Aşk İlişkileri İlişkide bu kadar yaş farkı çok mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ilişkide 18 yaş farkı çok mu o evlenmiş ayrılmış ben hiç evlenmedim onun 2 oğlu var sizce evlensem sorun yaşar mıyım çok seviyorum.. Güncellemeler+1 yıl başka düşüncesi olan İlişkide bu kadar yaş farkı çok mu? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Yas farkı cok uzun süreli mutluluk olmaz. O emekli moduna geçtiğinde sosyal ve biyolojik olarak sen hayatının en güzel yaşlarında olacaksin. Bence yol yakınken birak onu 0 0 Yorumla
EresUnBebé Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sevmiyorsun sevemezsin yalan konuşma amacına para falandır ancak kimse bu kadar kör olamaz 1 11 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka sevıyorum bana cok deger verıyor ne desem yapıyor edıyor her ıstedıgımı alıyor Yorumla EresUnBebé +1 yıl bu seni kullanır aklını iyi çelmiş git gör hayatın ne olduğunu Yorumla Soran +1 yıl neyımı kullancak evlenmedım henuz Yorumla EresUnBebé +1 yıl anlarsın sonra Yorumla Soran +1 yıl kullanmak ıstese şimdide kullanır Yorumla EresUnBebé +1 yıl erkekler zaten evlenince de kötü yüzünü gösterir çünkü kolay kolay ayrılamıycağını bilir nitekim bi çoğu da öyle oluyor Yorumla Soran +1 yıl ben ayrılırım Yorumla EresUnBebé +1 yıl tabi ayrılmana izin verirse Yorumla EresUnBebé +1 yıl sonu nasıl bitiyor haberlerde görüyoruz hep Yorumla Soran +1 yıl evet cok kıskanıyor ama buu deger verdıgını gosterır Yorumla EresUnBebé +1 yıl genelde öldürenler aşırı kıskanç oluyor zaten Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Para içinde bir şey demem Ama saçmalama ya gençliğini çürütme 1 6 Yorumla Soran +1 yıl zengın ama sevıyorum onu parası ıcın degıl Yorumla Tutkal45 +1 yıl Sorun yaşarsın özelin kalmaz onlara bakmak zorunda kalırsın Yorumla Soran +1 yıl neyıne bakcam bır oglu 18 yasında dıgerıde 8 Yorumla Tutkal45 +1 yıl Sen bilirsin hayat senin ileride cinsellikte problem olur Dahada önemli olan sen genç sin isteklerin yapmak istediklerin farkili olacak Yorumla Tutkal45 +1 yıl Mesala canlı bir müzik dinlemek isterim desen yaşlı adama ağır gelir Yorumla Tutkal45 +1 yıl Detaylı konusalim Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Sen 40 lara falan gelince bez bağlarsın altına falan ne biliyim mutlu olursunuz çişe falan götürürsün omzunda 1 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Seviyorsan yaş farkının bir anlamı yok Hiç düşünme kabul edebilirsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ama evlenıp ayrılmıs 2 oglu var ben hıc evlenmedım Yorumla dagistan37 +1 yıl Hiç önemli değil onların şefkati sana yeter Yorumla Soran +1 yıl bana cok deger verıyor uzerıme dusuyor felan Yorumla dagistan37 +1 yıl Hiç kaçırma bu fırsatı... İnan gençlerde bulamadığım birçok şeyi onda bulabilirsin Yorumla Soran +1 yıl ne gibi Yorumla dagistan37 +1 yıl Gizlisin burada yazamıyorum her şeyi uzun çünkü konu Yorumla Soran +1 yıl ama ailem asla kabul etmez :( nasıl evlencem Yorumla dagistan37 +1 yıl Sen mutlu olursan ailen de mutlu olur kafana takma onları gerekirse kaçarsın Yorumla
1Aurora_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Bence büyük bir yaş farkı. Çocuklarının yaşları büyük olduğu için sorun yaşayabilirsiniz. 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlişki de 10 yaş maksimum bence fazlası sıkıntı..#Vesselam 0 0 Yorumla
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Cocuk biraz sorun olabilir genel sorunlar da olur ama severim dersen sen bilirsin 0 0 Yorumla
Delimine00 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Niye boşandığını araştır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl herseyle adam ılgılenıyor karısı ne cocuklarla ne evle ılgılenıyordu Yorumla Delimine00 +1 yıl Bilemezsin, olayı bir de karşı taraftan dinlemen gerek, kimse ben suçluyum demez herkes kendince melektir Yorumla Soran +1 yıl onun tek suçu çalışmıyor dıye kavga edıyormus eşi ee adam napsın kıra gelırlerı var neden çalışsın Yorumla Delimine00 +1 yıl Emin ol tek suçu bu değildir Yorumla Soran +1 yıl bılemem Yorumla Delimine00 +1 yıl Bilmen gerek ama Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Sorunun kralını yaşarsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne gıbı Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Baba kız gibi olur. Aşırı fazla. