Ablamlar 2 sene sonra kullanışsız olacak evlenme diyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 sene sonra 30 yaşında olacak senin de ben çok genç yaşta olduğunu düşünmüyorum Sen de hadi 5 sene sonra 10 sene sonra 30 yaşında o yani sen 30 yaşında bir kadın olduğunda kullanışsız mı olacaksın Ayrıca kullanış falan ne demek ya evine makine mi alıyorsun bulaşık çamaşır makinesi mi alıyorsun şu kadar sene sonra kullanışsız olacak falan çok çok ayıp sözler bunlar Ben açıkçası çok kınıyorum ablana aynı şeyi ben yaşamış olsaydım kesinlikle tek bir kelime dahi ettirmezdim izin vermezdim sevgilim hakkında böyle konuşmalarına en de ailen de olsa ablan da olsa birazcık ağırlığını koy ve sevgilinin yanında dur insanlara böyle mal gibi davranmayı bırakın artık
01 Yorumla
Soran+1 yılMetabolizma yavaşlıyor 30 sonrası. Bunalima girersin dedi ablam beni düsünüyor
En İyi Cevaplar
Jennifer Lopez ablan da aksini söylüyor ama :D
Şöyle ki kişinin 30 yaşında olmasına değil de aradaki yaş farkına bakmam daha doğru olur. Misal 30 yaşındaki biri kendinden en fazla 5 yaş küçük veya 5 yaş büyük olan birini tercih etmelidir. Öyle absürt yaş farkı olmadığı sürece her konuda uyumu sağlayabilirsiniz. Absürt yaş farkından kastım ise 10 ila 20 arası yaş farklarıdır. Bu tarz bir yaş farkı olduğunda tartışmalar kaçınılmaz olur. İlişkinin başında sorun olmayabilir ama olgun olan taraf daha çok yaşlanmaya başladığında ve diğer taraf hala genç ve güzel göründüğünde kıskançlık dolayı kavga çıkacağını söyleyebilirim. Ayrıca genç olan tarafında belli bir süre sonra kendi yaşıtlarıyla ilgileneceğini belirtmek istiyorum.
00 Yorumla
Selamlar,
Ablanlar galiba telefon falan alıyorlar mağazadan. Kendi başarısız deneyimleri var diye genelleme yapmaları oldukça yanlış bana göre. Bir erkek kendine iyi bakıp zinde tutarsa 60 yaşında bile oldukça iş yapabilirler. Büyük ihtimalle kendi kocaları çoğu konuda yetersiz olduğu için tüm erkekleri böyle sanıyorlar. Bu yanlış ve kötü tabir. Zaten bunun altındada büyük ihtimalle kıskançlık yatıyor olabilir. Bende 35 yaşındayım ama birçok gence taş çıkartırım. Bence ablanlar kendi işlerine baksın. Çok fazlada yorum yapmasınlar. Belliki bir şeyden haberleri yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 dan sonra performans duşuyormus. Bana eger yatakta buruş buruş adamla olursan bunalım yasarsın biz seni dusunuyoruz dediler
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, açıkçası buna güle güle öldüm yani böyle bir görüş olamaz. Normalde katılmasam da her düşünceye saygım olur ama bu o kadar saçma geldi ki anlatamam. Ben 28 yaşındayım ve kendimi inanılmaz bir şekilde dinamik hissediyorum hatta 3 ay sonra da 29 olacağım yani sanki öyle bir enerjim var ki hep gidecekmiş gibi hissediyorum. Kendime bakıyorum ve sağlıklı bir bünyem var. O yüzden ablalalarınız büyük bir yanılgının içinde kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten 30 dan sonrası icin dedi bunu ablalarım
- +1 yıl
Tamam mesela ben 32 de olunca aynı olacağım yani değişen bir şey olmayacak demek istedim bende.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın ablan kaç 28 likle dememiş
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenilir
00 Yorumla Böyle saçma sorusu cevap vereyim. Sizde gerçekleri okuyun. Konu burada yaş değil. Asıl soru ilişkiler ne üzerine kurulur? Güven ilk önde gelir kimya , saygı, dürüstlük ve geleceğe umut veren biri mi. O cinsellik dediğiniz veya kayglandiginiz şey bir kimyadan ibaret, bunu iki taraf da sağlaması gerekiyor ( odunla yaşanmaz) kafa uyum içinde olması lazım. Yaşım gereği şunu açıkça belirteyim orgazm manyağı olursun, eğer yukarıdaki kriterler tutarsa. burada yaşın önemi pek yok, öyle 30 sonrası falan filan da hikaye.
