Gülsem mi ağlasam mı bilemedim?

Öncelikle çok saçma gelebilir fakat cidden ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden fikirlere ihtiyacım var. Bu sene yeni bir okula geçtim. Neyse işte bir süredir bir çocukla bakışıyordum çocuk geçenlerde istek atmış onayladım gt yaptım konuşmaya başlamıştık. Çocuk beni beğeniyor bende onu ama soyadı tanıdık geliyordu bizim ailede de mevcuttu bazı kişilerde. Çocukla memleketleri konuşunca akraba olduğumuzu öğrendik baba tarafından😂 Ve böyle olmasının sebebi ise zamanında bizim ailede en az 7 tane akraba evliliği yapılmış bu yüzden de çocukla akrabayım ama 1-2 ve 3. dereceden bir akrabalığım yok. Soyisimlerimiz farklı sadece. Öğrenmem gereken tek şey babamla onun babasının ne olduğu. Bunu nasıl öğrenicem onu da bilmiyorum. Çocuğa bu durum ne olacak dediğimde ben pek sorun etmiyorum ama sana sorunsa arkadaşta kalabiliriz dedi. Ve Benim çocukla hiç denk gelmememin sebebi büyük bir ihtimalle benim baba tarafımla pek alakalı olmamam. Benim pek bağım yok o tarafla da yani beni tanıyorlardır ama sima olarak ben de onları bizzat tanımıyorum napıcam şimdi ya valla bıktım aşk bana yasak mı bune ya 😂
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim?