• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Uzak mesafe ilişkisinde yalan nasıl anlaşılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Nasıl anlaşılır?
Uzak mesafe ilişkisinde yalan nasıl anlaşılır?
İlişki Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • skarlet1997
    skarlet1997 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Uzak mesafe iliskisinde ruhunuz duymaz doğrusu gerçek bir ilikisdede duymaz bir insan yalan söylüyorsa yani her türlü söyler uzak mesafeyede gerek yoktur aldatmak isteyen her türlü aldatır yalan söyleyen her türlü söyler eğer süpheleriniz varsa ve bir kaç kez yakaladıysanız yalanlarını ozaman bu yalanların devamıda olabilir uzak mesafe iliskilerinde genel olarak iki tarafta birbirlerinden sıkılıyorlar bir süre sonra ve ayrılık oluyor bunların çok az bir kısmı gerçek hayata tasınıyor bu yüzden uzak mesafe iliskisindeyseniz zaten güvenmeniz lazım ya da bitirmeniz lazım uzak mesafe iliskisi sarılamıyorsunuz el ele tutusamıyorsunuz sadece yazısmalarla iltifat we hayaller okadar maalesef yalan söyleyen zaten her türlü söylüyor anlamazsınız kolay kolay.

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biz yakindaydik sonra uzak oldu bı sene falan yakindik toplamda 4 senedir çıkıyoruz arada geliyo ilime. Ama ben ne bileyim çok supheciyim telefonu açmadı dışarda hemen acaba kız mı var acaba biri mi var falan diye sorguluyorum çok sinir bozucu bir durum güvensiz gibi davranıyorum hep şüphe duyuyorum ama istemsiz uzakta bilmiyorum naptigini o yüzden bana çözüm önerir misin iyce paranoyaga bağladım misal disardayiz kardeşlerimle diyor açmıyor sonra dönüyor çabuk söyle arabadayiz diyo ama çıt yok arabada falan diyorum ya bı ses mes yapmaları lazım neden yok acaba yalan mı attı direk böyle düşünüyorum sinirlerim bozuldu :(

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

Bukadar kafanıza takmayın çok fazla kafanıza takmıssınız bunu bu sekilde öğrenemezsiniz hiçbir sekilde öğrenemezsiniz yani ya güvenirsiniz ya da güvenmezsiniz bunun arasında kalırsınız ama bu sekilde bu düsünceler size birsey kazandırmaz veya cevabı getirmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya iyki soruma yazdın iyi geldi cevapların çok sağol. Ben zamana mi birakayim o zaman çok sorguluyorum güvensiz gibi oda anlıyor güvenmiyor musun bu ne ya falan diyo sonra olaylar olaylar kendimi durduramiyorum yakında böyle değildim ya ben :(

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

Eğer böyle devam ediyorsa ve hep böyle devam edeceğini hissediyorsanız ozaman tabii ki bitirmek doğru olacaktır ve olumsuzluklar oluyorsa çünkü bir insan size her zaman her konuda güven vermelidir tabii ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum çok kuruyorum kafamda uzakta diye falan mı nedir yani sinirim bozuldu sence nasil davranmalıyım geri cekileyim falan mı

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

Sizin kafanızdan tam olarak ne geçiyor peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim kafamdan ne geçmiyor ki ahshadh ya bı guvensizlik var oda ilk başta yalani oldu onu atlatamadim dışarda telefonu acmazsa hemen şüphe duymaya başlıyorum başkası duymamıştır diyip geçiyor ben acaba kız mı var falan diyorum bu yaptığım kötü bir şey biliyorum ama düşünmeden yapamıyorum sevdiğini falan hissediyorum sadece dışarda telefonu açmaması sonra dönmesi falan oluyor alışık olmadığım hareketler olduğu için direk aklıma kötü senaryolar geliyo iğrenç bı huy değiştirmek istiyorum kafanı sisirdiysem kusura bakma

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

İlk olarak benim dediğim gibi siz ister kusur arayın ister aramayın zaten aldatacak kisi sizi her türlü aldatır uzak mesafe iliskisindede aldatır uzak mesafe olmasada aldatır ve siz eğer bu tür düsüncelerdeyseniz ve bu tür takıntılar sizi gerçekten yıpratıyorsa kendisine yansıtın ve sen böyle böyle davranınca ben böyle seyler düsünüyorum direkt diyin kendisine bunları bu kiside ona göre davransın eğer bitirmek ayrılmak istiyorsanız buda sizin kararınız yani hersey sizde bitiyor ama kendi kafanızı bukadar yıpratmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya sen iyki varsın aşırı rahatladım sayende çok doğru diyorsun yani ben desem demesem ne yapcak adam yapar. Şöyle bir şey ben haber vermemesinden şikayet ediyorum hep misal gidicem aşkım şuraya diyo sonra geldik ettik falan demiyor hep uyarıyorum en son şu an yazdım hqtta yeter artık haber ver demekten bunaldım iki dk surdayiz yazmak zor mu Allah şahit son uyarım bidaha bende haber vermem dedim ya iki yazacak ya önceden yazardı şimdi sallıyor arkadaşı var yanında yazmak istemiyor mu nedir ya kaç kere uyardım anlamıyor haber veriyor tamam sonra 5 saat yok haber versene diyorum kusra bakma aşkım diyo ben nereye gidersem gıdım kimle olursa olsun ilk isim ona demek oluyor ya aradığında yine soylicem valla sıkıldım ya l

