Herkese selamlar. Bu sitede yeniyim. Size biraz kendimden bahsedeyim.
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. şu an ailemin yanında kalıyorum. 1senedir üniversite okuyorum fakat online idi. Gelelim problemime.
Benim hiç arkadaşım yok. Gerçekten hiç yok. rehberimde alo diyebileceğim hiç kimse yok. kız arkadaş desen o zaten hiç olmadı. birkaç denememde ise ya sevgilisi çıktı (dayak yemediğim için mutluyum) ya da benimle eğlenip dalga geçip bıraktılar.
sizce benim sorunum ne? bana hiç kıymet , değer veren olmayacakmı. artık yalnızlık çok canımı sıkıyor. whatsapa bakmıyorum bile çünki yazan hiçkimse yok. neyapabilirim?
edit : imla hataları için özür dilerim. içimden geldiği gibi yazdım.
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. şu an ailemin yanında kalıyorum. 1senedir üniversite okuyorum fakat online idi. Gelelim problemime.
Benim hiç arkadaşım yok. Gerçekten hiç yok. rehberimde alo diyebileceğim hiç kimse yok. kız arkadaş desen o zaten hiç olmadı. birkaç denememde ise ya sevgilisi çıktı (dayak yemediğim için mutluyum) ya da benimle eğlenip dalga geçip bıraktılar.
sizce benim sorunum ne? bana hiç kıymet , değer veren olmayacakmı. artık yalnızlık çok canımı sıkıyor. whatsapa bakmıyorum bile çünki yazan hiçkimse yok. neyapabilirim?
edit : imla hataları için özür dilerim. içimden geldiği gibi yazdım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende aynısının kadın versiyonuyum burda işte konuşuyorum öylesine ama gerçek gibi olmuyor :(
artık yalnızlıktan insanlar çok çabuk kızıyorum. demin öğlen otobüste biri ile kavga edicektim neredeyse. arkadan koltuğa sürekli ayağıyla baskılıyor benim sırtıma geliyor gibi oluyor koltuk. baktım tam bağırıcaktım ufak bir çocukmuş bişey demedim bende. sosyopatlık hat safada bende
Ama haklısın orda kendine yüklenme haklıyken elbette ki tepki göstereceksin o ayrı mesele ama sinir stres yapiyor tabi ben de çok stresliyim
öyle ya her şeyi sitres yapmamak gerek
25 yaşına geldim hiç erkek arkadaşım olmadi bile etrafta herkesten duyunca insan istiyor bir şeyler yaşamak. Çok takıyorum bazı şeyleri
:((( bu zamana kadar hiç mi olmadı. teklif edenler olmuştur muhtemelen.
Hayır olmadı çevrem de yok oyle edecek senin oldu mu
benimde hiç olmadı. hiç teklif edende bir şey yapanda olmadı. lisede iken çok sessiz sakin biriydim
Ben de öyleydim sen daha gençsin olur illaki ben artık umudu kestim
üniversite filan okumdın mı yaa. aramızda sadece 4yaş var. sana abla bile demem. yanlış anlama ikimizde yani daha çok başındayız her şeyin. bu kadar karamsar olma hayat karşı
Yeni bitirdim bu sene hoşlandığım bir çocuk vardi ona bile açılamadim cesaretsizlikten belki denesem olurdu bilmiyorum artik zaten bu dönemki ilişkiler çoğu fos ama gene de bu kadar tecrübesiz olmak koyuyor daha biriyle nasıl konuşacağımı bile düşünüyorum
emin ol sadece sen konuşmaya çekinmiyorsun. biz erkeklerde bir kıza nasıl yanaşşak diye kafamızdan 50sefer ölçüp biçiyoruz. en azından ben böyleyim. her 2tarafta biraz daha atılgan olsa bu iş çözülür. bazen diyorum en fazla ne olabilirki kibarca ret edilirim diye ama insan çekiniyor genede.
birde şöyle bi şey var. nedense kendi yaşıtımdakinler değilde bende birkaç yaş küçük kişiler benimle daha çok ilgileniyormuşçasına geliyor. bunu konuşmasından her şeyinden anlıyorum. ben ise kendi yaşıtım veya daha büyük biri olsun isterim hep. şuanki ilişkilerin çoğu çok boş. adam gibi sağlam birini bulmak imkansız. yoksa takılmalık birini bulmak çokta zor değil yani.
Evet haklısın eminim öyledir keşke öyle olabilseydim
önünde uzun bir hayat var. kıymetini bilmeliyiz
Aynen öyle oluyor benim de. Degil tabiki ama işte bir yerden de başlamak lazim bilmiyorum böyleyken hiç bir biçimde ilişkim olamayacak gibi
keli ilacı olsa kendine sürer. şu an seni anlıyorum. şu an benim için bir ilişki yapmak nekadar zorsa senin içinde okadar zor olduğunu biliyorum. şöyle söyliyeyim ben kendime değer vermiyorum. sen vermelisin. çünkü kendine değer vermessen kimse sana değer vermez.
