Güncellemeler
+1 yıl
Sadece bu siteden bahsetmiyorum. Ben de biliyorum soruyu sadece kızlara açık yapmayı. Bu tip erkekler başka sitelerde ya da gerçek hayatta da var ondan bahsediyorum
cidden soruyorum yani niye bilmediğiniz konularda bile bilmişlik yapıyosunuz? İlla her şeye yorum yapmak zorunda değilsiniz. Örneğin regl sancısıyla ilgili soru oluyo kızdan cok erkek yorumu var bilmedikleri yaşamadıkları konuda bizden cok konuşuyolar. Tecrübeleri olmayan konuda bizden iyi biliyomuş gibi bize tavsiye veriyolar. amacım hakaret falan değil eğer bildiği bi konuysa ben erkekten bilgi de alırım tavsiye de alırım bilmişlik yapmam. Ama bilmediği konuda konuşulması saçma geliyo. Benim gözümde bu erkek yüzüne bile bakılmayacak derece itici bi erkektir karakter olarak. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda özellikle kızlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla cok haklisin hamilelikle ilgili soru soruyor bursuru erkek yorum yapmis, iliskiye girmis agrisi olmus bursuru erkek yorum yapmis sanki onlarida zikmisler mk. İnsan kadinsal sorulara yorum yapmaya utanir be
Ama suçlu ben oldum herkes bundan bahsettim diye beni eleştirip hakaret etmiş ben insan gibi kötü bi laf hakaret kullanmadan soru sordugum halde
İslerine geliyordur, belki bi tanisma etkilesme oluyordur o yuzden hoslarina gitmemistir. Sonucta sen kendi dusunceni soylemissin kimse senin gibi dusunmek zorunde degil onay bekleme kimseden
Onay beklemiyorum fikir de tabi ki belirtebilir herkes ona da lafım yok ama bi tanesi kezban sen evlenme falan yazmış ne alakaysa
Yani bencede alakasiz haketmedigin bir yorum olmus
Işte yorum filtresi bunun icin var. Sen kimsenin elini ayagini tutamazsın yazarlar. Ama paylasim yaparken sadece kizlar diye ayarlarsan yazamazlar. Tartışılması saçma bi konu. Buranin abaza kaynağını ucan kuşta bilir ona gore davranin
Abazalıkla ne alakası var konunun? Ayrıca sadece bu siteden bahsetmiyorum genel bi durum bu başka sitelerde ya da gerçek hayatta da böyle. Tartışılması niye saçma olsun ben bu durumu sevmiyorum fikir belirtmek istedim
Emin ol hepsinin sebebi abazalik. Az once kizin biri sutyen önerisi istemiş. Erkekler görmeden bisey diyemem... demisler. Ayni sekildede regille ilgili vs. Hic biri allah rizasina kiz muhabbetine dalmiyor. Hepsi bisey peşinde
Eekeklerin bilmediği soruları sadece kızların cevaplayabileceği seçenekle sorun
Bi tek bu siteden bahsetmiyorum ki her yerde durum böyle. Başka sosyal medya sitelerinde ya da gercek hayatta
galiba her konuda bilgili gibi görünüp egolarını tatmin etmeye çalışıyolar
Maksat muhabbet olsun diye.
Belki. Özelden mesaj atan olur. Sanal yaparız foto falan olur diye
Neden soru sorulduğunda sadece kızlar cevaplasın seçeneğini seçmiyorsunuz?
Sadece burdan bahsetmiyorum gerçek hayatta da erkekler böyle ondan bahsediyorum. Aynı şekilde aynı şeyi bi kız da yapsa rahatsız olurum sasece erkeklerin bilebileceği bi şeyle ilgili bilmiş bilmiş konuşsa. Ama ona demk gelmedim o yüzden erkeklee için sordum
Burası için görüşümdü çaresi var derken..
Sosyal alanda tamamen zevzeklik yaptıkları elbette!
Standart her KizlarSoruyor üyesi erkek gibi 5 metres 5 eşten oluşan hareme sahip olduğum için cevaplamayı borç bildiğim sorulardır.
Ekmek çıkar belki diye uğraşıyor kız tavlarım gibisinden
Napalım izin mi alalım
İzin değil ama kendinizi rezil ediyosunuz. Mesela adam yazmış ki regl ağrısı hafif oluyo parolla geçer. Kendi yaşamış olamaz kafasına göre uyduruyo bu tarz şeylerden bahsettim
Belki birisinden görmüştür
Birisinden göremez bunu yaşamadan bilemez o ağrıyı. Kadınlarda bile değişiyo kimisi hiç ağrı çekmezken kimisi hastanelik oluyo. Bi erkeğin yapabileceği bi yorum değil bahsettiğim bu tarz durumlar. Ama herkes karşı cıkmış sanki erkekler ölsün demişim gibi tepki göstermişler
Sende haklısın :)
Çok bilgiliyiz
Bilgili olana lafım yok. Erkeklerin bilmesinin mümkün olmadığı konulardan bahsediyorum
Onlarıda biliyoz