hayatin bir imtihan oldugunu biliyorum..fakat bazen nerde olmicak insan varsa ona tutuluyorum..
kalbe sevgiyi veren Allah degilmi?
kalbe sevgiyi veren Allah degilmi?
Belki de o sevgi senin imtihanındır. Allah için vazgeçebilecekmisin sorusuna cevaptır belki de..
Böyle düşünürsen daha kolay olur inan.
Rabbine yalvar, yalvar ve yalvar..
Ama adımları atan biziz. Sevgiyi ve hatta belasını arayan da biziz.
haklisin kardesim
haklısın.adam akıllı birisini beğendim. ama olmaz dedi.o zamandan beri yalnızım.kimseye karşı ona gösterdiğim ilgiyi gösteremedim
Ask Aciyla Gelir Duygular kalpte saklidir, Dudaklardan cikmaz.
Sevgiyi veren Allah Ama herkes kaldiramaz
Cevap
4Cevap
Kalbe sevgiyi veren Tanrı değil..O sadece karşılaşmanızı sağlıyor..Sonrasın da mantık vermiş sana doğruyu yanlışı sen seç diye..
tabiki allah ama sevgiyi veren ALLAH akıl da vermiş düşünüp tutalım diye
Allah karşımıza doğru insanlar çıkarsın
Amin ecmain kardesim
Sonuçta O'dur ama direkt vermez...
nasil mesela
Mesela şöyle ki, senin iradene bağlıdır o. Eğer güçlüysen hemen etkilenmezsin. Ama zayıfsan hemen etkilenme ihtimalin var. Bazı ayetlerde geçer, "akıl sahipleri" bu aklını kullananlar demektir. Hani yanlış anlama beni. Senin istediğin kişiye tutulma imkanın da var. Olur olmadık kişilere değil...
Değil.
nasil? neden?
İnanmıyorum da ondan.
iyi sen inanma..herkesin görüsü farkli..benim sorum inananlara gelsin
Soruda belirtseydin keşke. Sormuşsun söyledim.
seni kirmak istemedim kardesim. fakat verdigin cevap kisa ve netti, o yüzden tekrarini sordum. dedigim gibi herkesin görüsü farkli ama unutma gercek birtane..kal saglicakla
Her seferinde "herkesin görüşü farklı" diyerek bile insanlar üzerinde tahakküm kurulmaya çalışılması bile, o düşünceye olan tepkinizi yansıtır. Zira dediğiniz gibi, gayet net bir şekilde sorunuzu kendi düşüncemle yanıtladım. Buna inanmak zorunda değilsiniz fakat gerçek anlamda saygı duyacaksınız, duyuyorsanız da susacaksınız. Sevgiyle..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar