Ne kadar süre sonra barıştınız ve nasıl?
İlk adımı kim attı?
İlk adımı kim attı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kırılan şey bir daha hiç bir zaman ilk hali gibi olmuyor maalesef... Bir dargın bir barışık giden ilişkilerde, aslında ilk ayrılıktan sonra ipleri tamamen koparmak gerekiyor ama insanın bu durumu kabullenmesi için birkaç kez daha kısa süreli ayrılıklar yaşaması gerekebiliyor. Ama zaten yeterince uzun süre ayrı kalınmışsa, artık barışmak çok daha anlamsız. Belki birkaç kez görüşüp hasret giderebilirsiniz; ama ikiniz de bu görüşmelerin sadece kısa süreli nostaljiler olduğunu ve tek amacınızın özlediğiniz tadı, dokunuşları, bakışları yeniden yaşayıp artık kalıcı olarak vedalaşmak olduğunu aklından çıkarmamalı. Ay ben unutamıyorum, yok ben kopamıyorum diyenlere söylenecek tek bir söz var: İnsan kopmak istedikten sonra gayet de kolay kopuluyor. Sadece birkaç gram cesaret lazım, o kadar...
Kalp kırıldıktan sonra bir daha eskisi gibi olabileceğine inanmıyorum. Hani ama deliler gibi seviyorum hala aşığım acı çekiyorum ama bana yapılan haksızlıklar karşısında artık susuyorum. Acımla baş başa kalıyorum 1.5 ay ayrı kaldık sonra barıştık ve hiç birşey eskisi gibi olmadı tercihi başkalarıydı onları savunurdu hep ALLAH yolunu açık etsin ne diyim
deneme asamasındayız :D 3yıl cıktık bız ben hatalar yaptım baskasyla cıktım ona ragmen bana döndü barstık cok sevıyoruz ama soguk halıyle hemde 4aydır soguk yanı. ama sevıyelı bı ılıskı daha ıyı cunku mıc mıc olunca daha cok kavga =ayrılık. bakalım evlenmek ıstıyoruz ama ne olur bılemıcem hayırlsı :D
Aranız soğuk olduğu halde evlenmeyi düşünmeniz tuhaf. Ama bu kararı birlikte aldığınıza göre ikiniz de aranızın daha da düzelmesi için çaba sarfetmeye hazır olduğunuzu gösteriyor en azından :)
iki tarafta gerçekten seviyorsa ne olursa olsun mutlu olursunuz.. Ama biri gerçek sevmiyorsa, yani günümüzdeki çocuğunun yaşağını gibi sevdiğini sanıyorsa olmuyacak dua ya amin demek olur...
Cevap
6Cevap
evet var ben
asla olma artık bitti dedim ona dair ne varsa yok ettim herşeyi
ama insan sevince öyle kolay olmuyormuş bitti demek
şuan hatalarımızı biliyoruz ve daha dikkatliyiz
Ne kadar süre sonra barıştınız?
Benim tanıdıklarım var. hatta evleniyorlar şuan. Bana olmadı ama kimse olmaz diyemez..
Demek ki bunu başarabilenler var ki bir çok insan onlara özenip olabileceğine inanıyor. Ayrılma sebebinin de çok önemli olduğunu düşünüyorum bu konuda.
mümkünatı yok malesef.. keşke olsaydı , kovalardım..
küsmüştü bir ara bana baktım ikimizde sıkıntılı günler yaşıyoruz . dedim böyle olmaz gel konuşalım anlaşalım nedir derdimiz birbirimizle diye . sonra konuştuk anlaştık . artık daha seviyeli ama daha mutlu bir birlikteliğim var sağ elimle :D
Yani?:)
:P
inandıktan güvendikten sonra mutlu olunabilir zor bişey değil
burada öyle birşey mümkün değil. Mars'a sevgiler :)
yok oyle 1 dunya
+1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar