hayatının akışını bile şu mecrada soran, ne yapacağını bilemeyen hatta evlenmenin yaşı var mı diye soranları görünce üzülüyorum. benlik sahibi olmayı kendi sorumluluğunuzu almayı kalıplara takılmadan yaşamayı ne zaman öğreneceksiniz. hayat senin hayatın. görüşürsün anlaşırsın evlenirsin. bunun yaşı zamanı olmaz. ister 18 in olursun ister 50 in de olursun. bu konuda kimseden akıl alma çünkü kimse senin hayatını senden iyi bilemez
03 Yorumla
Soran+1 yılElbette ki son kararı ben vereceğim :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın meslek düşünmekte. Herkes kendisi için en iyisini ister ve olabilecekleri. Standartlarının altına düşme derim ben. İlla ki aşık olacaksın birisine ama mantığını kullan. Buna kimisi paragöz olarak bakar ama umurumda bile değil, senin de umurunda olmasın. 24 yaş geç bir yaş değil. 26,27, 28 bu civarlarda evlenmen iyi. Geç kaldım hemen biri ile evleniyim modunda olursan zaten sonra anlaşamazsın. Seçici ol ve karşıdakini iyi tanı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. En fazla 30 olmalı, hiç bir şey içinde geç değildir. Sonuç itibari ile belirli bir vakte kadar verilmiş bir ömür var. Her şey yerli yerinde zamanında güzeldir. İnsanın en güzel dönemi 20-40 yaşları arasıdır. 40 yaşından sonra işler değişiyor
00 Yorumla
Sana bağlı geç kalıp kalmadığın, donanımlı iş güç sahibi bir kadından yine taliplerin olacaktır. Sadece kadınsan yaşın 30 a yaklaştıkça taliplerinin yaşları daha yüksek olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bile bazen +30 oluyor. Kendimi bi miktar yaşlı hissediyorum o zaman ahsh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle çok geç kalıyorsun çok yanlış düşünüyorsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 24 geç değil, ancak taliplerini de hiç değerlendirmeden çevirme. Her zaman her olasılığı değerlendir sonra kabul edersin veya geri çevirirsin senin bileceğin iş, sonuçta ne hissediyorsan odur yani. Bazen o aradığımız kişi çok uzaklardadır, bazen hemen yanı başımızdan geçip gider de farkına bile varmayız, bazense gözümüzün önünde durur fark etmeyiz. Demek istediğim kısmet işi de aynı iş fırsatları gibidir, gözümüzü dört açalım, gerekli değerlendirmeleri yapalım kararımızı verelim. Hakkında hayırlısı olsun.
21 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşınız 30 geçince, çok geç kaldığınızı hissedecekseniz. Değerlendirin, en güzel yıllarınız ve hayatınız. şu an seçiliyorsunuz, genç ve güzel olduğunuz için, yaş ilerledikçe bir tanesini kaybetmeye başlıyorsun. Kızların demesine bakmayın, ergen aklı çoğu, farkında değiller bazı kadınlar erken evlenmediği için şu an yalnızlık içinde. Mutluluklar dilerim.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe geçi knk ya hayatinin baharindasin insanlar 30'u geciyor kpss ile uğraşiyor. boş ver şu an evlilik yurutebilene devletin ayrica maaş bağlatması lazım gelecek sağlikli nesle katkilarindan dolayi. Ciddi söylüyorum. Evlilik çok zor ve bence daha gençsin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. bu arada En yakin arkadasim olmak üzere 9 arkadaşım evli. 😶 o yüzden çok tecrubeliyim bu konuda. İlk senelerde sende evlen mükemmel bir şey diyorlardi ama ben yüksek öngörümle fikirlerinin değiseceğini biliyordum. Ve öyle oldu. Tabi mutluluk yok değil ama cok azaldı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye geç olsun ki? Gayet normal ama geç diye düşünürsen de bu sefer de sevmediğin biriyle evlenmek zorunda kalırsın onu da istemezsin diye düşünüyorum. İstersen 35 ol yeter ki mutlu ol. Evlilik bir amaç değil, sevdiğin bir insan olduğunda bunu taçlandırmak için araç olmalı bence. Her evlenen de gözüktüğü kadar mutlu değil evliliğin de çok zorlukları var öyle hayal ettiğin gibi değil yani. O yüzden olacaksa değecek biriyle olsun her şeyden önce
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorunun ne biliyor musun? Kalbini değil egonu dinliyorsun. Ego sana; evleneceğim insan şu mesleği yapmalı, en az şu kadar maaş almalı, evi olmalı, arabası olmalı gibi şartlar koyar. Kalbin ise nedensizce karşındakine ısınmanı sağlar. Kalbini değil egonu dinliyorsun. Bence kalbini dinle, yüksek standartlar koymaktansa gönlünün ısındığını seç.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı cümleyi iki kere yazmışım, ne kadar da dalgınım 🙄
+1 yılÇok fazla talip reddetmeden değerlendirmeye başlamanı tavsiye ederim. Bir süre sonra inan kimseyi beğenmemeye başlayacaksın, sonra da taliplerin azalmaya başlar.
