Çeken gidenler, samimiyetsiz insanlar…
Gerçekten sevildiğim sevdiğim bir ilişki istiyorum. Üzülüyorum hiç bu duyguyu yaşayamadım diye. Şimdi herkes çıkarcı, doyumsuz. Bir gün gerçek aşkı yaşayabilecek miyim acaba :(
Çeken gidenler, samimiyetsiz insanlar…
Gerçekten sevildiğim sevdiğim bir ilişki istiyorum. Üzülüyorum hiç bu duyguyu yaşayamadım diye. Şimdi herkes çıkarcı, doyumsuz. Bir gün gerçek aşkı yaşayabilecek miyim acaba :(
Aşkı arıyor ve istiyor olmanız da, aşk ile sevildiğiniz ve sevdiğiniz bir ilişkinizin olmasını beklemeniz de çok güzel. Ama bu tek taraflı olmuyor. Kadının sevmediği, aşk sunmadığı, aşka inanmadığı ve aşkı mümkün kılmadığı bir ilişkide de erkek ne yapsa elleri bomboş kalıyor. Bu nedenledir ki aşk için bie sen bir de ben lazımız. Yani her iki tarafta aşka inanacak ve emek verecek, samimi, sıcak ve sokulgan olacak ki aşk yolunu bulsun kalbe, akla, ruha, bedene girmenin. Günümüz kadınının sadece ağzında aşk var, ama bu hiç bir zaman yüreğine, aklına, ruhuna, bedenine girmiyor, oralardan yansımıyor.
Öncelikle bu konuda kendine yüklenme mutlaka istedigin biri karşına cıkar belkide cıkmıştır ama bunu görememişsindir çünkü artık öyle bir hal aldıkı sevgi aşk işleri en ufak şeyde ayrılmalar sevgi üzerine yapılan olyunlar yok beni cebinde görmesin yok ben onun elinin altında olmayayım o yazsın ben geri durayım sevdigimi söylesem sıkılır bırakır mı o özür dilesin vs bir dunya aşk sevgi üzerine oyunlar statejiler yapılıyorki artık erkeklerde kadınlarda birbirini idare etmiyor sonra bekliyoruz ki o dogru kişi karşımıza cıksın ama oda kısmet işte bazende evet dogru dedigimiz kişiler ençok yarayı açıp gitmiyor mu
Yaşayacaksın tabi ki de ama şöyle anlatayım aşk diye bir şey yok aşk bir akıl hastalığıdır aşk bembeyaz bir kağıt sayfasıdır kağıdın ortasına nokta koyduğunda kağıt lekelenir duygular da lekelenir o yüzden aşk orada bitmiş olur ve o hastalıktan kurtulmuş olursun geri kalanı ise kişinin karakterine kalmış bir şeydir aşk ulaşamadığın insanı sevmektir.
Cevap
17Cevap
Profil foton gerçekse pozundan bile davetkar biri olduğun çok belli. Öyle biri olmaya devam edersen çok zor kriterlerini düşür.
Profildeki ben değilim
Olur elbet, yaşın genç, dert etme. Öyle bir ilişki yaşamak hayatının amacı olmasın. Mutlu olmanın buna bağlı olduğunu düşünmen hata olur.
Sen tek yalnız degilsin senin gibi milyonlarca insan var biride ne yazık ki ben onun için takma kafana
çok nadir insan vardır gerçek aşkı tadabilen. ve o aşka kavuşabilen. diğerleri sevdim sanır. sabredersen belki günün birinde sanada denk gelir o çok aradığın gerçek sevda
yasarsin herkeze guvenme severken dikkat et herkes artik iliski pesinde
Kiz bu güzelliği ile herkesten kazık yediği için olabilir
beni bulursan sana gerçek aşkı yaşatırım 😂😂
Kalbi guzel birini bulursan evet
Bu işler bu devirde zor
Ben de istiyorum da :(
Gel o güzel ilişkiyi beraber tadalim
Gerçek aşk mı? Boşuna arama. Olmayan şey bulunmaz
Olur merak etme
Seks hayatın oluyor ama
Senin adına üzüldüm çok değerli bir duygu bu
Sana göre değişir ya