Memurum İşinde gücünde kendi ayakları üstünde duran bir kadınım. Çok güzel sayılmam. Beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez. Biriyle tanışmak için geç mi kaldım sizce. Evlilik düşünen biriyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyani aslında yaşınız o kadar fazla değil
evlenme yaşı diyebilirim..
Elbette sizinle tanışmak isteyen birileri olacaktır onlara şans vermeyi deneseniz
belki konuşunca evlenebilecek birisi olduğuna karar verirsiniz yani görsellik aramıyorsanız önceliğiniz bu değilse..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende agorofobi var bu yüzden hayatımda çok kız olmadı kalabalık ortamlarda otobüste çok rahatsız oluyorum kafelerde sessiz ve sakin iki insanın yanlız olucağı ortamları seviyorum duygusal olarak bağlanma korkum var ona alıştıktan sonra Allah korusun ayrılmak benim için korkunç bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılYo ben çat diye bitiririm bitirmek de bir erdemdir
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Ben de 36 yaşındayım. Geç kalmışlık değil de, o kişiyi bulamazsan beklemek daha iyi gibime geliyor. Asıl sorun elektrik alamadığın biriyle ilişki. Zor olur bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeç kalmadın da. armudun sapı üzümün çöpü dersen hepten evde kalırsın.çalışan bekar kadınlarda var bu statü olarak iyi yerlerdelerse kriteri en üst seviyede tutup evde kalıyorlar. statüden çok güzel ahlaka kişiliğe önem verseler daha iyi olur kanımca.
21 Yorumla
Soran+1 yılArmut da üzüm de önemli elbette seçici olacağım insan bir kere evleniyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
100Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu hayattaki en mühim karardir , bunu aceleye getirmeyin , dogru kisiyle yapilan evlilik yuvanin tadı baska hicbiseyde yoktur
aman aman bi insani gercekten tanimadan hayatiniza asla sokmayin
öyle cok iyi cocuk cok söyle böyle diyipte hayatinizi ziyan etmeyin , bu işler kader işidir
insallah kaderiniz güzel olur01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun 😊 cümlemizin inşallah
+1 yılBen de 25 yaşımdayım ve hayatımda kimse olmadı şimdiye dek. Hala da yalnızım. Karşıma çıkan kişiler de istediğim türde değildiler. Aşağıda dengesiz dengesiz konuşan embesilleri ipleme. Hayat bu kime ne olacağı belli olmaz. Evlenmek bir başarı olmadığı gibi evlenmek isteyeceğin kimseyi bulamamış olmak da başarısızlık değildir. Ne güzel atanmışsın da bende o da yok. Umarım hedeflerime ulaşabilirim.
23 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli en hayırlısı seni bulsun🌸
- +1 yıl
Teşekkür ederim seni de gönlündekiler hayırlısıyla bulsun 🌷
Soran+1 yılAmin inşallah 😊 🌸
+1 yılİlla vardır bir nasibin herkes gönlünün ekmeğini yer hayırlısı ne ise o olsun de ama şundan eminim gerçekten yaş geçtikçe insan çok seçici oluyir ama hiçbir insan dört dörtlük değil hakkında hayırlısı olsun insaAllah
11 Yorumla
Soran+1 yılYeterince seçiciyim maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirileriyle tanışmanın yaşı yoktur, evliliğin de belli bir yaşı yoktur.
Peki bu ""geç mi kaldım"" sorusu senin zihninde bir merak olarak mı bulunuyor yoksa tedirginlik mi içeriyor021 Yorumla
Soran+1 yılMerak ve tedirginlik karışımı çünkü çok anaç biriyim evlenip yuva kurmak istiyorum
- +1 yıl
Evlenip yuva kurmak ne kadar güzel bir şey..
Fakat emin ol bi geç kalınmışlık yoktur..
Karakterli ve kişilikli insanları tanımayı dene ve insanlarla tanışmaktan korkma..
Soran+1 yılÇok çekingenim ya
- +1 yıl
Hem memursun hem çekingensin biraz çelişkili oldu.
Duygusal bağlamda sevgili olmak hususunda bir tanışmadan bahsetmiyorum, arkadaşça tanışmak gibi düşün.
Şimdi bizim konuşmamız gibi düşün bu bi tanışma olsaydı nasıl olurdu diye..
Çekingen olunacak bi durum yok..
Soran+1 yılErkeklerden çekiniyorum
- +1 yıl
E ama ben bir erkeğim ve gayet güzel konuşabiliyoruz..
