Eski sevgilim neden birkaç ayda bir bana dönüyor?

3 senelik uzun ilişkim biteli 1 sene oluyor her 3 ay gibi sürede bir bahane ile karşıma çıkıyor özel numaralardan arama oluyor açtım bazını arayan o fakat sebepsiz aradım diyor özel aramayı engelledim iş yerime geldi 1 saatlik ve 4 ay yok oldu sonra tekrar aradı en son 1 hafta önce evime geldi duygum yok diyor yeni numarasını bendem gizliyor engeli açıyor instagramdan oradan ısrarla 15 kez aradı üst üstte açınca bişi yok diyor boş muhabbet yapıyor dostumsun diyor sesimi duyup tekrar engelliyor il dışındayım yanıma geldi geçen hafta 5 saat kadar dışarda oturduk sonra gitti ve tekrar engelledi bana bakınca seni artık vemediğimi görümüyor musun dedi her defasında istemiyorsan artık karşına çıkmam diyip bir müddet sonra sözünü yutup ısrarla arıyor bi şekilde bir yerde iletişim kurup yine istemiyorsan bu son deyip gidiyor ama hep aynı olay kendi ayrıldı hayatımda başkası var dedi sonra 6 ay sonrası yoktu diyerek aramıştı hayatına bak evlen beni bekleme birgün aradığımda başkası olursa diye de ihtimal var sen mutlu ol da yoksa platonik olacaksın diyip beni duygu bozukluğu haline getirip sarsıyor hayatında biri var bu belli ama sevmiyorsun madem ay gibi zaman aralıklarında neden iletişim kuruyorsun niye özledin mi diyorum neyse ne yaa diye azarlıyor ben bana acı çektirmesinden yoruldum bekledim ama düzelmiyor zor şeyler yaşattı bana hala daha aklımda ısrarla da hayatıma git gel yapıp umutlandırdı dönsün istiyorum sadece eski mutlu günleri istiyorum yardım eder misiniz bana
Eski sevgilim neden birkaç ayda bir bana dönüyor?