Benim içimden sürekli namaz kılmak sohbet dinlemek daha iyi bir insan olmak dedikodudan uzak durmak kalbi temiz bir insan olmak istiyorum. Namaz kılmayı bilmiyorum öğrenmek istiyorum ve öğrenene kadar videolu şekilde namazımı kılsam günah olur mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cok harika bir soru gercekten niyetin guzel tebrik ederim seni.
Bence bunu guvendigin bir hoca ya da cami hocasina sor. Buradan yanlis bilgi alirsin bence. Allah niyetini hayra cevirsin isteyenlerede nasip etsin insAllah
Çok yakın bir arkadaşım var az önce ona yazdım ailesi ilim sahibi insanlar onlarla birlikte sohbetlere katılacağım hem üniversite sınavına hazırlanıcam hemde bu görevi yerine getiricem inşallah her sey çok daha güzel olucak :)
InsAllah umarim senin icin cok guzel olur ve sohbetlerini aksatma.
Amin inşallah seninde Rabbim gönlüne göre versin önerin için çok teşekkür ederim. İyi geceler diliyorum :)
Sagol sanada insAllah hersey gonlumuzce olsun ne diyeyim
Çok güzel bir karar almışsınız niyetiniz gibi olsun inşallah her şey YouTube Mehmet yıldız çınaralti sözler köşkü bunları takip edebilirsiniz çok iyi bilgiler videolar var 🙂
Evet çok severek izliyorum Mehmet Yıldız Beyefendiyi onun konuşmalarını dinledikten sonra ben daha çok istemeye başladım Allah razı olsun bugün böyle düşünüyorsam hem Saliha Erdim Hanımefendi sayesinde hemde Mehmet Yıldız Beyefendi :)
Sevindim adiniza kitaplarında tavsiye ederim onlarda çok iyidir 🙂
Zaman akıp gidiyor hicbirsey bize kalmayacak önemli olan iyi şeyler götürmek
Çok teşekkür ederim mutlaka alıp okuycam sağolun :)
Bunun bilincinde olduğun zaman anlıyorsun gerçekten yalan bir dünya da olduğumuzu kanıp gidiyoruz bu şekilde yaşıyoruz ama asıl olan şeyi unutup ölmeyecek gibi yaşıyoruz en doğru yol en güzel yol Allahın yolu
Rica ederim 🙂kesinlikle öyle nekadar yanlislarimizda olsada başka yol yok zorlandığıniz konular olursa yardımcı olurum 🙂
Hayır tabii öğrenene kadar öyle yap niyete bağlı senin niyetinde öğrenmek gönül rahatlığı ile kıl
Yaaaa çok teşekkür ederim sevindim gerçekten Çok sağolun :)
Çok güzel duygular bunlar lütfen bu niyetinde gayretli ol
Evet uzun süredir düşündüğüm bir konuydu ve bunu layığı ile yerine getirmek istiyorum Allahım herkese bu duyguları nasip eylesin öyle kötü insanların içinde yaşıyoruz ki zor sınavdan geçiyorum bu dönemde sağlık sorunlarım vs hiç bir şey sebepsiz değildir Allahım bana bu derdi verdi ben sınanıyorum biliyorum ki dermanını da bana vericek bizler de bunu anladığımız zaman daha iyi bir noktaya geliyoruz her şeyin farkında olduğum bir dönem etraf iyice çirkin olmaya başladı biraz olsun su dünyanın güzelliklerini bir kenara bırakıp kanmayıp gerçek aşkı hatırlamamız
Rabbim seni muvaffak eylesin inşlh mıhteşem bir yöneliş ben sana inanıyorum. Bu anlamda benimde yapabileceğim yardımcı olabileceğim nişe olursa seve seve yaparım
Amin İnşallah teşekkür ederim yorum yaparak bile daha çok teşvik ettiniz beni çok teşekkür ediyorum.
Hiçbir duygu dürtü tesadüf değildir …
Namaz kılmayı öğrenmek çok uzun zaman almaz ki Allah mübarek etsin şimdiden
Çok teşekkür ederim inşallah şu kötü dünyada herkese nasip olur
Rica ederim ne demek 🕊
Ben hepsini biliyorumda ne oluyor
Bilmeyen kılmak ister
Bilen kılmaktan kaçar
İnşallah Allah sana da nasip eder zararın neresinden dönsen kârdır sonuçta
Yenimi Müslüman oldun nedem bilmiyorsun.
Bilmemek ayıp değil kesinlikle öğrenmemek bunu yapmamak ayıp hepimiz kulluk etmek için geldik bu şekilde yargılayıcı tavırlar hoş değil Müslüman insana yakışmıyor. İyi günler
Tabiki ayıp değil ben yenimi Müslüman olduğunu sordum meraktan dalga geçmek için değil.
Özür dilerim o zaman ben yanlış anlamışım
Sorumun cevabı bu değil
Sorunuzun nedir
Yeninin Müslüman oldun neden bilmiyorsun.
Elhamdülillah doğuştan müslümanım bilmememin sebebi ise öğrenmek için gayret etmemiş olmam tamamen benim hatam
Avrupa da mı yaşıyorsun
Türkiye de yaşıyorum
Evlenelim mi?
Çok saçma bir soru oldu ama 😊
Neden? Seni tanımak istiyorum. Baştan öyle dediğime bakma
Kalbini kırmak istemem, ama buradan arkadaş ya da başka bir şey olunmasını doğru bulmuyorum teklifin için teşekkür ederim...
Neden o kadar kötü baktığın bir site den fikir alıyorsun o zaman? Çok saçma düşünceleriniz var. Kusura bakma da baksan da farketmez
Çevremde danışacağım konuşacağım çok bir insan yok. Burada soruma cevap bulabilirim diye denemek istedim şansımı o kadar
Her neyse, büyük ayıp ediyorsunuz. Sizin tercihiniz hoşcakalın
Çarpılma ihtimalin var
Doğru mu söylüyorsun
Zor..
Ne konuda zor anlayamadım