Aramız bozuk vs bir halt yemiştim neyse 1 haftadır cektiriyor. Bugun cicek gönderdim bir kaç saat geçti, alayım mı seni dedim. Gönderdiğin güzeldi gerek yoktu böyle bişeye ama onu yaptın diyede kollarına atlayamam dedi. Özür diledin birşeyler yapmaya calıstın dıye hadi gel bulusalım dıyemem dedi. napayım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
guncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Demek sakinleşmemiş daha
1 hafta oldu ya
Yediğin halta bağlı naptın kıza?
ya onunla birlikteyken 1 sene önce eski flörtümü begenmisim instadan. geçmiş begenmelerde görmüş
Sorun nedir tam olarak
yazdım işte :)
Yedigin halti sordum.
ya onunla birlikteyken 1 sene önce eski flörtümü begenmisim instadan. geçmiş begenmelerde görmüş
1.5 hafta oldu
Ayip etmişsin.
Adam gibi karsisina gecip yaptigin okuzlugu, sebebini yuzyuze kendin soyledin mi?
evet eski flörtüm iş arkadasım. ayrıca hiçbişey hissetmiyordum o ara ona karsı arkadas gibi dusunerek begendm
En azindan yaptigini sivamayip gerekeni yapmissin. Zamana birakmaktan baska care yok simdilik..
Kizmakta hakli.
gerekeni yapmıssın dediğin nedir abi
Alfa kızmış helal olsun
sorma ne alfa ne alfa
ne yaptınız da acaba kız bu kadar kızdı size
ohaa ben başka bir şey sanıyordum siz sanırım beğendiğinizi bile unutmuşsunuz
yani böyle küçük bir şey beklemiyordum şahsen
valla unuttum bile tabi
eski sevgilnii engelle ve de ki bak senin için engelledim lütfen beni affet falan de hani
sevgilim değil eski flörtüm işte, aynı zamanda iş arkadasım
ee olsun engelle ne olucak
Ne yaptın
🍮 helvan... afiyet olsun gizlim 😃
affetsin diye neler yaptım..
Kanka ne yaptın buna
Aldattıysan haklı
Suçlusun yeni biri girdimi hayatında eskisi çöpe atılmalı hâla bir yerlerden takip edersen aklın onda demektir
hayırrr. iş arkadasım eski flörtüm. ayrıca hiçbişey hissetmiyordum o ara ona karsı arkadas gibi dusunerek begendm
Suanki onun flörtün olduğunu bildiği icin tavri normal az bile
cok onceden flörttük benımkıyle sevgiliyken arkadas olarak begenmisim eski flörtümü
dogru demis
niye
asil sen "niye" eski sevgilinin postunu begendin? acikladin mi diyecegimde bunun bi bahanesi olamaz
acıkladım, is arkadasım. ayrıca hiçbişey hissetmiyordum o ara ona karsı arkadas gibi dusunerek begendm
peki ya sevgilin arkadas oldugunuzu biliyor muydu begenmeden once
ya arkadasım falan demiştim flörtüm dememiştim. görüşmüyordum ama o kızla
anlamasi cok zor 4q ama anladigim kadariyla sevgilinin anladigi sekilde sen arkadasinin postunu begendin diye mi bu hale geldiniz a cok sacma