Hiç sevgilim olmadı hic adam akıllı bir flortum bile olmadı aylardır hatta yıllardır hiç bir kızla konusmuyorum aseksuel de değilim aslında neden böyle bilmiyorum sadece insanlardan kaçıyorum birilerine ihtiyaç duyuyorum ama hayatıma kimseyi almıyorum birisi ile yakınlaşma fırsatım olsa dahi hemen kaçmak istiyorum oradan
Ege üniversitesinde üç yıldır öğrenciyim. En çok arkadaşımın olması gerektiği bir dönemde bu haldeyim
Ege üniversitesinde üç yıldır öğrenciyim. En çok arkadaşımın olması gerektiği bir dönemde bu haldeyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Illaki sebebi vardir korkun nede kacıyosunki? Insan sevilir sever aldatilir terk de edilir gayet dogal durumlar tecrube en azindan neyden kaçıyorsun sebebi ne eksik anlatiyosun kankim yardimci olamayiz boyle
Korkuyorum bazen kendimi çirkin hissediyorum bazen çok ozguvensiz hissediyorum böyle o anda sanki konfor alanımdan çıkacakmış gibi oluyorum kaçmam gerekiyormus gibi düşünüyorum
Çok uzun zamandır bir kızla hiç konuşmadım normal arkadaşça dahi konustugum olmuyor bu durum beni kötü etkilemeye başladı
Öncelikle gayet iyisin onu bi geç özguvensiz hissetmen uni ortamındaki arkadaslarin olabilirmi? Kıyaslama kimseyle kendini ve biri seni sever veya sen seversen rahatini bozmus olmuyorsun gercekten seveni bulursan yormadan oldugun her halinle sevecektir seni kaçmam gerekiyo gibi dusunuyorum diyosun neden karsina cikan insanlari üzeceğin icinmi uzulecegin icinmi?
Kiz veya erkek fark etmez kendi içine kapanma sohbetin sariyosa her kiz senlede konusur sana zarari olacagini mi dusunuyosunda konusmuyosun yanlizlik iyidir ama kendini kapatma
Özgüven eksikligim tamamen iletişim becerilerimle ilgili. Çok sağlıklı bakımlı sportif bir bireyim fakat iletişimim oldukça kötüdür mesela konuşurken çok heycanlanirim. Mesela bir bisiklet firmasında bakım görevlisi olarak çalışıyorum müşteriler zamansız arıyor bazen telefonu açtığımda heycandan geveliyorum kelimeler birbirine karışıyor. En büyük sorunum ise bir konuşmanın devamını getirememek. Tanımadığım birisiyle konuşursam eğer naber nasılsın dan öteye gidemiyorum söyleyecek bir şey bulamıyorum
Anladim tanimadigin insanlarla sohbet etmeye calis boyle boyle kendini acarsin heyecanlanmazsin bendede vardi 3 sene once ama garsonluk yapmaya basladigim ilk hafta gecmisti açılmistim baya hani bu sekilde kendini açabileceğin seyler yap sesli konus ama mesajla değil kahveye git erkeksin hic bi sorun olmaz konuş sohbet kurmaya çalış kutuphaneye git ordaki insanlarla sohbet etmeye calis ne kadar rezil olurum yanlis anlarlar diye dusunursen o daha kotu sohbet etmeye çalış etkinliklere katil uni ortamindasin bunlari daha rahat yaparsin hem
O kadar kolay değil ki yalnız gordugum insanların yanına oturup konuşmaya mi calisacagim
Niye kolay olmasin ki konusacaksin konu konuyu acar sohbet sarar zaten
Yaşadığım sorun da orada zaten, bunu aşamıyorum ki. Y*vsaklik gibi bir amacım da asla yok. Böyle görünüyor olmaktan da çekiniyorum. Bana ters böyle seyler
Sanal ortamdan dahi konustugum hickimse yok
kardeşim alakasi yokki
Niye y@vsak olacaksin ki oyle dusunme
Arkadas olarak konusacaksin iste
Offff çok zor işler
Imkansiz değil ama