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

Yazdıklarınıza bakacak olursak Şu an kendisi için ikinci plandasınız gibi duruyor yani sizi ikinci planda tutuyor size tam olarak güven vermiyor az sizi aksatıyor buda yapmaması gereken birsey siz kafanızda geçenleri söylemissiniz kendisine siz güven istemissiniz ama bu kisi aksatıyor ve aynılarını yapmaya devam ediyor siz uyarılara rağmen devam ediyorsa ozaman buda tabii ki yapmaması gereken birsey bu konuda ne yapıp yapmamanız gereken yine sizde bitiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Misal geçen kızdım o zaman herşeyi haber verdi bugünde aradı etti haber verdi aslında sonra bı 2-3 saat geçti aradım açmadı 10 dkya aradım baya çaldı sonra açtı işte aşkım şöyle yaptık falan dedi şimdi napcaksiniz dedim yemeğe gideriz sonra cafeye geçeriz dedi diyis o diyis nerde yiyo falan demedi ya normalde herşeyi diyen biriydi zaten şimdi demedigi için garibime gidiyo nasıl davranmam gerek bilmiyorum işte bilsem zaten çözecem herseyi

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

Bukadar çok fazla üstüne düsmeye gerek yok siz aldatıyor mu acaba baska kıza mı gidiyor acaba kesin aldattı bu sefer baska kızla beni görmezden geliyor falan diye düsünmemeniz lazım ilk olarak kendisine diyin bana dön mesgulüm de bunları yaptıktan sonra zaten sorun kalmıyor ortada ama bu kisi pek yanasmıyor yapmaya sizde kafanızda çok kuruyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz bu iliski çok uzun sürmez gibime geliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla 4 yıldır birlikteyiz haber falan verir aslında arar eder ama bazen yapmıyor bunu bende alistigim için yapmaması garibime gidiyor böyle alismadim çünkü. Ya ben dediğiniz gibi başka kız miz demeyim en iyisi ama haber verme olayını bu evdeyken söyleyim mesajda dedim gerekeni daha bişi demeyim eve gitsin öyle derim şu an kafası bende değil bide dediğin gibi takmayım ya çok takıyorum ve aynen dediğin gibi kuruyorum kafamda hiç güzel bişi değil neden böyleyim ben ya nefret ediyorum bu huyumdan

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

Yani bilemedim x))

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

4

Cevap

• çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.

zor ama her defasında bahane varsa anlaman gerek ses tonu vs

2
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bahane falan yok ama misal dışardayım ailemle diyor arıyorum meşgul sonra dönüyor falan direk aklıma acaba kızla mi buluştu diye geliyo telefon falan açmayınca çok paranoyak oldum bana bı çözüm soyelr misin

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

o kadarına takılma değilse hani arada görüntülü arasın ve az da olsa güven ailesinin haberi yok belli ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var ailesinin haberi annesi habire evlenin diyip durur hatta ama ben çocuk misal ailemle çay içmeye gidiyoruz dedi aradım biriyle konusuyo diyodu dönmedi sonra döndü arabadayim aşkım hızlı söyle dedi bende biriyle konuşurken hızlı mizli demiyosun ama dedim oda konuşmadım ki meşgule attım onuda dedi ben hemen sorguladım şüphelendim hani arabada ses yok ailenin konuşması lazım yanında degillermi falan dedim sinirlendi ya çok supheciyim çok sıkıldım bu halimden

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

hım süphelenmekte haklısın sonuç olarak hani belki orada da vardır sevgilisi sende sanal hani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay tövbe benle 4 senedir çıkıyor biz önceden yakindaydik üniversiteden dolayı uzaklaştık ama ailesi biliyo kendisi de sürekli istemeye gelelim diyip duran biri aldatırsa gözünü oyarim onun ama işte çok supheciyim sende erkeksin sevgilin napsa misal ona çok çok baglanirsin

