok istiyorum bunun için neler yapmalıyım spor egzersiz bara asılma her şeyi yapabilrim lütfen olmaz diyip inancımı kırmayın tavsiye verebilecek varsa yazsın veya 20 yaşında uzayan var mı aranızda bunu çok taktım kafaya yardım pls
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ha 180 ha 176 ne fark var. Ben 185 im bir * yaramıyor.
Hocam kaç yaşına kadar az da olsa uzadınız ve ne tavsiye ediyorsunuz haklısınız fark pek yok ama ben takıntılı bir insanım kusura bakmayın
18ime kadar uzadım ben artık geç senin için
Anladım ama egzersiz ve barfikse düzenli asılma felan denediniz mi belli bir program eşiğinde
İmkansız uzayamazsin. Doktora da sor oda onu der. Gelişme çağın bitti. Tabi kuzeyli geni yoksa onlar geç çıkar ergenlikten.
Kuzeyli dediğim Rus ve Slav ırkı
Yok hoca danışmentoğullarından geliyorum ben ne kuzeyi
cok kafaya takma bende takmiyorum neden mi yakisikli erkeler kisa olur cok sey yapma yani tom cruise bile 170
Ya abi bırak kendini kandırma 180 nin altı kısa ve kızlar uzun istiyor
Sen bana ne yapabilirim onları söylermisin uzamak istiyorum uzun olmak daha iyi tavsiye ver lütfen
11 den once uyu duzenli diyorum bak yumurta ye her sabah gunde bir kase yogur ye uzama egzersilerini yap 1.5 litre su iç haftada bir balik ye mastirbasyonu kes barfix al evine feln filen
Şimdi saat gece 3 gibi yatıyorum ordan yedik naneyi zaten barfikse asılıyorum günde 3 dakika felan bir sakatlanma olmaz de mi sırtdan felan asılmanın zararı olmaz galiba bir de mastürbasyonla alakası var mıki
Snn boy kaç
tabi var mastürbasyon ile neden dersen cogu kisi yok diyor ama var mastürbasyon yaparak birkere bedenini yoruyorsun her ne kadar az olsada birseyelr atiyorsun damlaya damlaya gol olur hasabı ibni sina diyorki cok bosalmak gozlerini ve hafizani da etkiler ve yorgun oluyorsun o da bir gercek inanirsan ALLAH da izin verise hersey olur
Haftada 3 defa çok kategorisine mi giriyor şimdi
çok vuc gelistiriciler bile diyor hafytada en fazla 1 o bile fazla
175 176 masti kes cunku gunah bir kere bosunami gunah tabikids bosuna degil elbette bir zarari oldugundan
Hocam sürekli dini konusuyosın ben dindar değilim
dini bir kisi olmaya bilirsin ama mastürbasyon zarali nofapi hic duymadın mı arastir derim mmastin hem piskolojik olarak seni nasil etkilediginide öğrenmiş olursun
175-76 iyi bir boy zaten
Daha uzun olmalı 180 hayalimdeki boy uzar mıyım ne yapmalıyım sence?
Hayallere tıkılı kalmamanı tavsiye ederim. Boyun bu yaştan sonra uzaması tamamen genetik ve çevresel faktörler bir şey diyemem
rededilme korkusu kizlardan heralde onun yerine hitabetini gelistirse
Tr boy ortalaması 163 zaten🥲
Şuana kadar 1 defa reddedildim o da boy mu bilmiyorum da sebebini
Sen takıntı yapmışın boyu sanmam kimse direk bir fiziksel özellikten kimseyi terk etmez. Uyuşamamışsınızdır
Anladım boyun kaç ki snn
Takıntılı bir insanım off
Geçer herkes bir dönem bedeninde bir yeri takıntı yapıyor
hitabetini gelistir şu çene boydan daha önemli neden dersen çenen senin hayatini kurtara bilir her yerde işe yarar boyda yarar ama hitabet kadar degil fatih sultan mehmetin boyu bile kisa holiwood yildizlarinin yarisinin boyu kisa cok takma ama sana soylediigim seylerle 2 3 santim atarsin
ALLAH izin veririse tabi
@Sıradanbiri178 eyvallah başkan yüzüm yakışıklı sayılır bir de ama boy uzun olmayınca takıyor insan
İnşallah senin boy kaç başkan