00 Yorumlaeğer iyi analiz edip , gerçekten onu tanıdığına inanıyorsan 35 de olsa evlenilir çünkü olgun bir erkek ve tecrübeli bir erkek çok iyi bir baba ve çok iyi bir eş olabilir. tabi yinede istisnalar kaideyi bozar çok iyi süzüp tartmak yerinde bir karar olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka canım? Asıl 30 yaş altı, yani 20'li yaşların başı ergen dediğimiz grup ile, hayata dair hiçbir tecrübesi olmayan, deneyimsiz, görüp geçirmemiş, işini gücünü mesleğini eline almamış, kendi ayakları üzerinde duramayan bir erkekle evlenilmez 28 yaş gayet normal evlilik için zaten 30'lu yaşlar erkek için ideal evlilik yaşıdır. Aksine hayata dair hiçbir şey görmemiş bilmeyen tecrübesiz adamlarla evlenmeyin.
00 Yorumla Ablanlar seni kandırmış. Her sene güncelleme geliyor erkeklere..
32 Yorumla
+1 yılBu devirde 30dan önce evlenen nerdeyse kalmadı gibi bir şey, ayrıca kullanışsız olursa tıp denen bir şey var ilacından protezine en kötü penise eklenebilir yetişkin oyuncakları var. Ablanlar ve kocaları kör cahilse kendi sorunları.
32 Yorumla
Soran+1 yılAblamlar doktor ikisi de
- +1 yıl
Meslekle cahillik arasında bağ yok, bir çocuk doktoru ürologla eş değer değil dolayısıyla doktorların da her konuda bildiği doğru olacak diye kaide yok. Ablanlar cahil bu konuda.
+1 yılAblanlar hangi kafadalar acaba? Birbirinizi seviyorsanız eğer evlenebilirsiniz. Bunun kullanışlı kullanışsızı mı var?
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var? Hayır çok mu tecrübe etmişler difjfjjf.
Bu insanın kendisi ile alakalı. 50 yaşında takir takir yapanda vardır , 20 sinde çöken de.
Yani belli ki kendi kocalarında iş bitmiş sana laf kalabalığı yapıyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasındakinin burusuk derisi seni rahatsız eder tramva yasatır dedi ben de psikolojik saglıgımı dusundum mantıklı heldi
- +1 yıl
Derisi buruşuk mu? Neresi vücut mu? Penis mi? 30 yaşında biri buruusuk olmaz ki? Senin yaşın kaç?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAblan cok ama cok cahilmis insan anatomisini bilmedigi gibi erkek anatomisini hic bilmiyor bir erkek bedeni 30 unda oturur cahil ablana soylede biraz insan anatomisi okusun bilmemek ayip degil ogrenmemek ayiptir bu ulke ne cektiyse cahillerden cekti
01 Yorumla
Soran+1 yılAblam doktor
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılablan hepsini denemiş galiba iyi biliyor ama boş yapmış 30 yaşında kimin cinsel hayatı biter akm asıl tam yetişkin olduğun kendini bulduğun ne istediğini bildiğin yaş cinsellikte de daha iyidir
11 Yorumla
Soran+1 yılMetabolizmaları yavaslıyormuş ablam dedi
Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Evlenilir niye evlenmesin. Ablalarının dedikleri de ne saçma. Kendi eşleri 30 dan sonra cinselliği azaltmış herhalde.
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAblanlar her erkegin altindan mi gecmis bana denk gelmedi de gelseydi bilirdim teknolojik alet mi lann bu bir de evliligi seylerinde goren enbesiller bunlar o yüzden türk kızlarından uzak duracaksın işte herseyi sorun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAblan meseleyi yanlış anlamış sanırım.
28 yaşında araba falan alıyorsun sanmış olabilir eğer meseleyi doğru anlayıp da 2 sene sonra kullanışsız olacak dediyse mutlaka laboratuvar ortamında beyin yapısı incelenmeli.
04 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha ay çok iyi yorum 😂
- +1 yıl
@Rabiaaaaaaaağğ Teşekkürler yani başka denilecek söz bulamadım asdas🤣
- +1 yıl
Kesinlikle çok doğru bi konuşmaydı tebrik ederim
- +1 yıl
@Rabiaaaaaaaağğ Sağol.