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

sevdiğime bağlanmışsam yeter ama hani çok sık boğaz edilmeyi sevmez erkek serbest bırakacaksın ama fazla değil hani güven ona çok sorgulama ve aşırı sende arama yazma bakalım ne yapacak azda ondan bekle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben aslında sık boğaz ederim ararım bide açmadı meşgule attı falan ya hemen söylerim açsana falan diye yazar darlarim bence de ya sanki ben kötü dusununce noluyo anca kendime bir şey yoksa bile durup dururken kendimi sinir etmiş oluyorum dışarda ben bunu bida aramayım mi aslında bugün aramadım sadece geç oldu hani annesi falan o saate kalmaz yani öyle düşündüm ondan aramıştım yoksa kendi aramisti beni bide soğuk konuştum efendim falan dedim o ne ya aşkım falan desene dedi kendi kendime kurup buna kızıyorum galiba belkide doğru diyor ne bilim ya en iyisi az arama sormayı bırakmaya çalışayım

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

sık boğaz etmeden yazarsın hani baktın yazar yazarsın sen çok üzerine gittikçe o da inat belli ki sinirleniyor sal biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Salayim demi ya evet bencede salayim ama bugün gerçekten aramadım ya sadece geç kaldı hala djsarda ailesiyle ondan aradım ailesi bu saate kalır mı anasını satim ondan merak ettim açacak mi aramami diye aradım ne bilim benim bildiğim analar erken uyur aciahdshxbaduahdh

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

misafirlikte ise olabilir ama hani deiğin de doğru az çok boş ver kendine yapıyor işte kafanı dağıt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama sorcam aradığında annen geç mi yatıyordu dicem ajxkahdapdhaldhaz cevapların dan anlarım az çok ya

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

olmadı annemle muhabbet etmek isterim de arada konuşmak al numarasını D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Numarası var ki hatta geçen biz ulaşamadık benim mal disardaydi annesi direk beni aradı ulaşamıyorum sana demiştir haberin var mı falan diye kadınla arasiyoruz ahdjahsuahdhsh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani numarası var bile bile de yalan söylemez diye düşünüyorum hsdushd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi dedin ha baktım son görülmesi 23.34 kadının shdjshd

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

bence de söylemez seninki baya vurdum duymaz ya pasif sen sal o gelsin

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

basit yaşa kendine bak takıl işte sende bırak uyusun o gelsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hım doğru diyorsun o arayıp sorsun daha çok

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

evet kesinlikle D takıl bak keyfe

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah takilabilirim sürekli aklıma geliyo ama aramamam tutmam lazım ya kendimi hesap falan sormayı da bırakmam lazım zor olacak

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

yakalarsan da onu yapacaksın yani D değilsse her fırsatı değerlendirmeli seninle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamadım yakalarsam ne yapacam yakalamak derken ajdakdhsh

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

telde yakalarsan affetmeyeceksin hesap sormayı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

He tabi canım o ayrı hesabımızı sorarız zaten tutamam içimde söylemezsem olmaz :D ben şimdi geri cekileyim yani dışarıda falan arayım mi sence onu napim hamlelerim ne olcak

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      +1 yıl

Yine ara ama baktın müsait değil sen de birdaha kendi dönene kadar salla bekle dönmez ise bu şekilde hep kay fırçayı uzaklaş gözlem yap

Yorumla
  • anewliz
    anewliz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

ilahi adalet senin karsına cıkarir o yalanı hep buna inandım cünkü benim iliskim de son birkac aydır uzaktan yürümek zorunda. ayrıca bu gizli hesaplari gösteren uygulamadan kullanıyorum en son kimi takip etmis storysini bana gizlemis mi arkadaslari ne storyler atmis. en büyük nimetse kankalarinin priv hesaplari her gün mutlaka uygulamadan bakarim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bizim Instagram yok yani ben öyle biliyorum umarım fakesi falan da yoktur öyle şeylerle ilk zamanlar çok ilgilenirdim ama habire bakardım manyak gibi sonra bakmadım y sinir bozucu

Yorumla
  • umutdemjr
    umutdemjr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Profesyonelse anlaşılmaz kzmdkdmd

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hashahs yapma bee bende zaten safın önde gideniyim hshdf

Yorumla
    • umutdemjr
      umutdemjr
      +1 yıl

Uzak mesafe ilişkisimi olur yaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yakindik aslında ama uzaklaştık shdjshf

Yorumla
    • umutdemjr
      umutdemjr
      +1 yıl

Ozmn ilişkide uzaklaşır bence kdmdkdmd

Yorumla
  • koreanturkey
    koreanturkey Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Yazarken bekliyosa

0
    0 Yorumla
  • gilya5335
    gilya5335 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çok zor

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkisinde yalan nasıl anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Uzak mesafe ilişkisi aldatma nasıl anlarsınız? 10 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisinde erkeğin yalanı nasıl anlaşılır? 3 cevap verildi
Uzak mesafeli iliskilerde yalan? 15 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisinde aldatildigini nasıl anlarsın? 20 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisinde aldatılmamak mümkün mü? 20 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisinde aldatma olur mu? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