Sana bunu sorduran kişi seni sinirlendirmiş olmalı... Ama kimsenin kendini bişey sanmasına gerek yok... Kendini gösteremeyip fake foto ile soru sorar, yorum yağdırırlar... MEŞREBİNİZ BİTTİYSE GÜREŞE GELİN DA
Emin ol var şu an olmasa bile olacak bende öyle diyorum mesela benimde canımı çok yaktılar bende umudumu kestim önüme bakıyorum kariyerime bakıyorum genellememen daha iyi yani
Senin ağızının ortasına yapan yapmış zaten. Kim sinirlendirdiyse seni artık klsdfklsdklskldfs milleti onun gibi görerek bilenmişsin şlsdşlsşlds saçı uzun aklı kısa :D yat uyu bebe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
25Görüş
Çok ayıp 😅
Kızım sende hepsini denemeye çalışmasaydın elek oluyorsun sonra gel buraya erkekler diye söze başla
Sen kızlarla samimi ol erkekleri boş ver git kızlarla öpüş
Benim ne sucum var ben evimde oturmuşum tlfondan yorumları okuyorum
Ortam bozuk çok haklısın
İyi oynarsan istenmeyen şahıslarla muhatap olmasın başarılar
Nie bea hepimizmi kotuyuz heleki en zararsiz herseyden uzaktaki ben
Sana bunu sorduran kişi seni sinirlendirmiş olmalı... Ama kimsenin kendini bişey sanmasına gerek yok... Kendini gösteremeyip fake foto ile soru sorar, yorum yağdırırlar... MEŞREBİNİZ BİTTİYSE GÜREŞE GELİN DA
Belli ki canını biri sıkmış canını yakmış böyle diyorsun ya da sürekli canın yanmış.. her erkeği öyle yargılamamalısın illaki iyisi çıkacaktır
Çıkmasın
Çünkü öyle biri yok
Emin ol var şu an olmasa bile olacak bende öyle diyorum mesela benimde canımı çok yaktılar bende umudumu kestim önüme bakıyorum kariyerime bakıyorum genellememen daha iyi yani
Bende sizden nefret ediyorum hadi ordan gidin
O zaman senin burada durmana gerek yok sen başka kapıya git istersen
Kadın düşmanı obje
Kadın düşmanlık değilim ama bir bayan olarak erkekler daha iyidir diye düşünüyorum
Kadın düşmanisin sümüklü
Ne kadınları savunuyorum ne erkekleri savunuyor herkes kendisine göre ihtiyaç gideriyor sadece bu
Peki sen erkeklerin neden sevmiyorsun
bende senden nefret ediyorum mk kasar o r o s p u s u? söyle bakalim kim sana çaktı da kuduruyon ezik mal
anan
anani s i k i m senin kasar o r o s p u anne kizli got verenler sizi parali ezikler😂😂 hizmetcimsiniz annen gibi sanada iyi vurdum
Çok hayal kuruyorsun
Erkekler de sana bayılıyordu, at hırsızı
evet bayılıyorlar
Erkekler kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.
Hint kumaşı mı kaldı
ben kahve içiyom benim ne suçum var :d
Erkek olman
babandan ağabeyinden kötü etkilendin galiba gece gece yürü işine abicim :d go to sleep
e*kek
abicim yat uyu daha pıttığında kıl bitmemiş dellendirme beni makinalıya bağlar bir ton yardırırım sana 250 gramlı saçı uzun aklı kısa
Ağzınin ortasına sıçayım
Senin ağızının ortasına yapan yapmış zaten. Kim sinirlendirdiyse seni artık klsdfklsdklskldfs
milleti onun gibi görerek bilenmişsin şlsdşlsşlds
saçı uzun aklı kısa :D yat uyu bebe
Kendini bana anlatma
Yine kim canını yaktı bu kızın söyleyin lan
Hepimizde senden nefret ediyoruz 👍
Niye noldu ki
Tamamdır
ben ne yaptım aw evde oturuyorum
Erkeksin
sensin erkek
nazi sevici