Aşk evliliği yaptınız fakat ekonomik durumdan balayını bi süre ertelediniz bu yüzden birbirinizi daha mı az seversiniz, surat mı asarsınız? #tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Bir sene iki sene zorunlu ertelemek olabilir hayat bu karşımıza neler çıkar bilemeyiz. Ama bildiğim bir şey var önemli olan her iki tarafın da gözün de tüten oda gerdek onu da kendi evimiz de yaşadıktan sonra daha da kara da ölüm yok bize derim bence en önemlisi bu bunun erteleme sebebi iki tarafi da yorar
Ya o benim yanımda olsun yeter. Nereye gitsek orası bana balayı olacak zaten. Hem zaten severek evlenmişim karşımdaki adamda beni mutlu etmek için illaki bir yerlere götürür zamanı önemli değil.
Erteleme nedenimiz, ekonomik durumla alakalı gibi önemli bir sorun ise elbette bunun için trip atmam. Fakat öylesine canım istemiyor ya yaparsa tribin âlâsını atarım.
Yaaaa param cebime kalsın diye evlenene kadar gideriz diyen evlendikten sonra 'erteleyenleri' çok gördük ama gerçekten önemli ve anlayışlı olunması gereken bir durum varsa ve niyeti gerçekten daha sonra gitmekse atılmaz
Ben kendimi zayıf biri olarak göstermek istemem. O sebeple ne surat asarım nede trip atarım nede bana yaptırırım, en iyisi bir yolunu bulur güzel bir balayı kafa dinleme, kendimize bolca vakit ayıracak bir yeri ayarlardım.