Güncellemeler
+1 yıl
Çok kalbim kırıldı çok gercekten kendisi olgun gibi bir kere bile beni anlayışlı karşılamadı sürekli ağlamaktan yoruldum bende onun için cabaladım sadece biraz zaman istedim o yüzden buluşmak istemedim ben endişelerim vardı
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bok çıkmaz bunlardan evlense ne
Dediği laflara baksana çok kalbim kırıldı hiç anlayışla karşılamadı beni hep üstüme geldi o kadar cabaladım sadece zaman istedim oysaki ondan ama bana lafları söylemesi çok zoruma giti resmen başka arayışlardaymış seven insan böyle der mi boşuna zaman kaybı mı oluyorum ben başkasını bulup evlenicekmiş hemen zoruma giti gercekten bide sende evlen diyor
İnan bana bunlar korkaklar bırak gitsin
Kendini bilmeyenin laflarıma takılma
Laflarına**
Vedalaştık engelledim her yerden sildim bu sefer artık onu
Bende sildim amacı cinsellik olanı bunlar hayatı zehir ederler bir iki hafta üzülürsün normal ama sonra iyi ki yaptım dersin yaşadım bende geçen hafta acıdan yemek yemezdim şu an mutluyum emin ol bunlar boşlar hiç üzmene gerek bile yok
Sen buluştun mu peki?
Hayır iyi ki de gitmedim kullanıp atardı
İyiki gitmemişsim
Sen neden guvenemedin ona peki
Güvenilicek birimi bir kere bile anlayışla karşıladımı peki baksana beni tehdit eder gibi hep buliyim hemen evlenicem diyor sadece Bi buliyim
Bu ne demek sence peki karşında bir kadın varken onunla konuşuyorken
Bu konuda haklısın iyice tanıman gerek buluşsan bile tanıman gerek
Öyle hemen evlilik olmaz
Artık o iş olmaz çok kırıldım bana bu lafları söylemesi beni çok üzdü çok gercekten sadece birisi beni anlamasını istedim ben
Yani tabikide kolay değil bana yazarsan belki biraz yardımcı olurum sana
Kaç yaşındasınız siz de hemen evlenecek
Kendisi öyle düşünüyormuş ben 21 o 25 26 galiba
Çocuksun sen daha ne evlenmesi Allah aşkına
Çok kalbim kırıldı çok gercekten kendisi olgun gibi bir kere bile beni anlayışlı karşılamadı sürekli ağlamaktan yoruldum bende onun için cabaladım sadece biraz zaman istedim o yüzden buluşmak istemedim ben endişelerim vardı
Bu kadar anlayışsız bir adama üzülmeye değme takma kafana salla
Vedalaştık artık sildim her yerden
Sence suclu hatalı olan ben biyim sırf onun istediğini yapmadım diye
Hayır belki ilk anda tuhaf gelebilir yaptığın şey ama olayın devamında adamım dengesiz olduğu belli
Sen olsan karşındaki konuştuğum kadın daha buluşmak istemedimi hazır histemdini söylese tepkin ne olurdu böyle laflar söulermiydin
Hayır sen nasıl istersen derdim ama söyleyene kadar da bir daha buluşalım demezdim