Erkek arkadaşımdan soğudum, 4 yıllık ilişkimiz?

Bir çıkmazın içerisindeyim, özet: 4 yıllık ilişki - hiç bir zaman yalan söylemez - aldatçandan kuşkulanmam - sevdiğini biliyorum AMA: - başkaların yanında bana küfür etti bir keresinde ( tek ken zaten yapıyor kızıp) - ben çok pozitif biriyim, ota, taşa sevinirim oysa ayağına taş deyse kızar, hep negativ - tatile gittiğimizde beni resmen umursamadı bir gün hiç bir şey olmamışken konuşmadı, dengesiz - son 2-3 yıl, doğum günümü , yıldönümlerini, sadece kutladı, süpriz filan hiç yapmadı, üzüldüğü söyledim , söz verdi yine olmicak diye, ama tekrarlamdı hep. - Ufak şeylere kızıp hemen barıyor , hemen kızıyor. Son aylarda resmen neşe saçan ben gitim, onun gibi her ufak şeye negatif bakmaya başladım. En son durum: Konuştuk, beni sevdiğini söyluyor, bunu biliyorum ama döz verdi, o sezleri tutacak olmasından hiç emin dilim, kaçıncı söz verişi. Şimdi iyi davranıyor, neredeyse ayrılıcaktık çümkü. her şey iyi olmasını ramen şu an, çok soudumu, onun yanında rahat olmadığımı hissediyorum. Sizce bu bir dönemmi, geçer mi, bitirmeye korkuyorum - alışkanlık var, seviyorum ama soğudum, korku var, yalnızlık var, onsuzluk var … siz beni anladınız , uzun yıllar birliktelik, sevdiğini bilmek… Lütfen yorumlarınızı bekliyorum!

Erkek arkadaşımdan soğudum, 4 yıllık ilişkimiz?