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 18 yasındamı baba olcak Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl olur Yorumla Soran +1 yıl Komık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 yas daha fazla olsa baba diyeceksin ya saka gibi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka 18 yasındada baba olabılırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ne guzel soyluyorsun ben 2 yas daha ekledim Yorumla Soran +1 yıl valla bana cok deger verıyor ne ıstersem alıyor edıyor kıskanıyor bır dedıgım ıkı olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O adamda erkeklik yok o kadar yas farki var birseyler pesinde benim kardesim oyle bir erkekle dusuncesi olacak o kroyu sehirde barindirmam Yorumla Soran +1 yıl ne pesınde mesela evlencem tabıkı cınsellık olcak cocuk olcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sen kabullenmissin bize birsey demek dusmez Yorumla
MehmetAydınalp336688 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Oğulları senle yanıttır nerdeyse 0 3 Yorumla Soran +1 yıl benden kucuk bır kac yas Yorumla MehmetAydınalp336688 +1 yıl Sen o adamla evlensen oğlu yarın bir gün sana yan gözle bakar belki seninde ona gönlün kayar yaşlarının yakın sonuçta o yüzden o qdami unut bence Yorumla Soran +1 yıl sen çok aşkı memnu ızledın heralde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yas farkı cok uzun süreli mutluluk olmaz. O emekli moduna geçtiğinde sosyal ve biyolojik olarak sen hayatının en güzel yaşlarında olacaksin. Bence yol yakınken birak onu
sevmiyorsun sevemezsin yalan konuşma amacına para falandır ancak kimse bu kadar kör olamaz
ne alaka sevıyorum bana cok deger verıyor ne desem yapıyor edıyor her ıstedıgımı alıyor
bu seni kullanır aklını iyi çelmiş git gör hayatın ne olduğunu
neyımı kullancak evlenmedım henuz
anlarsın sonra
kullanmak ıstese şimdide kullanır
erkekler zaten evlenince de kötü yüzünü gösterir çünkü kolay kolay ayrılamıycağını bilir nitekim bi çoğu da öyle oluyor
ben ayrılırım
tabi ayrılmana izin verirse
sonu nasıl bitiyor haberlerde görüyoruz hep
evet cok kıskanıyor ama buu deger verdıgını gosterır
genelde öldürenler aşırı kıskanç oluyor zaten
Para içinde bir şey demem
Ama saçmalama ya gençliğini çürütme
zengın ama sevıyorum onu parası ıcın degıl
Sorun yaşarsın özelin kalmaz onlara bakmak zorunda kalırsın
neyıne bakcam bır oglu 18 yasında dıgerıde 8
Sen bilirsin hayat senin ileride cinsellikte problem olur
Dahada önemli olan sen genç sin isteklerin yapmak istediklerin farkili olacak
Mesala canlı bir müzik dinlemek isterim desen yaşlı adama ağır gelir
Detaylı konusalim
Sen 40 lara falan gelince bez bağlarsın altına falan ne biliyim mutlu olursunuz çişe falan götürürsün omzunda
Seviyorsan yaş farkının bir anlamı yok Hiç düşünme kabul edebilirsin
ama evlenıp ayrılmıs 2 oglu var ben hıc evlenmedım
Hiç önemli değil onların şefkati sana yeter
bana cok deger verıyor uzerıme dusuyor felan
Hiç kaçırma bu fırsatı... İnan gençlerde bulamadığım birçok şeyi onda bulabilirsin
ne gibi
Gizlisin burada yazamıyorum her şeyi uzun çünkü konu
ama ailem asla kabul etmez :( nasıl evlencem
Sen mutlu olursan ailen de mutlu olur kafana takma onları gerekirse kaçarsın
Bence büyük bir yaş farkı. Çocuklarının yaşları büyük olduğu için sorun yaşayabilirsiniz.
İlişki de 10 yaş maksimum bence fazlası sıkıntı..
#Vesselam
Cocuk biraz sorun olabilir genel sorunlar da olur ama severim dersen sen bilirsin
Niye boşandığını araştır
herseyle adam ılgılenıyor karısı ne cocuklarla ne evle ılgılenıyordu
Bilemezsin, olayı bir de karşı taraftan dinlemen gerek, kimse ben suçluyum demez herkes kendince melektir
onun tek suçu çalışmıyor dıye kavga edıyormus eşi ee adam napsın kıra gelırlerı var neden çalışsın
Emin ol tek suçu bu değildir
bılemem
Bilmen gerek ama
Sorunun kralını yaşarsın
ne gıbı
Baba kız gibi olur. Aşırı fazla.
18 yasındamı baba olcak
olur
Komık
2 yas daha fazla olsa baba diyeceksin ya saka gibi
ne alaka 18 yasındada baba olabılırdı
Bak ne guzel soyluyorsun ben 2 yas daha ekledim
valla bana cok deger verıyor ne ıstersem alıyor edıyor kıskanıyor bır dedıgım ıkı olmuyor
O adamda erkeklik yok o kadar yas farki var birseyler pesinde benim kardesim oyle bir erkekle dusuncesi olacak o kroyu sehirde barindirmam
ne pesınde mesela evlencem tabıkı cınsellık olcak cocuk olcak
Neyse sen kabullenmissin bize birsey demek dusmez
Oğulları senle yanıttır nerdeyse
benden kucuk bır kac yas
Sen o adamla evlensen oğlu yarın bir gün sana yan gözle bakar belki seninde ona gönlün kayar yaşlarının yakın sonuçta o yüzden o qdami unut bence
sen çok aşkı memnu ızledın heralde