Evvet gelsin bakalım sahte relade farklı olup sanalda iyi melek olan insanlar. 😂😂✌️

Evvet gelsin bakalım sahte relade farklı olup sanalda iyi melek olan insanlar. 😂😂✌️
parası yoktu. varını yoğunu bırakıp geldi. bizde belediyede yakınlarımızla nikah kıydık. fotoğrafçıda fotoğraflarımızı çekildik. restorana gidip yemek yedik ve günü tamamladık. toplamda 20 kişi katıldı. hepsi de yakın çevremizdendi. 3-5 altın takan oldu. zaten doğru düzgün bir masrafımız da yoktu. çok çok güzel bir gündü
Düğünü ben istemiyorum sevgilimde altın gelicek diye onların amcasinin kır bahçeli bir yerde cafesi var oraya organizasyon şirketiyle anlaşırız kır düğünü yaparız diyor ama altınları eve de getirebilirler saçma buluyorum onun yerine toplu ailecek yemek yiyebiliriz sadece fotoraf çekimi olur dedim o kadar para harcıycamıza balayını daha uzun süre yaparız ya da eksiklerimizi tamamlariz dedim ama o da böyle düşünüyor
Neden ilginç
Cevap
2Cevap
Bence para olmadan yani durum olmadan evlenmek doğru değildir.
Düğünü kendisi istese ben yapmam. Senede bir kere anca gördüğüm insanlsrı toplayıp yedirip içirtip dedikodumu yaptırmam. Sevdiklerimle aile arasında bir kutlama yemeği yaparım yeter
Hiçbir zaman hiçbir yerde
Ben zaten düğün istemeyen biriyim canıma minnet 😂😂
Devam ederim sevmem önemli ve beni hak ediyor olmasi
Maddiyat için sevmemişimdir muhtemelen. Devam ederim. Düğün de olmayıversin ya da gücüm varsa ben yaparım.
Dugun yapip kem goz mu toplicam mk bide ustune arkandan dedikodu
Sevgilimin yiyecek ekmeği olmasın ona ekmek olurum sussuz kalsın su alırım ev yok alamıyorum desin kartonda yatarım yeminle yaparım kucağımda uyuturum yeter ki benimle olsun paranın önemi asla yok
Alakası yok bi erkeğin parasına göz dikeceğime evden çıkmam daha iyi baba parası dahi yemiyorum sevgilimin yok dediğine kafa sallarım geçerim su andan örnek veriyorum sana bak
🙏🏽🙏🏽🤩🤩
Sorunsuz biri fakirse durumu iyi olana kadar evlilik kararını vermemeliydi net birakirim
Borçla yaptığı düğün günü terk ederdim
💅
Yapmamki ne gerek var
😂😂niye öyle bisey isteyim ki ya
Ben zaten düğün yapmayı düşünmüyorum.
Sorun olmaz
Sorun değil
Sadece nikah
Kırda olursa iyi olur😂😂
En iyisi sade
Örnek olmam bu benim tarzım
Devam ederim :d)