Arkadaşımın arkadaşı, arkadaşıma evlenecek çocuk bulmuş. Ne kadar kibar bir bey değil mi? 😅
Sizce tanışmak için ilk mesaj ya da konuşma nasıl olmalı?

Arkadaşımın arkadaşı, arkadaşıma evlenecek çocuk bulmuş. Ne kadar kibar bir bey değil mi? 😅
Sizce tanışmak için ilk mesaj ya da konuşma nasıl olmalı?

Ben bu tarz durumlarda mantığa çok önem veririm yani tamamen hayal dünyasında yaşamamak lazım daha mantıklı ve gerçekçi hareket etmek lazım ilk günden evlilik konuşmamak veya kalkıp ilk günden annesinin kızlık soyadına kadar sormamak lazım daha yavaş temkinli kendinden emin ve dediğim gibi mantıklı ilerlemek lazım Ayrıca olmuyorsa da olmuyordur fazla uzatmamak lazım çünkü bazen insanları görüyorum daha ilk günden beri anlaşamıyorlar ama sırf tanışmak maksatlı konuştukları için uzattıkça uzatıyorlar bence bu kadar uzatmaya da gerek yok Eğer ilk başta bir elektrik alımı olmadıysa bir hoşlantı beğeni olmadıysa çok da kasmaya uzatmaya gerek yok
Klasik mesajlara nazaran kafa karıştırıcı ve ilgimi çekecek bir mesaj atmalı. Ağzı iyi laf yapmalı kısaca bir erkeğin, klasik şeyler çok klişe geliyor hiç sarmıyor şahsen beni..
Selamlar,
Öncelikle yüksek bir enerji ile konuya girmek gerekiyor. Sempatik ve pozitif olmak her zaman bir adım önde olmak demektir bana göre. Kadınlar öyle mıy mıy konuşan sessiz erkekleri sevmezler. Sohbeti sürükleyecek ve kadını kendi rüzgarına alması gerekiyor erkek. Konuşmanın sonunda kadın kendi kendine ne oldu bana ya demeli. Konuşma öyle boş ve gevşek olmamalı.
Her konudan bahsetmek gerekiyor. Sürekli gülümser bir şekilde konuşursa kişiler daha sıcak ve samimi bir ortam olabiliyor. Somurtan ve soğuk insanlar daha yolun başında kaybederler. Bir de samimi olacağım diye de cıvık olmamak lazım. Buda önemli bir kriter bence.
Öncelikle Güzel Bir Sabahleyin Bir Günaydın Mesajı Mesela: Hayat Bugün Yeniden Başladı Yeni Bir Nefes Yeni Bir Güneş Tabiiki Senle Şu Kısacık Olan Hayatta Senle Birer Kahve İçip Kırk Yıla Damga Vurmaya Ne Dersin 👍😉
Cevap
10Cevap
Selam filan vermek lazım önce tabii ki klasik nasılsın ne yapıyorsun havadan sudan vs konuşursun gider genelde hep böyle olur
İltifat ederdim
Çok kasmamak ve üstelememek gerek, az çok görmüşse yaklaşımlarından falan yola çıkarak sohbete girilebilir bence. Karşı tarafın cevaplarına görede şekillenir ya da kesilir konuşma.
Cogu kiz bu tarz konusmalari seviyoki zaten bana hic ters yapana denk gelmedim mesela su saate hazir ol bi yere gidicez diyorum hosuna gidiyor halbuki gidelimmi yapalimmi ne zaman yapalim falan desem pisirik olarak adlandirilir ezik gözükürüm yanlış anlamayin bu benim düşüncem değil gozlemledigim cogu kizin düşüncesi o yüzden oyunu kuralina göre oynamak lazim adam doğru girmis muhabbete
Evet abi ya anlamak zor gercekten 😅
Sığır mod olarak girmiş ki, kız onu düzeltsin diye. Bence samimi 😄
Böyle bir durumda ilk mesaj "merhaba, numaranı x'den aldım, nasılsın?" Şeklinde olabilir. Zaten iki tarafın da gönlü varsa oluyor da ben beceremedim manitin kankalarına kız ayarlamayı. Çöpçatanlık bitmiş yav. 😂
Görsele baya güldüm :)) vaaay adam kendinden emin tanışacak kesin
karşılık adımlarla olur. ilk adımı atan sen ol ama karşılık gelmiyorsa bir adım daha atma kimsenin egosuna sponsor olma
Hahah 😂 bu şey de der: yarın nişan, ertesi gün düğün yapıcaz haberin olsun hsjsksk
Dikkat çekmek için her yol mubah olayi olmus bu yol😂😂
Rahatsız edici, az daha yontulmuşunu bulamadılar mı
Bazıları sever bunu ben cemre muamelesi sevmem ya da espriye dönüştürürüm orada öyle bırakmam
Kuzey Güney cemre muamelesi daha otoriter dediğim dedik muhabbeti
Bana samimi geldi nedense. Belki rahat bir çocuk da olabilir. Ama böyle çok kasmayan insanlarla daha rahat iletişime geçebildiğim için sohbet daha hızlı ilerliyor benim için en azından.
Vay çok heyecanlı 😄 havadan sudan başlanmalı bence 😂
😂😂😂😂 Erikli pH sini bilmiyorum bakmadım
Marka Erikli ama iyi fikir erik atabilirim tadı güzel olabilir 😂
Sdsdsd denemekte fayda var
Zeytin katalım martini havası verir belki 😂 🍸
Erik mi jdjddj https://voca.ro/1gSNZVfoItGh
İyi tamam iki tane Erikli su al eline 0,5 litrelik kaldırmaya başla kol çalışırsın işte ne güzel sdsdsd
😂😂😂😂 benimde yok ki ne bilim kaslı olsan bile çalıştırmak iyidir sdsdsd
Erikli suyla yap sdsdsd ben teklifte bulunmadım, bulunduğum zaman red edersin artık 😂
Su candır onsuz naparız? Sdsdsd su hayattır önemli konu yani 😂
Daha kibar ve seviyeli olabilir
İnsan gibi güzel sohbetle
Gayet usulüne uygun bir giriş olmuş 😂
Adam kısa ve net iyi güldüm ama ya😁
Mesajla tanışmak doğru değil yüzyüze en iyisi
Görsek fevkalede 😊
Evet haklisin bence de
Kafalar uyuyorsa hersey kendilignden olur
Ciddi, eğlenceli, anlayışlı
Çocuk gelişimi
Tam da böyle kdjdjf