Aşk İlişkileri Yarın eski sevgilimi arayıp yanlışlıkla aradım desem inanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şok etkisi yaratmak istiyorum 🙄 Güncellemeler+1 yıl Neyse vazgeçtim o yazar arar zaten Yarın eski sevgilimi arayıp yanlışlıkla aradım desem inanır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Niye böyle bir şey yapasın ki kxjx 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden yapmayayım Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Yani adı üstünde eski Yorumla Soran +1 yıl Yine yeni yeniden olabilir 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. İnanmaz. 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl İnanmaz senin yaklaşmaya çalıştığını sanır. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi yaklaşmaya başladı bile ama Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alemsin ya akşam akşam güldüm şoka girsin ara hahaha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eski sevgilin olsam cringe bir hareket görür bloklarım 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl İnanmaz ama zaten inanmaması değil mi tercih edilen? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnanmasını istiyorum ama çok zeki bir adam asla inanmaz 😾 Yorumla technocrates +1 yıl Zeka gerektirmez bence bu taktiği anlamak :) Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjsjs Yorumla
Yelenaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bir çılgınlık yapıp ben de yapayım bahane uyduralım eski sevgililerimize ahahaha 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur beniö bahanem hazır Yelenaaa +1 yıl Benimkini ben engelledim konuşmayalım dedim tepkisi kötü olabilir yani canım da değil anlar hemen zaten 😅 Soran +1 yıl Neden engelledin Yelenaaa +1 yıl Yalandan dolayı
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl burada ki havandan geçilmiyor düşündüğün şeye bak 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 🥵 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl bu sen değilsin inanmam Yorumla Soran +1 yıl Nolmuş Yorumla mavipenguen_ +1 yıl bilmem duygusal davranıyorsun regl falansın sanırım seni tanıyorsam sen bu değilsin Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin, regl değilim, sadece biraz değişik bir durumdayım 🥵 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl fark ettim zaten değişik duygular içersinde olduğun o yüzden duygularla hareket etme mantık Yorumla Soran +1 yıl Kimsin sen,Mantık önemli değil anı yaşamak lazım 😄 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl mantıkla anı birleştir o zaman böylelikle hayattan daha iyi keyif alırsın Yorumla Soran +1 yıl Eee kimsin,Denerim pek sanmıyorum ama Yorumla mavipenguen_ +1 yıl eski bir arkadaş dene pişman olmazsın Yorumla Soran +1 yıl Kim olduğunu bilmiyorum bu yüzden denemem Yorumla mavipenguen_ +1 yıl o zaman de get rezil ol Yorumla Soran +1 yıl Aşk bu rezil de olursun vezir de 🍷 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl boşuna dememişler armudun iyisini ayılar yer hahha şans geldi mi böyle kızları köle yapar başka da bir şey demiyorum Yorumla Soran +1 yıl Şans mı kime geldiKölesi olmadım 😄 daha çok o kopamıyor şimdi de ne bilim aramızdaki çekim engel oluyor neyseee😅 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl öyle değil ama öyle olsun sen duramazsın ararsın bir yolunu bulursun fake den yazarsın belkide hehah Yorumla Soran +1 yıl Ne fakesi ya sabah istesem hemen wp den Günaydın canım yazarım ama yazmıyorum neden çünkü aman be o yazar şimdi yoğunum 😅Ama aramam Yorumla mavipenguen_ +1 yıl özgüven tavan maşalllah ama duygular seni yıkıyor be güzelim olmuyor böyle hahah Yorumla Soran +1 yıl Duygularıma kanmam ben nasılsa tilkinin dönüp dolaşıp yine geleceği yer kürkçü dükkanı 😶🌫️ Yorumla mavipenguen_ +1 yıl tabi yaradan güzellik vermiş başka nereye gidecek ki Yorumla Soran +1 yıl Tabiii ii Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Telefon aramış ben değil de 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ooo çok mantıklı hahaha Yorumla minikkladyy +1 yıl Ahahaha Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İnanır canım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niye böyle bir şey yapasın ki kxjx
Neden yapmayayım
Yani adı üstünde eski
Yine yeni yeniden olabilir 😄
İnanmaz.
İnanmaz senin yaklaşmaya çalıştığını sanır.
Kendisi yaklaşmaya başladı bile ama
Alemsin ya akşam akşam güldüm şoka girsin ara hahaha
😂😂
Eski sevgilin olsam cringe bir hareket görür bloklarım
İnanmaz ama zaten inanmaması değil mi tercih edilen?
İnanmasını istiyorum ama çok zeki bir adam asla inanmaz 😾
Zeka gerektirmez bence bu taktiği anlamak :)
Jsjsjsjs
Bir çılgınlık yapıp ben de yapayım bahane uyduralım eski sevgililerimize ahahaha
Olur beniö bahanem hazır
Benimkini ben engelledim konuşmayalım dedim tepkisi kötü olabilir yani canım da değil anlar hemen zaten 😅
Neden engelledin
Yalandan dolayı
burada ki havandan geçilmiyor düşündüğün şeye bak
Olabilir 🥵
bu sen değilsin inanmam
Nolmuş
bilmem duygusal davranıyorsun regl falansın sanırım seni tanıyorsam sen bu değilsin
Sen kimsin, regl değilim, sadece biraz değişik bir durumdayım 🥵
fark ettim zaten değişik duygular içersinde olduğun o yüzden duygularla hareket etme mantık
Kimsin sen,
Mantık önemli değil anı yaşamak lazım 😄
mantıkla anı birleştir o zaman böylelikle hayattan daha iyi keyif alırsın
Eee kimsin,
Denerim pek sanmıyorum ama
eski bir arkadaş dene pişman olmazsın
Kim olduğunu bilmiyorum bu yüzden denemem
o zaman de get rezil ol
Aşk bu rezil de olursun vezir de 🍷
boşuna dememişler armudun iyisini ayılar yer hahha şans geldi mi böyle kızları köle yapar başka da bir şey demiyorum
Şans mı kime geldi
Kölesi olmadım 😄 daha çok o kopamıyor şimdi de ne bilim aramızdaki çekim engel oluyor neyseee😅
öyle değil ama öyle olsun sen duramazsın ararsın bir yolunu bulursun fake den yazarsın belkide hehah
Ne fakesi ya sabah istesem hemen wp den Günaydın canım yazarım ama yazmıyorum neden çünkü aman be o yazar şimdi yoğunum 😅
Ama aramam
özgüven tavan maşalllah ama duygular seni yıkıyor be güzelim olmuyor böyle hahah
Duygularıma kanmam ben nasılsa tilkinin dönüp dolaşıp yine geleceği yer kürkçü dükkanı 😶🌫️
tabi yaradan güzellik vermiş başka nereye gidecek ki
Tabiii ii
Telefon aramış ben değil de 😄
Ooo çok mantıklı hahaha
Ahahaha
Şu an bile inanmış olabilir
İnanır canım
Kesin inanır ya
İnanmaz