AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Gayrimüslim le ilişki kurmak istemiyordur. Hakkıdır
İnsan ister inanır ister inanmaz kimseyide alakadar etmez bu durum sırf bu yüzden ayrılacaksa bırak ayrılsın hatta sen ayrıl herkesin dini kendine sevgiyi aşkı bağlan din mi mezhep mi aile mi hiçbir şey ikinizin arasındaki bağ bırak gitsin hatta sen kovala.
Doğru yola gelmeni istemis ben olsam bende ayrılırdım
Sirf havali gorunecem, herkesin dikine gidecem diye acayip acayip işlere kalkışın sonrada hakli haksiz arayin. O haklı. Çok cevap arıyorsan.
Sözde dinde zorlama yoktu, nefret ediyorum cidden kendi dinini en doğru sananlardan..
Zorlamamış adam zaten ayrılmak istemiş
Sirf havali gorunecem, herkesin dikine gidecem diye acayip acayip işlere kalkışın sonrada hakli haksiz arayin. O haklı. Çok cevap arıyorsan.
Eee haklı müslüman birinin gayrimüslim ile evlenmesi doğru değil
o haklı eğer ideolojiniz uyuşmuyorsa zaten birliktelik zor yürür. boşanmasından iyidir.
tabiki sen haklısın. bir sürü cift goruyoruz dinleri farklı ama birbirlerine saygı duyuyorlar. illa ikinizde ayni seylere inanacaksınız diye bir şey yok.
hiç dert etme müslüman biri istiyorsa gider başka birini bulur hiç boşa uğraşma değmez
Adam din kuralları açısından haklı Müslüman erkek dinsiz bi kızla evlenemez hiç birlikte oldumu seninle
yoo evlenebilir tam tersi kız evlenemez erkek onu kendi dinine çeker diye
@EresUnBebé Hayır... Müslüman bir erkeğe kitap ehli olmayan yani ateist, budist vs kızla evlenmek haramdır... Kitap ehli olan (Hristiyan ya da Yahudi) kız ile evlenmesi caiz olsa da mekruhtur yani Allah'ın tavsiye etmediği iş... Yüzde yüz kesin bilgi, istediğin hocaya sorabilirsin.
Sadece Hristiyan ve Yahudi kızla evlenebilir Eres
İnaç büyük bir çatışma çıkarabilecek bir konu doğruları o yöndeyse sevgilinin ona inanmanı istemesi çok normal ama sende mecbur değilsin birini seçmen gerekiyor
sevgilin seni en başta niye sevmiş hasta etmesin adamı
Ayrılmakta haklı sebebi var. Aynı din ve mezhepten biriyle olmak istemesi doğal. Tercihlere saygı duymalisin birbirinizi yormadan ayrılın.
niye baştan sormuyor o zaman haksız
Onu değiştireceğini düşünmüş ama olmamış ben de yaşadım ondan biliyorum. Kimseyi değiştirmemek lazım yapmış bı hata
insan neden başkası için dinini değiştirsin ki çok mantıksız
Her insanın kriteri olabilir kimisi bu kriterleri aşkın önüne koyar kimisi aşk için yok sayar saygı duyulmalı haklı olabilir :)
İlk başta kabul etsen bile sonradan fikir ayrılıkları çatışmaya dönebilir. Bence en iyisi ayrılmanız. Yani hata değil.
Onun dinine göre seninle evlenmesi dahi yasak zaten. Ama bugüne kadar sorun etmeyip dün gece sorun etmesi konusunda sen haklısın.
Ateşle barut gibi olmaz ayrılık mantıklı olur bence
Dinde zorlama yoktur, bir de abimizin müslümanlıkla alakası yok ama tabi anlatamazsın
Ayrilsin cehenneme kadar yolu var gitsin ama asla müsluman olma
Sevgilin inancına saygi duymali ama bi düşünsen evlendiniz , Çocuguna yemek yerken bismillah dedirtecek sen karşı geliceksin e bu kızan kime göre yetişecek 😂 o da ateist olur tam bi kaos
abla sana madalya takmak lazım ağzına sağlık. bence ayrıl
Haklı. Dinizmizce yasak
neden nesin ki musluman degilsen hangi irktansin
Irk mı?
musluman degilim dedin ne bileyim ben nesin sen soyleyeceksin
Kızın seninkisi gibi embesil bir ırktan olmadığı açıkça belli. Sen nasıl bir rahatsızsin da insanları böyle gevşek , gevşek hadsizce yargiliyorsun? Allah mısın oolum sen?
Haksız tabii ki, dinler masal inanmanı beklemesin
Ya ne alakası var, mesela Atatürk'ün bir dini yok
Öyle bir şey mi dedim, sadece Atatürk dinsiz dedim ama Osmanlı imparatorluğu çökmüştü
Aralarında en zekisi Fatih Sultan Mehmet, müthiş parası müthiş biri, çünkü bilimle ilgileniyordu saçma sapan dinle değil
*müthiş biri
Anladık ne boş yaptın
Her gün başka kadınla yattıları için çökmüştür belki lol, ama çoğunun Fatih kadar kafası çalışmadı.
Bahane olabilir mi?
Sen haklısın aşkım
Abi o kadar saçma ki ne diyim
Kurtulmuşsun boş ver :D
Sktr et bas engeli geç.
Hiç zaman kaybetme değiştiremezsin.
Saçma sebepten ayrılmış
Sen hakilisin cunki o biraz cahil bana gore
Neden böyle dedin
Bir ekek niye kız müslüman diye sevgilisini bıraksın bu bence sacmalik
Müslüman değil diye sevgilisini biraksin
Hiç bir sebeb sunmadan tabikide ayrılır ama o zmanda değer vermemiş gibi hisseder
Sebebsiz hiç bir şey olmazki
"Allah kavuştursun" sözünün ters teptiği durumlar
Misman adam niye sevgili yapıyor tuhaf olan bu
@Beliraa anlamadim
@Beliraa nen seni, babam anani... ohh miss
olabillir böyle şeyler
Sorsan islamın şartını bilmez ahsh
sevgilin akp'li sanırım
Dinde zorlama yoktur kendi tercihindir
Çocuk gayet de haklı
Herkes kendince haklı
Sevgilin haklı helâl olsun adama