Gelen kişilerden en uygununu değerlendirmeye bak, naçizane ☺11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
Görüş her gelen kişi ile zaten kısmete varsa olacak yoksa olmayacak kader bu sen öyle diyorsun ama Belki sen abinden önce evlenirsin kim bilir önüne gelen kişi direk reddetme sonra çok pişman olursun ben oldum mesela
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ben hep bu zamana kadar sandım ki daha ondan bana bahsedilirken benim midemde kelebekler uçuşacak 😅 ama öyle değilmiş galiba baksana
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılgeç mi ne geçi daha tanışmadık geç sayılmaz :D şaka bi yana az çok bende senin gibiyim ama konuşmadan da insanlara önyargılı olman yanlış bence konuşursun beğendin geğendin beğenmedin kimse seni zorlıyacak değil zorlamamalıda. Sen beğendin karşındaki belki seni beğenmeye bilir bu da bi seçenek ona da çok üzülmiyecen hayırlısı buymuş diyecen (göz kırpma emojisi kips)
00 YorumlaYooooo neden geç olsun gerçi bir de çalışıyor musun okuyor musun falan bunlar da önemli bana göre ama bence 24 hiç de geç falan değil hatta bi tık erken günümüze göre
00 Yorumla
+1 yılGec değil ama kız oğlanı beklemez eğer abin evlenmeden hosuna giden biri olursa konus tani abini beklemek zorunda deilsin bende abimi beklesem 30 u geçerim
00 Yorumla
+1 yılBence erken ama mesleğine göre de değişir. Mesleğin, eğitimin, işin yerine oturduysa evliliği düşünebilirsin.
Hatta 30'ların sonlarına gelene kadar geç kalmış sayılmazsın. Önce hayatını düzene koy ki bir erkeğe ihtiyacın olmasın, evlilik her zaman şart değil.
Ha bir de, bu işler taliple falan olmaz kendin görüp aşık olacaksın.
Acelesi yok hayatını yaşa!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılModern kadınlar biraz fazla seçici yani mesleği umursuyorsun da belki anlaşacağın biri çıkardı içlerinden sonra keşke tanışsaydım deme
03 Yorumla
Soran+1 yılBu ihtimal de var
- +1 yıl
Ya bir de alttaki yorumları pek dinleme iyi erkekler kapılıyor ve erkegın baktıgı onceliklerden birisi kadının gencligi ve güzelliği yaş almadan hallet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeç değil zaten onlar nasibin olsaydı hayır diyemezdin. Abimin önüne geçmek galan saçma şeyler bunlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Senin ne mesleğin ne özelliğin var ki insanların yaptığı işe göre değerlendiriyorsun?
Çok toysun belli evlilik filan erken senin için daha.00 Yorumla
+1 yıl24 yaş daha erken bence birkaç yıl daha beklenmeli. Acele davranmayıp isteklerine göre davranan aklı başında bir insan oluşunu takdir ettim doğrusu 💙
00 Yorumla
+1 yılBence çok erken 30 yaşını geçmen gerek. Erken yaşta evlenmek eskide kaldı. Karakterin düşüncelerin kriterlerin oturmalı.
