Bu tip erkekler kendini ne sanıyor?

Resmen bin türlü lafla bahane ısrarla sohbete başlıyorlar dert dinlemek bir konuda yardım etmek gibi sonra istekler yağdrmaya başlıyorlar ve hayįrįn anlamını bilmiyor gibi ısrar edişleri var taciz resmen şart koşma derecesi zoraki hayır kabulleri değil birde arsızca bir ısrar yok yüzünü göster yok sesini duyayım seni göreyim hep bir şart çok önemliler sanki ve sonra her şeyi ister böyleleri birde hayıyor diyorum öz güvenli ol falan diyor biliyorum sende istiyorsun çekiniyorsun falan diyor Allah korusun bunlarla yüz yüze konuşsan baş başa t*cavüzde ederler o potabnsiyeli gördüm açlar resmen ben travmamı anlatıyorum onun derdi başka bilmem kaçıncį travmayı yaşatma peşinde pişkin pişkin rahat hereketler dertleşme bahanesi ile kendileri dışında kimse umurlarında değil kullanıp atma zarar verme peşindeler sadece bir rt parçasıymışsın gibi davranıp hep bir amaç üstüne kendileri daha değerliymiş gibi birde iyi insan gibi görünüyorlar sadece oyun oynama peşindeler keşke birileride onlarla oynasa ama daha beter şekilde birde bunlar iyi ki erkeğim diyorlar böylelerinin nesli tükense yok olup gitseler keşke her şeyden soğudum

Güncellemeler
1 yıl
Bütün suçu hala bende kadınlarda bulabiliyorsunuz pes mağdur suclu artık bu devirde yani artık gerci bu ülkede eştası çalınan suçlu oluyor caldırmasaydı dikkat etseydi öldürülen suçlu oluyor öyle yapmasaydı böyle yapmasaydı t*cavüze uğrayan tacize uğrayanda suçlu olutor öyle goyinmeseydi o ortamda bulunmasaydı yok dikkat etseydi ama asla suçlu olanda suç bulunmuyor şaşırmadım
Bu tip erkekler kendini ne sanıyor?