Sevgilim bana ihanet etti bende bu yuzden dovdum onu. Simdi dusunuyorum acaba sadece ayrilsa miydim diye
Hakkediyor
Hakketmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim bana ihanet etti bende bu yuzden dovdum onu. Simdi dusunuyorum acaba sadece ayrilsa miydim diye
Kötü yapmışsın tabiki. İyi yapmışsın diyenin aklı yerinde değildir kesin ve net! Hadi bağır çağır ama dövmek nedir ya? Hangi yılda yaşıyoruz? Demek ki istemiyor seni de git başka yoluna. Kimsenin kimseye el kaldırmaya hakkı yoktur benim gözümde.
Nasil yok? O ihanet edecek ben susacak miyim? İyiki dovmusum keske sopayla dovseydim
Okudun mu sen nesin necisin? Gerçi böyle cahillerin okumuşu da aynı, okumamışı da! Sizin gibiler yüzünden kan dökülüyor allah ıslah etsin daha ne diyeyim ben ya
İlk okul mezunuyum her sey okumakla mi? Okumus ama hala canım olanlar var
İlk defa doğru bişi dedin bak.. Yakıştı mı sana kadına el kaldırmak ya? Bence bir daha yapma sen aldatsam kadın seni dövse ne yapardın nasıl tepki gösterirdin çok merak ettim 🤔 seni dövse sen de onu döverdin değil mi
Beni dovemezki mk😂 istesem tek yumrukla mahv ederim onu. Peki ona yakisti mi ihanet etmek? Bana yakistirmiyorsun bide dovmeyi
İşte beni dövemez diyorsun ama sen savunmasız kadını dövüyorsun? Çok garip değil mi bu, kendini koruyorsun ama ona el kaldırıyorsun.. Kadın şimdi naptı beraber mi yaşıyorsunuz ayrı mısınız noldu
Bana yazdi ozur dilerim diye ama cevap vermiyorum. Sence affediyim mi?
Bence affetme. Bir yapan yine yapar.. Üstelik el kaldıran biriyle ben asla yapamazdım yani
Seversen olur. 5 senelik iliski bir dayakla nasil bitire bilirsin ki? Bazen susman gerek
insan sevdiği kadına bakmya bile kıyamaz sen dövdüm diyorsun senin ki sevgi değil başka bir şey.. hırslanmışsın sen gururun incindi ama böyle yaparak sonuç elde edemezsin.. herkes kendine yakışanı yapar şiddet şiddeti doğurur boş ver bırak gitsin seni gerçekten seven kadın eninde sonunda gelecektir doğru aşkı bekle ve öfke kontolünü elinde tut.. seni doğuran da bir kadın unutma babantarafından şiddete uğratılsa ne hissedersin o yüzden yapma kadınlara karşı şiddet vs. sanki geri gelince nolacak aldatan bir daha aldatır güven olmaz o ilişkide
Cevap
4Cevap
Yarısı hak ediyor demiş hangi vizyonsuz demiş onu? Hak ediyor diyenlerin tırnağı kırılsa dünyayı başına yakacak biri hemde 😅
Sende galiba ihanet edersin sevgiline
Senin ben karakterine tukureyim ya hadi o onun hatasi sana ne oluyoda dövüyorum diye bide söylüyorsun hakediyor diyosun ya
Peki bana yazik degil mi? Ben ihanete ugramayi hakkettim mi?
Hic bisey tek tarafli deildir.
Benim hic bir sucum yok, keske sopayla dovseydim onu
Ne sopasi ne dövmesi? Haddini bil iyi ki ayrilmis kurtulmuş senin gibi manyaktan
Manyak ettiler adami. ben delikanli adamim Şu an gururum yerlerde napiyim?
Delikanlilik boyle olmuyor.
Karın seni iyi ki aldatmış ruh hastası ve ilgisiz biri olduğun çok belli
İlgisiz biri degilim aksine her sey cok iyiydi ama evet delirtti beni. Haksiz miyim sence?
Haksızsın tabiki kadına el kalkar mı suskunluğun zaten kırgın olduğun anlamına gelirdi
Umursayacak miydi? Yine yapsa sopayla doverim onu
Sen süzme bir m*alsın yazma yorumuma cevap
Hadi benim sorumdan uzaklas sende saci uzun akli kisalardansin
Sende e*rkek sin adam değilsin
Benim adamligima laf soyleyemezsin. Oda kadin olsa ihanet etmezdi ben onu adam gibi seviyordum o yuzden terbiyelensin diye dovdum
Sen ilgi vermediysen bir şey yaptıysan dövülmeyi pek hak etmez ama öylesine yapmışsa iyi yapmışsın boş ver
Her turlu ilgiyi verdim, cinsellikde de gayet iyidim ama gitti ihanet etti bende dovdum
Bana kufr etti daha da bagirmaya basladi. Cok garip bir kizdi dovuyorsun susmak yerine daha da konusup kufr ediyor
Tesekkur ederim. Keske her kadin senin gibi sadik olsa
lan mal ihanet etti diye dövülür mü allahın ayısı. beynine tüküreyim. git özür dile *
En yakın arkadaşıyla yat bu daha iyi
Kanka eger karinsa kafasina sık sokak ortasinda
Polis bir sey yapmasa onu da yaparim
Ikinci el oldu parmakladilar olum onu birak gitsin lan en fazla bir hafta cekersin acisini kizmi yok sana
Ben ondan baskasini istemiyorum. Baska biriyle yapamiyorum
ananın 4mını hak edio
Hay senin gotunu skeyim konusmasini bilmeyen bacım
Trol
O ne demek la
Tek gözlü iri yarı uzun boylu elinde kocaman tahta sopa oluyor
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?