Ağlam mı gülem mi sizce?

Siz böyle bir olaya şahit oldunuz mu hiç? Ben hayatım boyunca böyle bir şey görmedim hiç. Çocuk yaratık mi yoksa bi şeytan miydi? Keşke hiç tanımasaydım onu. keşke hiç evlenmeseydim onunla. Onunla 2018 yılında faceden konuşarak tanışmıştık bana çıkma teklifi etmişti ama ben bizim köylümüz diye sırf çirkef akrabalarımı gormim diye onun çıkma teklifini kabul etmemiştim. Neyse aradan 2 sne geçti daha sonra ben nişanı atmıştım o da söz yüzüğünü atmış. Neyse onun sozlusu bunun sosyal medya hesabını ele geçirmiş. Bende çocuğa sozlenmissin hayırlı olsun diye mesaj atmıştım. Kiz bunu görmüş banada öyle bi mesaj atmış ki neye uğradığımı şaşırmıştım. Ağza alınmayacak küfürler yazmıştı. Sonra bi baktım engellemiş beni. kız. neyse bunun üzerine çocukta ondan ayrıldıktan sonra bana işte kusura bakma falan ondan ayrıldım beni ve ailemi dolandiracakti diye mesaj attı bende önce yuz vermemiştim ama sonra barıştık konuştuk ama arkadaş olarak tabi benim o zmanda çıktığım biri vardı. Neyse aradan bi sene ge

Ağlam mı gülem mi sizce?