Ben 21 yaşındayım, o 26 yaşında. 3 senedir birlikteyiz. İlk defa ayrılalım dedim, verdiği cevapları lütfen okur musunuz? Amacı ne, ya da neler oluyor. Kafayı yicem sinirden yaa!!

Ben 21 yaşındayım, o 26 yaşında. 3 senedir birlikteyiz. İlk defa ayrılalım dedim, verdiği cevapları lütfen okur musunuz? Amacı ne, ya da neler oluyor. Kafayı yicem sinirden yaa!!
Helâl olsun vizyonu çok iyi. Söylediği gibi her fırsatta aradığı hâlde sen mesai saatleri içerisinde de ilgi bekliyorsan o senin şımarıklığın. Adam zaten kendisine ayırabileceği molalarda bile seni arıyormuş. Ben öğretmenim tenefüslerde manitamı hayatta aramam kısacık molamı onunla konuşarak kendimden çalamam. Karnımı doyururum, nefes alırım vs. Fazlasını istemek ilgi budalalığıdır. Ayrıca ayrılalım diyen birine ancak gurursuz biri “gitme kal seni seviyorum” der. Gerçek hayattan TV dizilerinde gördüğünüz sahneleri beklemek sizi her zaman hayâl kırıklığına uğratacaktır.
İkiniz de çok fena paldır küldür girmişsiniz birbirinize küfürler beddualar falan… Yani bu işin artık bi oluru yok. İnceldiği yerden kopsun şimdi, ilerde tekrar birliktelik düşünmeyin çünkü daha sert gireceksiniz bir dahakine ve ağır psikolojik hasarlar alacaksınız. burada bırak, daha yazma etme
Cevap
18Cevap
Adam aslında haklı, Fakat şöyle bir şey varki aranızdan koskoca 3 sene geçmiş o kadar anı ve yaşanmışlık bir kaç saçma mesajla kenara atilmamali. O adama 3 seneni verdjn ve o adam o kadar anıyı bir çirpida atiyorsa ve bu kadar rahatsa seni gercekten sevmemiştir. Boşuna çabalama ve bu kadar ustune duşme guzel kardeşim. Goruldu at ve sessizce git. Birdahada yazma emin ol inan bana sana geri yazacaktır. ama şunu bilmeni isterim ki o arkadaş sana değer verseydi ve seni gerçekten hayatında isteseydi dur gitme derdi.
Ya abla daha önce 3 ay küs kaldım, hiç bir şekilde yazmadı. Benden önce ilişkisi olmuş. Eski, sevgilisini tanıyorum. Kız bana diyor ki, ben bu çocuğu terk ettim. Ne gitme kal dedi, ne aradı sordu. Bilmiyorum neden böyle. Mesela ailesinede aynı. Gururlu mu yoksa dünyayı mı takmıyor anlamıyorum. Ameliyat oldum 1 hafta izin, aldı yanımda refakatcı kaldı, hastaydım gece geldi hastaneye götürdü sabaha kadar başımda bekleyip uykusuz işe gitti. Bir sorunum olur beni dinler yol gösterir. Ama gidicem deyince kal demez. Küserim gönlümü almaz. Kafayı yiyorum ya
Ben herkesle böyle uzun uzun konuşmam ama seninle konuşucağım bana sorun biraz farklı geldi. Bak her ilişkinin dinamiği farklıdır, her ilişkinin bir kolonu vardır ve bu kolon sizin davranışınız karakterinizle alakalıdır. O uzak akraban senin erkek arkadaşinla olan eski ilişkisi cok farklidir, Kendini diğer ilişkilerle bir tutma. Sizin iliskiniz ve dinamiğiniz farklı. Erkek arkadaşın ilişki içerisinde bu tip şeyleri sorumluluk olarak gorüp bunlari yapmiş olabilir. Tabi sevdigindende yapmiş olabilir bilemem. Ama zaten sevseydi boyle konuşmazdı. Demekki İlişki icerisinde kendine bunu sorumluluk olarak gordü ve yaninda 1 hafta kaldı. Hadi diyelimki sense haksizlik var boyle kucuk bir sorun icin ayrilalim denmez evet ama insan "gitme kal sudan sebeplere ayrilmayalim seni seviyorum gidemezsin" demesi gerekir. Ben şahsen gururum için dünyayı aşkım için gururumu yakarım. burada gitmek isteyene yolu veririm diyenlere bakma, Sevgi fedakarlik gerektirir bazen, Gitme kal demek bu kadar zor degil. Bunda gurur yapmak cok sacma. Demekki seni gercekten önemsemiyor ve sevmiyor. Belkide vicdanindan o gun hastanede senin yaninda kaldı. Gercekten seven kal der bir kez bile olsa. Demekki uygun kişi o degil senin için. Baksana adam oyle vurdum duymaz ki midesini duşunuyor hala. Bence ona hic yazma goruldu at birak. Yalnizca gulucuk at ve hayatindan sessizce cik. Evet 3 yili unutmak zor seviyorsun sende belli, seni anliyorum ama uzulme dogru kisi o degil. Unutursun zamanla, Ama bilemeyiz sen unutma asamasindayken o sana geride donebilir bilemeyiz.
