7 aylık bir iliskiydi son zamanlarda beni kırıyordu ve birbimizi sevmedigimizi düşündüğüm için ayrılmak istedim. Ama ayrıldığımizdan beri arada takip isteği atıp geri çekiyor dün gecede attı sildim şimdi şöyle yazmış amacı ne bunun cidden pişman mi
Bence pişman olmuş ve pişmanlığını yok etmek için senden şans istiyor ama biten bir ilişki ilk başta neden ileriyi düşünmedi şimdi neden düşünüyor insanın kafasini karıştıran şeyler. Hiç şans verme bu girdaba da girme boş ver.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ilk başta ayrılmak istediğimde beni dondurebilirdi ama kendisi de istedi
5yıllık ilişkimdiama toksikti artık gına geldi sessizce uzaklaştım bitirdim ki benim her anlamda ilkimdi, yurt dışına gitim?1 yıl yoktumbiriyle nişanlanıp evlendi 1 yılın sonunda ama hiçbiryerde foto hiçbişey yok nişana kadar, ben engeliydim onda evlendikten 2-3 hafta sonra engeli kaldırmış numaramı kaydetmiş herşeyi gözüküyor başka numaralardan baktımda hiçbişey gözükmüyor hakında profil foto falan? sizce ne ne anlama geliyor
@Zevkli_dokunuşlar tamam da bundan sonra da ulaşmayacağımı bilmeli evlendi sonuçta, ama bana mutduz olması daha mantıklı geliyor beni tanıyor sonuöta evlendikten sonra dönmiyeceğimi bilir ama mutsuz olduğu için atıysa daha mantıklı
bence icindeki boslugu doldurmaya calisiyor sen sevmedigini dusunuyorsan hic sans verme zaten ama bi seyler hissediyosan sans ver olmadi iki taraf da kafada tamamen bitirir sonunda