+1 yıl2 sene sonra biten kendisi erkekler değil. Bir erkek 50 60 yaşında bile çocuk sahibi olabilir ama bir kadın 40 tan sonra menapoza girer adetten kesildiği içinde çocuk sahibi olması mucizelere kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂😂 babam 56 yaşında ama annem hâlâ kullanıyor. Dedem 80 yaşındaydı ama ölmeden önceye kadar fişek gibiydi. Nerden biliyorsun diyeceksiniz. Babaannem hastayken kadını zorlamış, babamı çağırıp anlatmıştı😂
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Burannnn eh yani bu soruya boyle cevap😂
- +1 yıl
Dedn mesire macunu yemiş
Cevap sahibi+1 yıl@Darbeli_Hilti belki
Soran+1 yılTabiki kullanır ama kaliteli olmaz
Cevap sahibi+1 yılAblacım sanıyorsunuz ki erkekler makine. Zaten siz erkek hazır olduğunda hee deseniz o sana da yeter. Ayda bir kocasının gönlünü eden kadınlar, erkeklerin yetemeyeceginden korkuyor. Sen yetiyor musun ki kocan yetmesin?
- +1 yıl
Zımba gibi. çakmak gerek
Yanlış anlama ama kadın olsa evet 28 den sonra kullanışsız olur. Ama erkeğin en iyi yaşı tam tersine 2 sene sonra kullanışlı olur. Bir erkek 30 una kadar ergendir
06 Yorumla
Soran+1 yılKadın zaten yatıyor gir cık performans yapacak olan erkek o yuzen erkek biyolojisi daha önemli dedi ablalarım
Soran+1 yılGirip cıkmak performansın dusuk olmadıgına kanıt degil. Girmeyle iş bitmiyor dedi ablalarım
Soran+1 yılBen sevismedim ablam doktor ve tecrubeli
evlenilir neden evlenilmesin kişi kendi sağlığına dikkat ettiği takdirde kız kardeşinizinde tabirince "yıllar boyu kullanışlı" hale gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılElektronik eşya mı bu 2 sene sonra kullanışsız olacak. 🙄
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim kullandığım elektronik eşyalar 4 sene filan gidiyor min. Siz zenginmissiniz hemen degistiriyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim dedem ikinci kez 70 yaşında evlendi 2 çocuğu daha oldu.
Ayrıca haklarında hayırlısı olsun da, umarım evlenmezler o kafadaki birinden o adama hayır gelmez.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılAblanlara göre senin 20 yaş erkekle evlenmen gerekiyor ama onlarda her konuda acemi gözü dışarda olurlar... :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAbazan olan 60 ında da kız kovalar onlara hiç bulaşma dedi ablam
- +1 yıl
Doğru demiş haklı...
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. İyi ablana söyle bulaşık sabunu kullanmasın yarın çünkü tabaklar tekrar kirlenecek. Ne saçma bir tavsiye bu 28 yaş ne gönlün varsa hoşuna gidiyorsa evlen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ablanlara verilecek bir çok cevap var aslında ama o seviye aşağılarda kalıyor
Sen sevdiğin için evleneceksin kullanıp bırakmak için değil aynı düşüncedeki karşı cinsaten ne farkın kalir00 Yorumla
+1 yılErkekte kadında 30undan sonra en güzel enerjiye sahip olur bilinçli ve istekli yani adam 2 seneye mükemmel olacaktır. Hiç böyle saçmalık duymadım
01 Yorumla
Soran+1 yılHele bir de turkiyedeyse 30 lu yaslarda hiç yaşam enerjisi kalmaz dedi ablalarım yabancı hadi neyse bi 35 i var diye de gonlumu aldılar
+1 yılerkekten erkeğe değişir, ama genel olarak erkekler geç olgunlaşır bir sağlık problemi yoksa cinsel olarak diyorsan kafana takma için rahat olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılEşya mı o? Ne kullanması ayol. Aksine 27-28 yaşından altına bakmamanı tavsiye ederim. Karakter zamanla oturan bişey bana göre.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılo ablanın düşüncesi erkekler 28 yasından sonra daha olgun oluyor. kadınlardan gec olgunlastıgı için.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir erkegin penisi islevizse beyin olgunlugu ne işime yarar. Beyin bende de var diyor ablam
- +1 yıl
o ablanın düşüncesi sadece cinsellik ve erkekler belli bir yasa kadar spor yaptıkca kendını koruyabilirler. erkeklerde bayanalr gibi menapoz durumu yok
Neden olmasın erkek 90 yaşına kadar diker seni hiç sorun olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılDiker ama performansı cok dusuk olur. Girip cıkabiliyor olması yeteceği anlamına gelmez dedi ablam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe bu böyle eşya mı bi sorsaydın
28 yaş evlenmeye gayet uygun bi yaş
Ablanların özel hayatı bitikse sizinde öyle olacak diye bşy yok. Tam vakti.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Allah Allah ne alakaya 30 dan sonra ablanlara göre bütün erkekler bitik. Asıl ozaman başlar. Ablanlara talihsizmis.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 sene sonra eskiyi verip yeniyi götür kampanyasında daha gencini alırsın bence , sen al bunu bak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılAhaha🤣 mavilileri çok üzmussun kız bu nasıl soru 😅 çok dertlendirmissin yazıktır etme eyleme...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ablan bilimsel açıdan incelenmesi gereken çok nadir bulunan bir familyadan geliyor, incelenmesi için araştırma kurumlarına başvuruda bulunun.