Aynen haklısın maalesef öyle ben de vermiyorum öğrenmem lazim bir şekilde sen de inşallah öğrenirsin
peki çevren var mı. mesela hergün gittiğin bir iş veya kurs vesayre
Şu an okulum bitti yok zaten koronadan düzgün okula da gidilmedi uzaktan iş düşünüyorum o da ayrı bir stres
hangi bölüm okudun
İngilizce öğretmenliği okudum ben sen hangi bölümdesin
ben bilgisayar müh okuyorum.
ingilizcen ne seviyede peki
İyi yani ileri seviyede senin de bölümün güzelmiş
bölüm güzelde hiç sevdiğim biri yok. yani erkek veya kadın farketmiyor hepsi değişik insanlar. zaten online idi. gerçekte görüşmedik
şuanda ingilizce öğrenmeye çalışıyorum. verebileceğin tavsiye varmıdır.
Kaçıncı sınıftasın okullar açılınca alışırsın ortama şimdi normal böyle olması
hazırlık bitti 1e geçtim
Hangi seviyedesin genel olarak Türkiye’de Grammara çok odaklanılıyor ama aslında sadece buna odaklanmak kişinin ingilizce öğrenmesini ve konuşmasını köreltiyor sen bence daha çok kelime öğrenmeye çalış ingilizce altyazılı diziler ve filmler izle ve konuşma pratiği yap bunlar çok geliştirir
seviyem a2 sayılır. şu an grammer bakıyorum dediğin gibi. dizi film az izliyorum ya. çok sıklaştırmam lazım
Aynen öyle yap hem kafanda dağılır ben de öyle yapiyorum
Duolingo da indirebilirsin o da faydalı
tamamdır. çok teşekkür ederim
etrafımda çok ingilce bilen yok. arada sana sorsam olurmu?
Kaç yaşındasın. Bende de aynı problem var çok zor bi durum yalnızlık :(
kimse tarafından değerli görülmemek çok acı bir şey. insanlara bazen öfkeleniyorum bilee
Dostum benim arkadaşım var hiç yazmıyorlar ünide illalla geyik yapacak dostun olurdu iletişimde sıkıntı mı var?
bölümüm 30-35kişi yaklaşık ve hiçbirini gerçekte görmedim daha. çoğu değişik insanlar burunları 2karış havada. aslında eğlenceli biriyim. lisede çok pasif çekinendim :((
Dostum dertleşmek istersen beklerim
Bro yalnızlığa alışınca birileriyle tanıştığım zaman daha çok sıkılıyorsun benden demesi
hadii yaa, önce birisi ile tanışayım ondan sonra sıkılırım yalnızlık daha zor
Sen bilirsin valla bende aynı senin gibiydim biraz bı değişiyorsun kendi kendilerine geliyorlar sonra nerde çokluk orda bokluk diyorsun kendi kendine herkesi siliyorsun sonra kafan rahatlıyor
ben birde biraz zor gibi biriyim. tek hatada bir insanı silebiliyorum ona kızıp uzun süre onunla konuşmayabiliyorum. bu da benim yalnızlığımın temel sebebi. ben ilerde evleneceğimide sanmıyorum çünki ben ömür boyu bir insanla birlikte geçinebileceğimi sanmıyorum :((((
Bende öyleydim çok takma
tamayıp ne yapayım. yalnızlık zor.
Ne okuyorsun okuduğun bölümden birileriyle tanış
yeterince kişi ile tanıştığımı düşünüyorum. hepsi geçici kişilikler hiç sağlam birine denk gelmedim.
bilgisayar müh okuyorum
Sosyalleşeceğin herhangi bir ortam yok mu
çevrem yokki sosyalleşeyim. avmye gidiyorum yalnız başıma dolaşıyorum. 21yaşındayım
İlgi alanına göre bi kursa gitsen ya da sosyalleşmek maksadyla girsen olmaz mı mahalleden kimse yok mu
aslında dediğini çok düşündüm ama hiç kursa gitmeyi düşünmedim. belkide dediğin gibi bir kursa kayıt olabilirim. saçma gelebilir ama mahalleden gerçekten hiç konuştuğum kişi yok. anca merhaba merhaba
Öneriyorum ama bu sefer atılgan olmaya çalış insanlarla tanışmaya çabala onlarn gelmesini bekleme özel olmazsa hangi şehirdesin
antalyadayım hocam. geçenlerde sürücü kursunda idim. bir kızla tanıştım. ben tanıştım yani onun yanına gidip. neyse buna sonra telefon ettim kahve içellimmi yarın dedim. erkek arkadaşımla buluşacam dedi. bende tamam dedim. ne diyeyim. kötü bir amacımda yotu yani alt tarafı bir kahve havadan sudan sohbet okadardı ://
Ordan sana ayarlıyacağım bi ortam yok malesef umarım çok güzel insanlarla karşılaşırsın
teşekkür ederim
Rica ederim sanaldan arkadaşlık teklif ederdim ama bu bağlar bana sağlıklı gelmiyor
sanal şeyler geçici oluyor.
Sohbet muhabbet ederiz istersen konuşuruz
olur reyis
Takip atar mısın