Nasıl insansın ya ettigin beddualara bak üzuldüm çocuğa 3 yılını çalmışsın sen sevsen ayrılalım demezdin çok sakin tepkisiz yinede seni kırmak istememis susmuş hala daha vicdanıni rahatlatmak için kendini haklı gormek için çabalıyorsun o çocuk zaten seni affetmez senden kurtulmus ama 3 yılını çalmişsin yok yere uzuldum çocuğa
Sinir krizi geçirdim okurken. Direkt iyi yoluna bak zaten umrunda degildin sevgili olunacak bir insanda değildin bittiği iyi oldu hoscakal yazsaydin keske aynısıni yaptim böyle konuşan her zamab pisman olur keske uzatmayip direkt boyle cevap verseydin. Simdide kopek gibi pesimde dolanıp ozur diliyor yuzune bile bakmiyorum
Bunun eski sevgilisi benim uzaktan akrabam. Benden önce onunla 1 sene ilişkisi olmuş. Kız bana diyor ki ben bu çocuğu terk ettim, bir defa bile aramadı. Yani bilmiyorum çok tuhafıma gidiyor. Erkekler gönül almaz mı pişman olmaz mı? Öz abisi ile kavga etti mesela, 4 senedir abisiyle konuşmuyor. Ara diyorum abin o senin diyorum aramıyor. Nasıl bir inat nasıl bir gurur ya da başka bir şey mi var ya? Delirdim yemin ederim
Boyle birinden sana hayir gelmez zaten sis o sana donse bile kabul etme vicdansız insandan esde dostta olmaz. Nereli bu vatandas kesin karadeniz ya da doğuludur
Doğulu ya Elazığlı aslen
Hayatını bir kadına göre yönlendiremeyecek kendi benliğinin bilincinde aklı başında bir kardeşimiz ilgiye ihtiyacın var anlıyorum ama o arkadaşın da sırtında ne gibi bir yük var senin anlamanı bekliyor gibi de değil anlarsan anlarsın anlamazsan da umurunda olmaz bir şeyleri zorlamayı sevmiyor net adam.
Boş tribe girmişsin. Çocuk çalıştığını ve molalarda seninle konuştuğunu söylemiş. Bence mutlu olmayı hak etmiyorsun kusura bakma ama. Peşinden koşturmak istiyorsun ama yemezler. Çocuğa helal olsun, bozmamış çizgisini.
Abi çok sorry ama seni ağır g. t etmiş. Çocuğun konuşma şekli kurduğu cümleler o kadar iyi ki. Böyle vizyonlu birini kaybetmenin acısı kötü olur beh
Vizyon?
Dengesizin önde gidenisin egonu tatmin edecek cümleler kurmuyor peşinden koşmuyor diye haklı olmuyorsun. Ayrılalım demişsin oda tamam demiş. Birde beddua etmişsin. Tam bir ergensin
Küçük şeyleri aşırı büyütüyorsun ve çirkinleşiyorsun. İşi gücü varken seninle ilgilenemez. Sevgilinin sevgisini böyle eften püften şeyleri bahane edip ayrılalım diyerek ve blöf yaparak ölçmeye çalışma.
Sen 18 den O 23 filan işte böyle kendinden 5 6 yaş büyük erkeklerle birlikte olursanız sonuç bu olur yasitin ile takılsaydin
Sen öyle yaparsın!
Yaş değil mesele. Mesele kafalarin uyuşmazliği ve karakter meselesi. Yaşin hic bir onemi yok. evet 6 yaş bir tik fazla ama yinede birbirimizi seviyoruz. O 29 ben 23 yasindayim ve gayet iyi anlaşiyoruz. Zaten iliskilerde erkegin biraz buyuk olmasi iyidir ve hostur. Onemli olan kafa dengini bulmak lazim.
