Güncellemeler
+1 yıl
Namus ikiye ayrılır %50 bacak arası %50 ruhsal karakter olarak ama bacak arasını yaşayanlar kendini avutma stili namus bacak arasında değil ne yapalım sizi tebrik mi edelim bunları diyince linç yiyiyoruz doğru da bu yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Namusu bacak arası sanan biri daha.
Yo sorsan onlara böyle düşünenler cahil yobaz kendileri çok medeni
Helal olsun valla en iyi yorum daha korkudan yazamıyorlar ptlak olan kızlar
Ya boş ver onları bi nefislerine hakim olamıyorlar kendilerini rahatlatmak için normalleştirmeye çalışıyorlar
Geçmişi kirliden kastın ne onu anlamadım? Geçmiş nasıl kirli olabilir
Yani bol bol ilişkisi olan bi insan net değil mi
Kirlilik veya temizlik kişinin vicdanıyla karakteriyle alakalı bir şey. Geçmişte yaşadıkları ile değil. He ayrıca burada pişmanız yassalar mutlu mu olacaksın? Zaten kişi kendi tercihlerini yaşar. Kötü tercihleri için ders çıkarmak yerine neden kendini avutsun. Bence bazı kişiler çok dar görüşlü olabiliyor
Ahaha linç yükleniyor doğruları diyince bunu demen normal
Valla kaç şey yazıp sildim. Senin beynin kirli zaten değmez
Evet güncellemeyi oku sana en iyi cevap o
Oo en iyi cevap olmuş cidden brova sana. Şimdi gece uyuyamam bu cevaptan sonra 😂 inş yargiladigin şeyleri yaşarsın.
Sadece evlenmeden önce olmuyo namus koruma (!)
E yani Allah şükür bi psilik yaşamadım senin gibi değilim
Ulan peygamber efemdimiz Hz hatice ile evlendiğinde Hz Hatice Duldu bakire değildi
Bak dul olan birisi ile evlenirim ama bakire bekar ile evlenmem ayrı şeyler bunlar
Ee dul bakire değil açılmış paket oluyor senin anlayışına göre
Ama islama göre normal insan zina yapmamış temizdir sen sadece beden olarak düşünüyorsun doğru kafan sadece ona yetiyor
İslam'a göre tövbe edende temizdir. Ama sen bu yazılarınla herkesi aynı kefeye koyuyosun. Kimin affedildigini bilemezsin. Ayrıca insanları da kınıyosun. Bence sana düşmüyor bu
Zina nın Affı ne biliyor musun 70 ya da 100 tane kafasına sopa vurulması islamda en yakını vuracak bide annesi babası
islama göre de haram olan bir şey helali haram yapmaz zina haram ama sonucta nikahlanmayı haram kılmaz.
Ulan bynin yok bari cevap verme zina yaparsan islama göre onla zaten evlenmiş oluyorsun boş yapmayın 2 gram beyinle adama bak utanmasa zina helal dicek
Zina yaparsan nasıl evlenmiş oluyosun?
islamda yani ince konular öyle nikah değil başka insanla evlenmemesi lazım yani nikahlı olmuş gibisin biraz öyle düşün of kime ne anlatıyorum ki ben 🤷🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Mal mısın evlenmis oluyor deme o zaman. İslami senden öğrenecek değilim. Ayrıca az önceki kötü ithamlarin da sana ait çok şükür büyük günaha bulaşmadim. Ama kimsenin yaşadığı da beni ilgilendirmez. Ama kuş kadar aklına bunu sokamadim. Hadi ugrasamicam senle by
Of ben eminim bilgim senden fazla ego kasmak istemiyorum bilmeden konuşuyorsun şurda iki islam ile şey desem boş boş bakcan kendini zina yapanları koruma o zaman ne diyim Türk kızları geneli senin gibi olmaya başladı Allah uzak etsin senin gibileri zina yaparsanız iki yakanız bi araya gelmez nefes almadan bogulursunuz umarım
Mal mısın ya sana ne😂 sen mi bilgilisin tamam. Yapsam da senle evlenmem korma
Evlenme zaten senin gibiler benden uzak olsun fiziksel olarak bkiresin ama ruhun @r@spu
Senin de beynin öyle napcaz?
Benim beynim fiziksel olarak bakire olmasa bile islama uygun olsun diyorum dul olsun çocuksuz olsun evlenirim ben sorun etmem
Ben kesinlikle zinayı savunmuyorum sadece kişi ile Allah arasında diyorum. Sonraki hayatında düzgün olmaya bakmalı insan. Hata yaptı diye daha çok mu günaha batsın
Batmasin ama zinayi övmesin biraz gizlesin tabiri caizse adam zina yaptım heyyo diyor öbürleri afferim lan belina kuvvet merve ahmet afferim diyor
Açıktan yapılmasını da savunmadim onu da savunmadim. Benim baktığım nokta çok farklıydı. Bir kere hata yapan olabilir. Ama ama 3-5 se sıkıntı. Sonuçta bir sürü zina çeşidi var. Bunlar insanı büyüğüne götürüyor
Aman neyse knk ben yapmıyorum yapanı da kınarım ki toplum içinde kendini övmesin bu konuda
Geçmişi kirli derken cinsellik olarak mı anlamadım
Dur şimdi linçlemeye gelirler seni 😂
Kesin derler yobazsın aha çomar sene kaç olmuş herkesin kendi hayatı jsjs
Hiç sekmez o yobazlık kelimesi. Lütfen ama cinsellik ve türevlerini yaşayınca modern oluyorsun 😅
Evet cinsellik olunca adam olursun sjsj