Eşim sık sık dışarı çıkmaya başladı?

Arkadaşlar eşim hiç dışarı çıkmayan biri. Yani gelir telefon oyun derken zamanını geçirir. Evden zar zor çıkardı. Şimdi ise üst üste dışarı çıkmaya başladı. Biranda hazırlanıyor üstünü falan giyiniyor bakımlı bir şekilde çıkıyor parfüm VS sıkıyor dişler fırçalanıyor. Arkadaşları veya komutanlar la buluşacağım diyor. Akşam 7 8 gibi çıkıyor 2 3 saate geliri. Diyor her seferinde 12 1 gibi evde oluyor. Fazla dışarı çıkan biri olmadığı için ilk başlarda karışmadım sonra sürekli olmaya başladı rahatsız oldum. Bayramda ailemin yanında bir ay kalıcaktım. Yine gidicekti komutanlar buluşcam dedi ve bende çıkamaz sın dedim güldü saçmala falan dedi bende ben zaten gidicem az bize vakit ayır bizi çıkar dışarı çocuğu hazırlayım dedim olmaz söz verdim falan dedi. İnat ettim kapıyı kitledim sinirlendi falan babanı Arıcam dedi duaları göndermiyor diye dedi o sıra babamı aradı bende kapıyı açtım ne halin varsa gör dedim. Ve daha öncesinde yüzüğü takarak gidiyor zaten bir geldin de yüzün parmağında yoktu nerede dedim arkadaşım denedi arabada dedi birinde de cebinde çıktı nşye cebinde dedim tuvalette elimi yüzümü yıkadım çıkarıp cebime koydum sürekli saçma sapan imalat edip durma dedi artık bıktım ne yapıcam bilmiyorum.

Eşim sık sık dışarı çıkmaya başladı?