Yaş eşittir kafa yapısı bu konuda çok fazla etkeni vardır birisi fazladan 5 6 sene yaşamış çok şey ifade ediyor bu ilişkide sorun yaş farkından dolayı oluyor , sevgilinin 30 yaşında olması aranizda 6 7 yaş fark olması beni pek alakadar etmiyor aslında 2 yaş ve üzerini doğru bulmam ben benim görüşüm bu yönde ama senin hayatın senin kararların
Alakası yok nasıl büyük kadınla küçük erkek olmuyorsa aynı şekilde büyük erkekle Küçük kadın da olmamalı birazdan kastın 1 2 yaş galiba ehh bir nebze kabul edilebilir 6 7 yaş nedir aşırı fazla bu konu neden bu kadar uzadı bilmiyorum bana neyi kabul ettirmeye çalışıyorsunda 2 yaş ve üzeri her yaş kötüdür
Evet benim hayatım 30 yaşındaki karşı cins orta yaşlı bir bireyle ben olmayı tercih etmiyorum neden uzatıyorsun bu kadar bazı normal insanlar yaşıtlari ile ilgilenir bazı insanlar da kendinden büyük insanlar ile ilgilenir mutluyum diyorsan hayatına bak konu ne sevgilinin yaşından mi utanıyorsun anlayamadım seni
Adamdaki dassaga bak ya beton yetmez reisim
He erkek ya ondandır işinize geldiği gibi
ahh şu erkekler sdfsdf. böyle erkeklerin agızlarına terlikle vurasım var. ya nasıl karaktersiz biri ya. boş ver kızım allah kurtarmış seni bundan
Okurken kanımız dondu , yahu kızım görmüyor musun umrunda bile değilsin , yaşın daha genç 1-2 haftaya unutursun bile … sıkma canını devam et
hakli,, ayrilalim diyene sektirerek git denir gitme denmez... evlenince 2 ay sonra bosaniyonuz her seyde ayrilalim ayrilalim. q
Kusura bakma da kendi düşen ağlamaz adam hakli hayatının merkezi sen olsun istiosun öyle bı dünya yok hem ayrilalim de hem cirla
Sanane ya?
Valla blöf atmışsın ters tepmiş. maalesef sonuçlarına katlanacaksın
sen onemsedigini belli ettikce o gevsemis. pisman olur belki ama olsa da onemi yok engelle gitsin
Sen de ağır konuşmuşsun. Ayrılırsa ayrılsın. Birbirinize kırıcı olmayın. Başka biriyle inşallah mutlu olursun. Olmayan bir şey için ısrarcı olma.
Biri bana karşı böyle triplere girse bende gitme kal demezdim adam gayet olgun bir şekilde yol vermiş işte :D
Tamam sen haklı olabilirsin tam birsey diyemem ama sen de hemen niye ayrılalım diyorsun ki bu senin hatan diğerinin hatası da sen ayrılalım dediysen ayrılalım demesi hemen silip atması trajikomik olmuş.
Bana böyle desen yaşatmam seni dayak manyağı yaparım
Adam biye yaşamadığını anlatmış. Sen çok abartmışsın
*niye
Anlayişsiz olan sensin, çirkinleşen sensin
Hadi ya
Adam cok rahat cok profesyonel lan😂😂
Nasıl, yani
Dünya umrunda degil dünden razı
senin hemen ayrılalım demen de hata ama o da dünden razıymış ayrılmaya senin demeni bekliyormuş gibi geldi
Adam haklı gibi geldi bana
Ya ayrılalım diyorum gitme demiyor, konuşalım vesaire demiyor. Sen daha iyilerine layıksın, ben olsam benimle sevgili olmam filan diyor. Gitme demesi gerekmez mi. Hiç mi korkmaz insan ya sevdiğini kaybetmekten
Bence karşı taraf haklı.
Ayrılmak için bahane arıyor zaten sıkılmış senden.
Adam gayet haklı
Sen seviyor ama sevilmiyorsun
Benim 5 Senem çalındı 3 de normal aslında ☺️
Nerede çalışıyor
Bir ecza deposunda çalışıyor. Eczanelere gidecek olan ilaçları sisteme giriyor. Masa başı çalışıyor.
K. Bakma ama adam haklı kesinlikle
Adam sana yol vermiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?