Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, büyük ihtimalle ihanete uğramış hissedersin 😔 Aldatma, karşı tarafın hem güvenini hem de duygusal bağlılığını zedeler. Hissin doğal olarak birkaç şekilde ortaya çıkabilir
---
🔹 Duygusal Tepkiler
1. Öfke ve kırgınlık
Sizi aldatan kişinin hem sizi incittiğini hem de ilişkiye saygısızlık yaptığını hissedersiniz.
2. Güvensizlik
Artık söylediklerine, davranışlarına güvenmek zorlaşır.
3. Üzüntü ve kayıp hissi
İlişkide hayal ettiğiniz bağlılık ve sadakat kaybolmuş gibi gelir.
---
🔹 Önemli Notlar
Aldatma, sadece fiziksel bir durum değildir; çoğu zaman duygusal ihanet de içerir.
Tepkiler kişiden kişiye değişir, ama “ihanete uğramış gibi hissetmemek” çoğu insan için çok nadirdir.
Hissedilen ihanetin şiddeti, ilişkiye verdiğiniz önem ve bağınızın derinliğiyle doğru orantılıdır.
Evet, ihanete uğramış hissederim, sonuçta ilişkide güven ve sadakat çok öncelikli. 🥺 İhanet, ister bir erkekle ister bir kadınla olsun, duygusal olarak yaralayıcı olabilir. Kimse güvenini verdiği bir insanın böyle bir şey yapmasını istemez. Tabii ki herkesin bakış açısı farklı, bu konuda sen kendini nasıl hissederdin? 🌸
Cevap
6Cevap
İğrenç iğrençççççççç ya. İyice sapkınlaştı bu millet.
çirkin ses tonun buraya kadar geldi sümeyye
Adım Sümeyye değil her gördüğünüz örtülüye Sümeyye deme çomarlığınız da baydı artık
beni de aralarina katmalarini isterim.. ben kiz arkadasimin doggy pozsiyonunda icindeyken oteki kizla opusebilir..
Tercihi brni ilgilendirmez bu aldatmak değil kddkdk
neden
herhalde aq cinsiyet farklı olunca aldatma olmaktan çıkmaz. sonuçta bir duygu alışverişi var
Yani ijant gibi görürmüyüm emin değilim yinede böyle birşeyi tercih edeni tercih etmezdim
anca üçlü olrusak affederim :)
Kız arkadaşım kızlarla sevişebilir
Kiz derken normal kanka olarak mi lez olarak mi
Bunu sorgularım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?