Sen erkeklerden çekinmiyorsun daha önce sık sık yapmadığın bişey olduğu için bir nebze acemilik diyelim biz buna.
Soran+1 yılÇok toyum evet ya 😊
- +1 yıl
Burada beni kobay olarak kullanabilirsin.
Toyluktan kurtulmak için ((:
Bütün tüyoları verebilirim bu yorumun altında. Merak etme çekineceğin hiç bişey yok..
Soran+1 yılÇok isterim yazabilirseniz mutlu olurum
- +1 yıl
Dediğim gibi yazmak sorun değil fakat sen merak ettiklerini sorarsan daha kolay olur ilerlemek..
- +1 yıl
Erkeklerle merhaba derken selamlaşıp konuşurken herhangi bir heyecanlanma hali oluşuyor mu?
Soran+1 yılÇekinme hali oluyor
- +1 yıl
Peki şu an benimle konuşurken çekinme hali oluyor mu?
Soran+1 yılHayır çünkü gizliyim
- +1 yıl
""Hayır"" doğru cewap
""Çünkü gizliyim"" bahane - +1 yıl
Böyle söyledim çünkü;
Erkeklerle konuşmak da böyle bu kadar basit
Soran+1 yılBeni yanlış anlar diye çekiniyorum
- +1 yıl
Ha yok sen hâlâ o bahane dediğim "çünkü gizliyim" noktasının varolduğunu düşünüyorsan eğer ben de senin kendinden utandığını düşüneceğim..
Soran+1 yılPsikolojik sorunlarım da olabilir evet haklısın
- +1 yıl
Bak bunu sevmedim işte..
Olabilir mi var mı.
Eğer varsa neden çözmemek için bu kadar rahatsın.
Ya da yoksa neden olabilirliğini düşünüyosun. - +1 yıl
Bak ben bi erkeğim ve gerçeğim fake değil..
Ve senin de her ne kadar gizli de olsan fake olmadığını gerçek bir kadın olduğunu düşünüyorum..
Senin benimle konuşmanda herhangi bir problem sorun yok..
+1 yılgeç değil aksine tam yaşındasın ama gönl işleri bu ruh ikizini bulmak kolay değil hakkında hayırlı olsun dış görünüşe de sakın takılma ruh güzelline ve aranızdaki uyuma bak dış güzellikle ömür geçmez ömür uyum ve anlayış sahibi bir karakterle geçer
00 Yorumla
+1 yılİdeal yaştasınız şu an ne güzel mesleğiniz elinizde, ben sorun göremiyorum yaşınız ile ilgili dert etmeyiniz, muhakkak beğenebileceğiniz kişi karşınıza çıkacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 hayırlısı olsun 😊
Yok ya geç değil ama bende senin gibiyim beni beğeneni beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez üzücü cidden ne çirkin kızlar sevgili buluyor yakışıklı bana da en tipsizleri düşüyor ıyyyyyy
00 YorumlaGiyimin nasıl
İnancın nasıl
Yüzün ve vücut tipin nasıl
Dahasi nerelisin
Bunları bilmek lazım evvela06 Yorumla
Soran+1 yılTesettürlüyüm, balıketliyim, uzun giyinirim, iç egedenim.
Soran+1 yılSülale hep tombik Valla bilmiyorum ama böyleydim hep
Soran+1 yılHayır
+1 yılMerhaba, elbette geç kalmadın zaten düşünmeye başlamışsın rabbim hayırlı insanlar ile karşılaştırsın. 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah çok istiyorum huzurlu bir yuva kurmayı
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmadın bence çünkü ben 30 yaşındayım evlenemedim mesela ben bile daha gencim diye avunuyorum ama nafile tabi ben biraz geç kaldım tabi.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için aşırı normal bir yaş
- +1 yıl
Aynen de ben biraz kafaya takıyorum çünkü karşıma çıkacak birisi ne zaman çıkar bilmiyorum
Soran+1 yılHayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin cümleten
Yani senin işin zor beğendiğini bulmak o kadar kolay değil bana kalırsa iyi biriyle mantık evliliği yapman
06 Yorumla
Soran+1 yılYapamam onu insan sevmediğiyle nasıl yatar uyur
Soran+1 yılBuna inanıyor musun yoksa laf olsun diye mi yazdın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🌸
Geç kalmadın ama evliliğide bu kadar düşünme bence gerek yok yani. Sen kariyerinde yüksel kendi başına ayakta dur kendi huzurunu sağla ilk bir.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşim var yeterli çok şükür
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. geç değil tabiki. illa birbirinizi beğendiğiniz birisi çıkar karşına. beğenme den kastın görünş değildir umarım sade 🙃
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet, neyse hayırlısı ya
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu buraya yazmakta hata ettin. Neden bir sürü sapık var çünkü. İş yerinde hoşuna giden veya başka bir çevredeki erkeklerle iletişim kurmayı dene ve bunu devam ettir. çok ciddi düşünme kendinden soğutursun
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden çekiniyorum iletişim kurmakta sıkıntı yaşıyorum bir de kapalıyım onlar da yaklaşamıyor sert duruyorum. Gzili paylaştım ki
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evliliğin bu yaşlarda olmasının gerektiği bir kanun yok... Veya bunu dayatmaya çalışan akrabalık sistemine lanet gelsin...
