Ya ben paranoyak oldum galiba acaba yalan mı söylüyor falan oluyorum güvensizim uzak diye ve sürekli ona diyorum oda güvenmiyor musun falan diyo ben nasıl yenecegim bu huyumu? Ve yalan söylerse nasıl anlarım? Her davranışında bir şey buluyorum misal hep zaten güzel süslü giyinir erkek olduğu hslde baya bakımlı derim sen neden bu kadar süsleniyorsun falan diye
her bku sorgular oldum yol gosterin bana
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Canım seninki aşırı kıskançlık. Uzak mesafeyi bırak, burnunun dibindeki insanın yalanını yakalayamıyorsun. Bazı insanlar öyle yalan söylüyorki, söyledikleri yalana kendi inanıyorlar, yani o kadar ustalar. Kimseye çok güvenme. Sen bişeyler görmüşsün ya da duymuşsunki şüphe içindesin?-
Evet güvenimi kırmıştı o zamandan beri herşeyi sorgular oldum her adımını bişi alsa neden aldın ki diyorum mesela hiç giymez normalde pantolon yırtık almış yeni senin tarzın değil bu neden aldın hayırdır diyorum her bku sorguluyorum oda artık diyor guvenmiyorsun sen ne bu diye yani aşırı belli ediyorum bu huyumu sevmiyorum evet kıskancım normalde zaten ama sürekli böyle sorgularsam oda yapmıyorsa bile yapar diye de korkuyorum nasılsa bu sorguluyor güvenmiyor diye falan bana lütfen napcami söyle
Güven tek kullanımlıktır. Güvenimi kırmıştı dedin. Ne yaptı önce onu söyle?
Yalan söylemişti işte bana markete demişti ama kızın birine bisi vermiş gelmiş ben kızarım diye söylemediğini söyledi sonra ama ben yakaladım yalanı öğrendim o yüzden söyledi sonrasinda sana dicektim ama kızarsın diye demedim demişti o zamandan beri sorguluyorum hep yalan söylüyor gibi geliyo
Bu adam işe yaramaz. Gizli iş karıştıran yalan söyler. Ne vermiyki kıza senden saklamış yalan. Yalancı adamla hayat olmaz. sepetle gitsin
Markette çalışıyordu kızın biri takmış buna bulmuş nosunu müdürden almış buna şu ürünü getirin diye yazıp durmuş buda götürmüş bende o zaman uygulama vardı kimle konuşuyor görüyodum ordan direk bu numaradan iskillenip aradım kız çıktı bana demedi falan diyo bacım gibi konusuyo dedim ya o benim sevgilim sen hayırdır dedim fotomuz var falan dedi at dedim atmadı bir türlü sonra öğrendim kız benimkine takmış bana yalan söylemiş ben kıza inandım ayrıldım bundan bu yazıp durdu yalan söylüyor diye bende sende söyledin dedim falan öğrendim işte sonra kızın yalan dediğini evet vermiş ama foto falan yok atmadı da zaten şimdi de en yakın arkadaşıyla evlendi benimkinin baya baya takmıştı düşün ama bu olay bende travma oldu maalesef
Olsun. Sonuçta yalan konuşmuş. Bu konuda yalan konuşacak bişey de yok. Bence işin aslı bu değil
Yok ben kızı direk aradım benimkinin haberi yoktu kıza inandım ama hiçbir dediğini atmadı kız sonra yalan soyledim dedi benimkine sonra söyledim
İlişinize zarar verirsin böyle düşünürsen kaybedecek bir şeyin yok bırak isteyn istediğini yapsın ama şunuda unutma insan sevdiğini şüpheye düşürmez demekki seni rahatsız eden durum var
Önceden güvenimi kırmıştı o zamandan beri hiç geçmedi suphelenme huyum bide uzak ya öyle olunca telefonu acmazsa bile hemen neden açmıyor diyorum aşırı abartir oldum herseyini sorgular oldum bana yol göster lütfen napicam nasıl davranmaliyim
Düşünmemeye çalış böyle hem kendini hemde karşı tarafın canını sıkarsın rahat ol sevdiğini hissediyorsan olumsuzlukları atman lazım
Sevdiğini hissediyorum evet ama işte bu sorguluyor huyum beni deli etcek 😔 onun suçu başta yalan soylemeseydi asla sorgulayan biri degildim. Bide buna nasıl kaybetme korkusu veririm sence
İlişkiniz ne kadardır devam ediyor
5 yıl olcak ausjdhhdf
Maşallah aslında bu yıl için güvensizlikiğin kalkması lazım dı
Evet ama işte yalan söylediği için kalkmıyor içimdeki o his böyle de çok abartiyorum belkide birşeyleri uzak diye de bkunu çıkartıp duruyorum ne bilim
herşeyin kanıtını iste çok konuştur bi süre sonra tekrar aynı soruyu detayına kadar sor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!