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir tabi. Ablamlar cinsellikten bahsetmiş galiba doğru değildir tabi ama her şey de cinsellik değil. Seviyorsan evlenebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok sen kullanışsız olacaksın o devam edecek aynı yaşta olursanız sen durunca j başkası ile devam eder
00 Yorumla Bu devirde 28'inden önce bir erkekle evlenilmez. Evlenenlerin çoğu boşanıyor. 28'den sonra erkek beyni olgunlaşmaya başlar
00 Yorumla
+1 yılAblan cok denemis heralde niye evlenilmezmiş coluk cocukla mi ugrasicaksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeye çare var beynini kullanmayana çare yok işte o ne olacak
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alâka, telefon mu alıyorsun robot mu alıyorsun ne kullanışsız olacak anlayamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanışsız mı hahahahah o nasıl bir tabir eşya mi satın alıyorsunuz. Yaş farkınız idealse evlenilir ne olacak 28 olsa seviyorsaniz yasa takılmayın arada bariz bir fark yoksa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka jxjed son kullanma tarihi mi varmış?
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan evlenilir tabiki de yaşı mı varmış bu işin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAblanlar sen evlen istemiyor vardır bir dertleri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. eşyamı o kullanışsız olucak karşılıklı duygu olduğu ve bitmediği sürece çok saçma kullanışsız demek
00 YorumlaCinsel yönden demiş yanlış demiş ama sıkımtı bakımından belki öyle olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yıl2 sene sonra kullanışsız mı olcak dkskdkskd araba mı satın alıyosun kezban
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşında biriyle de evlensen yaşı büyüyecek elbet 20 kalacak hali yok saçma saçma sorular ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ikimiz 30 olsak mesela beraber curuk elma olurduk biri taze digeri curukken tatminsizlik olur. Ablam onu demek istiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılo yaştan önce evlenmek çok erken olur zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. napalım kendimizden küçük biriyle mi evlenelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAblaların 30 yaşında anlaşılan.. Vazifelerini bitirmişler galiba..
00 Yorumla
+1 yıl4 senem kalmış son kullanma tarihimin bitmesine ☹️ Şaka bi yana bu kadar saçma bir yargı olabilir mi mutfak robotu mu alıyorsun ne kullanışsızı yahu
00 YorumlaNeresi, Nesi kullanışsız olacak.
Anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılCahil abla böyle olsa gerek, ne alakası var evlenilir tabi.
00 Yorumla
+1 yılAblanı bana hönder bak nasıl kullanıyormuşum görsün aklı gider.
00 Yorumla
+1 yılkullanışsız mı ne bu makina mı? insandan bahsettiklerine eminler mi ablaların
00 Yorumla
+1 yılDüşünceye bak arabamı bu qk modeli eskiyince satacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıl😂 😂 😂 Ablanlarrın kocaları erkenci kuş sanırım o yüzden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılablanda ne fena kendi kaçında almış şimdi kullanışsız mı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamasın, boşuna demiyorlar yaş 70 iş bitmemiş diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Yaş 70 iş bitmiş olacak o
Ablan bu kafayla iyi yaşıyor 2 sene sonra ömür mü bitiyor 28 yaşındaki adamın 🙂
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?