03 Yorumla
Soran+1 yılAkraba ile ilgisi yok ben hazır hissediyorum kendimi
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında ideal bir yaş. İllaki nasibinle karşılaşırsın takma kafana bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun inşallah
Oha memur kız al şunu 💍 karım olur musunuz sayın hanımefendi
03 Yorumla
Soran+1 yılÇift maaş diye mu düşündünüz
Soran+1 yılHahaha 😂
+1 yılGeç kalmadın. Daha önce bana rastlamadığın için bunu kendine sorun etme. Bu noktadan sonrası için birlikte devam edebiliriz ⚘
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmadın sacmaliyorsun ayrıca bunun için bir şey yapmanada gerek yok sadece arkana yaslan ve senin aklını başından alicak erkeği bekle ;))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sikinti yapma bende memurum yas 28 hala yalnizim. bazen iyi geliyor ama oda biyere kadar.
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç iyi gelmiyor artık yalnızlık
Soran+1 yılNeden
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Ayaklarının üstünde durman güçlü bir kadın olman çok çekici
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yani bunu eksiklik olarak görme hayat karşımıza ne çıkarır bilmeyiz
00 YorumlaAllah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Acele etmek doğru değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bu koca sehirde kime selam desem altından baska bisey cıkıyor eminmisin cidden o düşncede olduguna?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık bakanlığı olsun sıkmayın canınızı her şey kısmet.
00 Yorumla Çok geç kalmışsın. Şu zaman da herkes 18 i doldurdupında evleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 32 yaşındayım tipimin çok kötü olduğunu düşünmüyorum ama ben de kendi ayaklarım üzerinde duramadığım için evde kaldım sanırım
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAskerden geldiğimden beri çalışıyorum birikim yapamadım işsiz kalmam çok şükür elim yüzüm düzgün ağzım laf yapar genelde iş beni bulur ama dediğim gibi aldığım maaş masraflarima gidiyordu, yaş 32 oldu eskiden çok takmiyordum ama yaş ilerledikçe küçük çocuk görünce üzülüyorum babalık duygularım kabarıyor bir taraftan da özgürlüğü seviyorum hakkımızda hayırlısı
Soran+1 yılEvet aile olme duygusu oluşuyor insanda bir süre sonra
Cevap sahibi+1 yılHem de nasıl burnumda tütüyor baba olma duygusu
Cevap sahibi+1 yılUtangaç olduğum için hala bakirim de ama bi taraftan da çok istiyorum evleneyim bi eşim olsun hayatım düzene girsin
Soran+1 yılHayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz yazabilirsiniz bana tanışmak amaçlı
Cevap sahibi+1 yılKonuşuruz arkadaş oluruz bakarsın anlaşırız belli mi olur ilerisi için
Cevap sahibi+1 yılya da tkp edebilirsiniz eğer isterseniz
Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı. Geç kalmadın, bende 24 yaşındayım. Umarım iyi birini bulursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. tanışmak için geç kalmamışsın ama tanışmak isteyenleri de geri çevirmişsin. yani var bir hareketlilik. ben de o da yok. yaş 36 ve seçiyorum. pis bir huy
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç değil, tam zamanları hemde. Hem aklen daha iyi bir yaş, hemde maddi olarak iyi bir durumdasın.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kimse yok
Cevap sahibi+1 yılKimsenin yok zaten, araman lazım.