00 Yorumla
+1 yılHayır yani evlenmesen de görüş bence yabani gibi takılma illa evleneceksin diye bir şey yok ama geç de kalmıyorsun öyle de düşünme
00 Yorumla
+1 yılAbinin önünde olması okadar önemli degilde sen taliplerde bazı kusurlar görmüşsün o daha önemli bence
00 Yorumla
+1 yılDogru kisi dogru zaman olsun gec olsun
Evlenmek icin evlenen ya bosaniyor ya da aldatiyor
00 Yorumla
+1 yılAllah nasip etmiyorsa vardır bir bildiği ona havale et allahım senden istiyorum kaliteli eş adayı diye dua et.
00 Yorumla
+1 yılHayır asla geç dehil. Hem zaten kendine göre biri de çıkmamış anlaşabilcegin , sevebiliceğin biriyle ol onun yerine
00 Yorumla28im. Benim de şu an gorustugum var. Acele mi ediyorum diye moralim bozuhtur. Sen gelmiş 24te geç mi kaldim diyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. önemli olan ne meslek ne de yaş. doğru kişiyi bulmak onemli
01 Yorumla
Soran+1 yılElbette öyle.
+1 yılYok canım geç değil ama mutlaka degerlendir yaş ilerledikçe daha çok seçici oluyorsun bak ben 28 yaşındayım benim için daha zor oluyor ama insanın elinde değil. İlla o yasta evleneceksin diye de bir kural yok biraz nasip kısmet işi
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle elbette, hayırlısı olsun hakkımızda 😌
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Klasik tc kızı istesem çoktan evlenmistim bla bla kapısına passat gelse kulu köpeği olacak tip
111 Yorumla- +1 yıl
@nrkrmzzz hahahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek vasfı evde oturup koca beklemek olan birisine göre oldukça fazla isteklerin var gibi gözüküyor. Kendini ne kadar geliştirdin mesela meslek beğenmiyorsun? Saçmalık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır ama vaktin bence gelen teklifleri değerlendirmeye başla
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz ya bende 31 yaşındayım talibim de yok seni bekliyorum 😂
00 YorumlaHaklısın zamanı geldi evlilik değil de Nisan sevgililk gibi uzun süreli ilişki olabilir
00 Yorumla
+1 yılYok yahu ne geçi.
Birçok kişi için mezuniyet yaşı.00 Yorumla
+1 yılEvlilik nasip kısmet işidir, günü gelince hic beklemediğin gibi olmuş olacak. Sabret ve bekle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın terbiyesizliği erkekler gururuna yedirememiş diye mi örteceksin hadsiz
00 Yorumla
+1 yılGeç değil bence 26-27 gibi ideal ama şartlara da bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılKader kısmet işi elbet evlenirsin geç değil bence
00 Yorumla Bence geç değil elbet taliplerinden biri istediğin gibi olur ve evlenirsin.
00 Yorumla
+1 yılÖnüne geçmenin nesi ayıp? Kısmetin varsa yaşarsın. Böyle düşünme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22yim ben bile geç kaldığımi düşünüyorum. Yaşıtlarım teker teker evleniyor. Benimde hayatımda hiç kimse olmadı
03 Yorumla
Soran+1 yılUzun ilişkisi olan, ailesini kuran, birbirlerini seven kişileri görünce bi tık hüzünleniyorum artık :(
Cevap sahibi+1 yılOnlara bende özeniyorum. Yaşım kaç oldu ne zaman bulucam da uzun ilişki yaşayıp evleneceğim. Kaldı ki hiç sevebileceğim birisi yok ufukta. Hala bekliyorum
Soran+1 yılHayırlısı olsun diyelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeslek olarak sipariş geçmemizi ister misiniz hanfendi kargo kapanmadan vermem lazım yoksa gecikir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. En azindan bi alici gozle bakabilirsin ya sana uygun mu mantığına uyuyor mu yasam sekilleriniz, ve goze hitap etmesi😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, zaten 23-24 yasinda üniversiteden mezun oluyoruz. ne geç kalması?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 28 olacam 24 ken ben de öyle idim değmeyen canım bekledim yaş geciyor görüş evlen
01 Yorumla
+1 yılAbinin önüne geçmek istemiyormusun?
Abinin hayatında biri var, seninse yok. Neden öyle dediğini pek anlayamadım.
Hem sen küçüksün abinden
Aklını karıştırma. Yaşında daha evlenmek için küçük.
Bekle bu işler aceleye gelmez.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer artık evlenmen gerektiğini düşünüyorsan kriterlerini biraz da olsa törpüleyebilirsin çünkü yaş ilerledikçe insan daha seçici oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGec kalmıyosun da reddetme bi sans ver belki mutlu olcaksın
10 Yorumla
+1 yılSoruyla alakasız bir şey sorabilirsiniz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, geç değil. Erken evlenip hata yapmaktan ise geç evlenip mutlu ol derim. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha yaşın normal ama çok geçerse daha çok seçici olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 im bende aynı durumdayım. Ben geciktim. Hayatım aile evinde başarısız bı şekilde geçiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMesleğe bakarak evleneceksen 40 yaşında evlenirsin dilerim
00 Yorumla
+1 yılBu senin sıkıntın mesleki olarak üst birini bekliyorsun belki o kaçırdigin kisiler dunya iyisiydi
02 Yorumla
Soran+1 yılİyisi var tabii ki ama ben yurt dışına gitmek istediğimde benimle gelecek birini arıyorum. Eşime sen burada kal ben gidip geleyim diyemem ki, o da gelsin birlikte geliştirilelim kendimizi
- +1 yıl
Ya kardesim. senin meslek ne
+1 yılGeç mi kalıyorum diye düşünme kendin için herşeyin hayırlısını iste
00 YorumlaGeç degil 1-2sene için de tam vakti sayılır, bu arada merak ettim taliplerinin meslekleri neler?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an evli olman gerekirdi. bence son bir yıln sonrası
zorr oluyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbin ne alaka. Abinin düğününe kadar nişanlı kalabilirsin sonuçta
00 YorumlaAklın varsa hali vakti yerinde iyi biri varsa hemen evlen
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşında kadının talibi olmaz, sevgilisi olur.
012 Yorumla
Soran+1 yılO da yok shsh
- +1 yıl
24 yaşında tek hedefin talip seçip evlenmek mi?
Soran+1 yılAynen, tek derdim bu
- +1 yıl
Bu kafa ile benim gibi üst seviyelerdeki erkekleri kendinden uzaklaştırırsın. Sana para yedirmek ve rahat yaşam sunmak için geceli gündüzlü çalışmadık.
Soran+1 yılÇok mu umrumdasın sanıyorsun?
Soran+1 yılOtur da gururlan o zaman
Soran+1 yılTerbiyesiz
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapan sensin. 24 yaşındaki kadının tek hayat gayesi bu mu diye sorduğumda kendini aşağılık kompleksinde buldun ve saldırganlaşmaya başladın.
Kusura bakma da sen saldırırsan ben de saldırırım. Elim armut toplamıyor
Soran+1 yılTanımadan yargılayan da sensin. Tabii ki de benim hoşuma gitmeyen bir şeyi düzelteceğim. Sen de hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda namustan vurmaya başladın. Evet, en namuslu haklı sensin şu an?
- +1 yıl
Sana rahat ettirmek için çalışıp didinmedik diyerek namusundan vurmuş oldum dimi? Burada belaltı bir şey yok. Sonrasında gösterdiğin tepki ile iyice ezikliğini belli edip bana cephe alacak sözler söylemeye başladın. Neymiş bana kalmamışmış. Kapında benim gibi adam olsa camdan atlar evden kaçarsın
Soran+1 yılAynen sen öyle avut kendini
- +1 yıl
Görülen köy kılavuz istemez tatlım. Senin de isteğin benim gibi bir adam. Bunu sen de biliyorsun, ben de biliyorum ama sen sert duvara çarptın
Mesleği ne olsun istiyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok akademik gelişmeye açık, yurt dışı ayağı olan bölümler olsun istiyorum. Mühendislik olabilir, ar gör, mimar vs vs
Soran+1 yılO zaman da olmaz.
- +1 yıl
Yine olmjcak. ne sandin😅
Soran+1 yılİlla alacak diye bir şey yok tabi, nasip bu işler 😅gönül meselesi
Soran+1 yıl😅😅
+1 yılBn 25 yaşımdayım 2 çoçugum var 🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Maşallah☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bi çay içmekten zarar gelmez
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!