Soran+1 yılKüçük yerde yaşıyorum birini görüp tanışma teklif edemem adım çıkar herkes duyar
Cevap sahibi+1 yılGözlem yaparak ve sanaldan düzgünce konuşarak ilerle.
Soran+1 yılKüçük yerde yaşıyorum adım çıkar hadi oğlan birilerine söylerse tanışmak istediğimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemursun maddi açıdan kimseye ihtiyacın yok çalıştığın ortamdan biri olabilir bu yalnızlığının sebebi dinen olabilir mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılDinen de olabilir evet
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden rahat edemiyorsun abaza değilim dm atarmısın rahatsız olursan engellersin sadece konuşmak istiyorum mümkünse saçma gelebilir
Soran+1 yılGizliden çıkar mısın yazayım
Cevap sahibi+1 yılTamamdır
Cevap sahibi+1 yılYazmayacak mısın 😞
Soran+1 yılYazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılvay be şunu biz sorsak iki kişi yazar kız olunca değerlisin :D yaşın normal tam zamanı hatta.
010 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa bir soruma bu kadar kişi yazıyor 😊
- +1 yıl
Ne güzel bak taliplerin çok 😅
Soran+1 yılGerçek hayatta da öyle
- +1 yıl
Sıraya geçelim o zaman nerden numara aliyoz 😅 çok seçici olursan çevremde gördüğüm kızlar gibi 35 e gelirsin sonra mecburen kötüde olsa katlanirsin
Soran+1 yılDoğru aslında ama alelade biriyle hayatımı birleştiremem ki
- +1 yıl
Alelade değil ama kusursuz aramaya kalkarsan standart birini kaçırıp standart altı birine mecbur kalırsın ve oda mutsuz zoraki olur
Soran+1 yılHaklısın hayırlısı olsun
- +1 yıl
Hayırlısı olsun :)
Soran+1 yılAmin inşallah 😊
- +1 yıl
Amin amin bizede :)
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılGel ben seni alayım, 32 yaşında bekar memurum bende
04 Yorumla
Soran+1 yılMal mıyım ben
- +1 yıl
Estağfurullah ne haddime öyle bişey demek, tanışıp konuşalım babında dedim onu
Soran+1 yılHoş değil yine de 😊
- +1 yıl
Özür o zaman baştan alalım :)
Yok yok bende 27 Sen burda yazanları bosver hayatını yaşa erken yaşta evlenenlerin de görüyoruz halini pompa Ke 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir yuva kurmak harika bir şey olmalı ama
He geç kaldın koş koş son evlenilecek adamıda az önce kaptılar tüh görüyor musun napcan şimdi 😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslında daha değil ama artık bir şeyler olmalı zaman geçtikçe kriterler değişiyor
00 Yorumla
+1 yılBenim yaşım size göre küçük ama yinede tavsiye vereyim hayatında seni seven biri varsa asla geç kalmış olmassın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBence tam yaşındasın çocuğun senle büyüsün istersen ama ona takılmadan 30 yaşına kadar sorun yok
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi de biriyle tanışıp evlinini kadar zaten iki üç yıl geçer çocuk olana kadar otuz olurum
- +1 yıl
Yani oda dogru ama senlercemi sevgili olucaksin sanki bide onuda dusun
Soran+1 yılYok hızlıca evlenmek isterim ama nasip nedir bilinmez
- +1 yıl
Olur inşallah gönlüne göre istediğin gibi kısmet kadar artık takılma ne zaman ne olucagi belli olmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Nedemek
+1 yılGeç kalmadın merak etme, her şey zamanı geldiğinde güzel, acele etme, sadece hazır ol yeter
05 Yorumla
Soran+1 yılHazırım
- +1 yıl
tamam o zaman, sakin ol 🤗 Mutlaka biri gelip seni bulacak, illaki biri gönlünü çelecek merak etme. Geç kalmak diye bir şey yok
Soran+1 yılAma geç kalmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Daha önce uzun ya da kısa ilişkilerin oldu mu hiç?
Soran+1 yılKısa oldu birkaç tane, en uzunu 8 Ay
Yo niye geç kalasın ki okul biter iş falan zaten bu yaşa kadar onlarla uğraşmış sin
011 Yorumla
Soran+1 yılİki yıldır memurum ve hala yalnızım
Soran+1 yılÇıkmadı çıkanı da ben sevmedim
Soran+1 yılÖzel bilgi paylaşmam kusura bakmayın
Soran+1 yılYok yazamam
Soran+1 yılYok teşekkür ederim 😊
+1 yılKendi ayakları üstünde duruyormuş helal sana bak koca işi kaçtı artık geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılÖyle düşünme doğru kişi gelecek ondan konuşmak dertleşmek ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılen azından görücü usulü düşünmüyorsun mantıklı düşünüyorsun kısmet bu işler karşı cins ile ilgili kriterlerin neler hayalindeki kişinin karakteri görünüşü yaş aralığı kaç olmalı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılDaha 25 yaşındasın ben 36 yaşında aynı şekildeyim sence geç mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasipten ötesi yoktur. Bulunduğumuz devir çok kötü bir devir ne kadınlara ne de erkeklere güven olmuyor. Dertsiz başa bela almaktansa varsın olmasın.
07 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kendine dert etme kendine yaslan dik yürü.
Soran+1 yılTek dostum kendim zaten 😊
Cevap sahibi+1 yılSenden ötesi yok 🙂
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılBiraz alçakgönüllüsünüz🙂
Bu ben gerçekten ben yani
11 Yorumla
Soran+1 yılGel canım sarılalım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz geç kalmışsın maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılNesi geç ya
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılCoooooook geeeeeec kaldın malesef🙅
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi oradan 😊
- +1 yıl
senin ☑yaşindaki ler coktan mercimegi fırına verdiler 👋😎Heyt sen 👉nerede kakdın
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kısmet gelir ayagına hayorlısı
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılİşin içinde evlilik oldumu herkes uzak durur
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılNeden hayatında kimsenin olmadığı ortada
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
- +1 yıl
Dilersen takip et detaylı anlatim
Soran+1 yılBurdan yaz
+1 yılAl kopyala benden de o kadar 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılHakkınızda hayırlısı
+1 yılYanlış birini bulmada
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Sana tavsiyem görücü usulü evlen. Aşık olmak gibi bi aptallık etme
Soran+1 yılAşk yalan zaten iyi biri olsun temiz olsun seveyim evlenirim
- +1 yıl
Sevgi diye bişey yok buna inan
Soran+1 yılSevgi gerçek 😊
- +1 yıl
Bak bende memurum. Vallahi değil billahi değil.
Soran+1 yılYemin ederim ki gerçek ☺️ insan sevdiğini hoş görür hoş gördüğünü sever. Tahammül sevgidendir
- +1 yıl
Çok safsın ve temizsin
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi ama geçte değil
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
Evt
Herkes hayatımda kimse yok diyor zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılNapıyım talip mi olayım kardeş.
Soran+1 yılBu siteden koca aramıyorum kendine gel
Soran+1 yılFikir danıştım sadece. Desti izdivacınıza talip değilim
+1 yılHayır, niye böyle düşünüyorsun ki? Eğlenmene bak.
011 Yorumla
Soran+1 yılYalnız yaşıyorum, arkadaşlar evlendi, dertleşecek kimsem yok, insan sevince çiçek açar. Ben solmuşum 🥀
- +1 yıl
Hiç alakası yok. O senin arkadaşlarının dengesizliği. Resmen kafalarından geçen düşünce kocalarını ayartabilme ihtimalin. Arkadaş olan her zaman dertleşebilir.
Soran+1 yılHayır ama vakitleri olmuyor ki öyle kötü bir niyetleri olduğundan değil
- +1 yıl
İsteyen ayırır bence, 30 dk bile mi ayıramıyorlar? :D
Soran+1 yılYa çok arkadaşım da yok zaten çekirdek bir çevrem var
- +1 yıl
Ortamlara gir? Dans kursu olur, dil kursu olur vs. Ya da spor kulüpleri olabilir? Bisiklet kulübü gibi.
Soran+1 yılKöyde yaşıyorum hiçbiri yok
- +1 yıl
O zaman köydekileri gözden geçirecen ya da köyden kente göç edicen. :D
Soran+1 yılTayin sıkıntı, köyde de kimse yok, kaldım el elde baş başta
- +1 yıl
O nasıl köy ya? :D
Soran+1 yılKüçük bir yer işte
Yas 25 falan Şu an cok normal canim kafana takma
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok yalnızım ama
Soran+1 yılDeğil işte bit başına yaşamak çok zor bir derdin olunca anlatacak özel biri yok bu kötü bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. Elbet bulursun abartma daha 25 sin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı
Maalesef evde kaldın kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılGörmeden yorumlayamadim
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi