• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgilim müslüman olmadığım için ayrılıyor, kim haklı sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
Bu zamana kadar sorun etmeyip dün gece müslüman olmazsam ayrılacağını söyledi. Kim haklı sizce
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

En başından beri biliyormuş o zaman neden seninle beraber olmuş ki evet konuşup görüşebilirdi senden hoşlanıyorsa arkadaş olabilirdi belki hatta flört bile olabilirdi ama sevgililik aşamasına kadar gelmiş bence çok saçma ilk baştan bilip de sonradan sorun edip ayrılmak istemesi bana samimi gelmiyor böyle insanların ne ilişkisine sevgisi bence sen hiç üzülme böyle biriyle sevgili olup uzatıp daha ne yapacaktın ki dediğim gibi mesela aslında inanç da değil Evet ben de müslümanım ama şu an seni destekliyorum mesela. Bile bile seninle bu ilişkiye başladıysa sonrasında da böyle şeyler yapmaması gerekiyordu bana göre ama yapıyorsa da kendi güzel keyfi bilir hiç boşuna uzatma Sen de canını sıkma

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilin aşırı boş yapmış. Yerinde olsam bu çocuğu her yerden engeller bir daha da muhatap olmazdım. Sonuçta herkesin doğrusu kendine. Ne diye kendi doğrusunu sana dikte etmeye çalışıyor? Bir de aklı bu zamana kadar nerede imiş? Madem inaç konusunda bu kadar keskin bir çizgi vardı, o zaman hiç sevgili olmasaydı. Sonradan rahatsız olması aşırı saçma geldi. Açıkçası senden ayrılmak için bu bahaneye sığınıyor olabilir. Hayatına başka bir kız girmiştir. Ondan da bayağı etkilenmiştir. Sırf bu yüzden de senden kurtulmak adına inancını bahane ediyordur. İyice sevgilinin sosyal medya hesaplarını incele. Bak bakalım son zamanlarda kimlerle ilişiği olmuş. Kimleri takip etmiş, kimlerin paylaşımlarını beğenmiş iyice araştır. Kesin altından bir şeyler çıkacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Artikcokgec21311
    Artikcokgec21311 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.

Şimdi senin dinini degistirmemeyi kabul etmen normal. Adam neden en başından senle beraber oldu onu anlamadım ama adamın hakli bir tarafi var ileride bu konuda anlaşmazlıklar illa olacak. Yani bu ilişkiyi yurutmeniz zor olacak. Onun dışında bazıları karşılarındaki kişiden etkilenip dininden vagzecmekten korkarlar. Belki de ayrılmak istemesinin sebebi budur. Aslında ben ikinizi de hakli gördüm bu mesele de. Şimdiden ayrilmaniz iyi oldu bence çünkü farklı dinden iki kişinin bir ilişkiyi sağlıklı bir şekilde yürütmesi çok çok zordur.

0
    0 Yorumla
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, siz de haklısınız ama onun da haklı yanı var bence. Benim de dinim İslamiyet, elhamdülillah müslümanım ve dinen müslüman olmayan biriyle evlenemiyoruz yani yasak bize ama onun hatası şurada olmuş bence. Bu konudaki hassasiyetini baştan ifade edip sizinle bence ilişkiye başlamamalıydı yani sonradan düzelir veya değişir umuduyla bir ilişkiye başlaması büyük bir hata olmuş. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

52

Cevap

78

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

İlişkilerde kültür farklı gibi birçok farklılıklar olabiliyor eğer her iki tarafta bu konuda birbirlerine saygı duyarlarsa güzel bir ilişki yaşanabilir aksi takdirde şu an senin yaşadığın gibi problemler meydana gelir..

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.

Sen haklısın. zaten seni inancın için terk ediyorsa bırak gitsin böylelerini, seni hak etmiyor.

0
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Selamlar,

Bence kendisinden kurtulduğun için kendini şanslı hissetmen gerekiyor. Bugüne kadar her şey güzel giderken ne oldu da birden tüm Fikri değişti. Büyük ihtimalle annesinin ya da babasının veya başka bir büyüğünün etkisinde kaldı.

Kendi fikri olmayan ve kendi kararların arkasında duramayan biriyle zaten bir hayat kurulamaz. Senin inançlarına karşılı saygılı olmayan biriyle zaten senin de işin olmasın boş ver. Dediğim gibi bence bu konuda kendini şans hissetmelisin en baştan gerçek yüzünü görmüş oldun.

4
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Yani diyeceğim şu ki sevgilin hata yapıyor. Sonuçta herkesin inancı kendine ve herkes kendi inancından sorumludur. Bize düşen ne olursa olsun kabul etmek ve yargılamamak. Sen şimdi ayrılırsan bu sebepten ötürü. Haklı olarak ayrılmış olacaksın

2
    1 Yorumla
    • MoriBey
      MoriBey
      +1 yıl

@Beliraa Kıt beyinli arkadaşım her yorumun altında aynı şeyi yazmışsın. Kimse ayrılmasına bir şey demiyor. Gayrimüslim olmamasından dolayı ayrılabilir ona bir şey diyen yok ama onu zorlayıp kendi inancını karşı tarafa da zorla iman ettirmeye çalışmak ne kadar özgürlük, ne kadar etik bir davranış.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben de müslümanım ama rüyada bir kanıt gördüm diye olmuştum, sonraları müslüman sandığım kızlardan istediğim sevgiyi görmedim, şimdi önüme deist, ateist, başka dine mensup gelse aldığım zevke bakarım, seveni severim. Helalinden evlenmek için memleketime görücü usulü de aradım, güzel kız gösteren olmadı beğendiklerim de beğenmedi veya evlilik istemiyorlardı. Artık zina da yapsam gay de olsam önemi yok belki yalnız ölürüm, hiçkimse gelecekte iyi bir aile kuracağımı mutlu olacağımı garanti edemez.

0
    0 Yorumla
  • kızlarcoksoruyor__
    kızlarcoksoruyor__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

haklı olan sensin. müslüman olmayacağını bildiği halde senle sevgili olmasaymış o zaman, madem çok sorun yapacakmış.

her müslüman olan da iyi insan olmuyor herkesin inancı herkesin doğrusu kendine. ondan ayrılabilirsin. sana saygı duymasını öğrenememiş

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eğer inanmıyorsam ilerde bir söz verdiğimde inanmayacağını, korkum olmadığı için onu kırmaktan da korkmayacağımı düşünüyormuş

Yorumla
    • kızlarcoksoruyor__
      kızlarcoksoruyor__
      +1 yıl

nasıl yani biraz açar mısın tam anlayamadım

Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Dini inançlar bu sevgili konularında maalesef etkili oluyor. Osmanlı her dine saygılı olduğu için 600 yıl ayakta kalabildi, keşke günümüz insanları da bu bilinçle davranabilseler ama gerçek hayatta bu pek mümkün olmuyor. Ayrıca konuşmalarda dikkatimi çeken şey, sevgilin deizmin ne olduğunu bilmiyor galiba.. Daha önce de bu konuyu konuştuğunuzu söylüyor ama sanırım merak edip araştırma zahmetine bile girmemiş. Sizce bu insanla sizin kafa yapılarınızın uyuşma ihtimali var mı?

1
    0 Yorumla
  • TevfkAydn
    TevfkAydn Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ayrılman en doğrusu. Böyle tebliğ olmaz. Dinde zorlama yoktur. Düzel ne demek ayrıca. Birini İslam'a böyle davet edersen Müslümanların Müslüman olmayan herkese hastalıklı, kirli, iğrenç varlıklar olarak baktığı intibası bırakırsın. Başta inancına saygılı olmalı. Kendi de doğru bir Müslüman olarak dinini tebliğ etmeli. Yoksa yaptığı her şey nefretle sonuçlanır.

0
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Alacaksan bir yabancı kız al hem türk kızı hem kafir ne halta yarar bu türk kızı bir müslüman erkek ateist deist budizm vs olanlarla evlenemiyor yine bir müslüman kadın hiç birisiyle evlenemiyor hristiyan olsun yahudi olsun hiç birisiyle evlenemez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgili arkadaşım. Bizim inancımıza göre dini müslüman olmayıp yahudi, hristiyan gibi dine mensup olanlarla evlenmemizde dinen bir sakınca yoktur. Fakat bir müslümanın gayrimüslim yani dini inancı olmayan (ateist, deist, budist vb.) birisiyle evlilik yapması dinimizce yasaklanmıştır. Onun inancına saygı göstererek ya doğru yolu seçip müslüman olur ve öldükten sonra eşinle cennette yaşarsın ya da kendi düşüncene sahip çıkar sevgiline saygı duyar ayrılırsınız. Olay bundan ibaret

3
    0 Yorumla
  • MinistryofDarkness
    MinistryofDarkness Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

İkiniz de haklısınız burada. Adam sırf inancına bağlı diye bağnazlıkla yaftalayacak halim yok. Kendi dini gayrimüslimle evlenmeyin diyorsa bunu yapması doğal. Siz de deist olarak kendi doğrunuzu yaşıyorsunuz. Dini duyguları ön planda olan biriyle ilişki kurmayın derim.

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Sevgilin bunu bilerekten sevgili olduysa saygı duymalı sonuçta insansın seninde gururun onurun var evlilikte çatışma yaratır bu durum ama.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Deist olmanı sorun etmesi yeni bir şey değil ki bunu hep sorun ediyormuş zaten. Bu mesajlardan o anlaşılıyor. Sevgilin sana başından beri "düzel" demiş, inancını değiştirmeni talep etmiş. Sana en başından beri Müslüman olmanı şart koşmuş aslında, sen görmek istememişsin. Saygı duymalısın, o da sana saygı duymalı. Müslüman olman konusunda seni zorlayamaz. Bu iş baskıyla olmaz, en iyisi ayrılmanız ya da senin kalpten iman edip Müslüman olman.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Seninle alakalı ciddi düşünmeye başladığı için şu an sorun etmeye başlamış bence. Sonuçta evlilik yolunda aile, inanç ve kültür konusunda bir birliktelik olması gerekiyor. Aksi durumda evlendikten sonra bu konulardan dolayı bir ayrılık yaşanabilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnsanlar aynı dinden olmayan birini tercih etmeyebilir buna bir şey diyemeyiz. Ama kimse kimseyi olmak istemediği bir şeye zorlayamaz. Bugün dinini değiştirir yarın başka bir şeyini. Öyle şey mi olur? Ha sen kendin istersin o ayrı. İstemeyen birinin dinini kağıt üzerinde değiştirsen ne olur? İnanç aynı inanç. Saçmalık.

0
    0 Yorumla
  • alparslann15
    alparslann15 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.

Dine uygun hareket ediyor saygı göstermek lazim Müslüman bir erkek sadece hristiyan yahudi kadınla evlenenebilir dinsiz biriyle evlenirse nikahı tutmaz sanırım bende onun gibi düşünürdüm sevgi karın doyurmuyor

1
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.

burada kim haklı diye bir şey yok. müslümanın ehlikitap olmayan biriyle nikah kıyması yasak. sen bunu bilip zaten onla olmamalıydın oda baştan senle olmamalıydı. öyle sonrada değişirmi diye kumar oynanmaz. herkes yazmış yok inanca saygı yok olduysa nolmuş falan filan. kimsenin inancına laf ettiğimiz yok zaten. sadece her inancın bi yükümlülükleri var. ona ister uyar ister uymaz.

0
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Bir Müslüman erkek sadece Musevi ve Hristiyan kadınla evlenebilir dinde siz de ona saygı duyunuz sonuçta adam dinine göre birini istiyor çok haklı

3
    0 Yorumla
  • perla23
    perla23 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.

sadece düşüncelerinize ve inançlarınıza saygılı olmanız gerek. senınle ilgili bi şeye saygı duymayan bır ınsanla ne kadar ilerleyebilirsin. ilerde başka bir şeyde de saygı duymayabilir sonuçta ille dediği olsun isteyebilir.

0
    0 Yorumla
  • 1asosyal
    1asosyal Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sana müslüman ol diyorsa artık sevgili levelinden evlilik leveline atlamak istiyor demektir. İslam dinine göre nikah kıymak için iki tarafında müslüman olması şart. Aksi takdirde nikah akdi geçersiz olur evlilik zina sayılır

0
    0 Yorumla
  • Yorumcunuz34
    Yorumcunuz34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

İşte sırfı ilişki olsun diye baştan bu konuları sormuyor sorsa bile umursamıyor ve ilerde patlak veriyor başka konularda da geçerli bu siz siz olun en baştan ilişkinin temellerini iyi atın net oldun ve ne istediğinizi bilin efenim

0
    0 Yorumla
  • Danadandini
    Danadandini Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

haklı haksız diye bir şey yok. herkes farklı inanıyor ve bu öncelikler uyuşmuyorsa bitirirsiniz. ama başta konuşulması gereken şeyler bunlar. inançların önemini bu zamana kadar konuşup anlaşmamış olmanız ikinizin hatası

0
    0 Yorumla
  • akrep_bir_kadınn
    akrep_bir_kadınn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 84%
    +1 yıl

Herkesin doğrusu inancı kendine. Hiç bir dine mensup kişi bir diğerini etiketlememeli. Yazık ya ne basit insanlar var. bunlarla aynı havayı solumak çok acı

1
    0 Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Kuş beyinli sevgilinle ayrıldığın için sevindim. Müslümanların çoğu böyle bende müslüman biriyle sevgili olmam bırak gitsin sende kendine uygun biri ile ol

1
    0 Yorumla
  • Papatyamm_
    Papatyamm_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 71%
    +1 yıl

Bende müslüman olmayan biriyle evlenmem açıkçası ama sırf benim içinde dinini değiştir demem değiştirsede bi anlamı olmaz zaten müslümanlık zorlamak değil

1
    0 Yorumla
  • Onuradr
    Onuradr Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Allah sana ilahi mesaj göndermiş, karşındaki kişinin saygısızlığını göstermiş. Bence şükret ve ayrıl :D

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

Sevgilin net bir ahmak.. Neymiş deizmin gerçekliği yokmuş ta müslümanlığın varmış.

Yavv kızım kendine uygun bir erkek bul, böyle boş tiplere takılıp ta sonra pişman olma.

1
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

@Beliraa altıma alırsam doldurum.

Yorumla
  • Pırasalıbörek
    Pırasalıbörek Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.

İslamiyet te farklı bir dine mensup insanla evlenmek haram. Evkencekse dinini değiştirmesi şart. Onun hatası surda , en başta bir ilişki durumu oluyorsa bu durumu sana belirtmesi gerekirdi.

0
    0 Yorumla
  • Cansuxo
    Cansuxo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

dinde zorlama yoktur. Teklif edilir, konuşulur gerekirse tartışılır bile sonucunda olursaolur olmazsa olmaz. Ancak tehdit, zorlama gibi şeyler gördüyseniz kaçın.

0
    0 Yorumla
  • AlpayG
    AlpayG Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

instagram.com/.../2893265994838897395

0
    0 Yorumla
  • KEŞİİFF
    KEŞİİFF Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Müslüman demekki o arkadaş ve müslüman olmayan biriyle evlenmek haram. canım canım sevgi aşk deyip durmayın öyle bir şey yok bunu kafanıza sokun ya da ben sizin kafanıza *.

0
    3 Yorumla
    • pars1453
      pars1453
      +1 yıl

Sadece Müslüman değilse hristiyan ya da yahudi biri ile evlenebilir bir müslüman erkek
      Kadın ise müslüman sa müslüman olmayan biri ile evlenemez

Yorumla
    • pars1453
      pars1453
      +1 yıl

Diyanet diyor bunu

Yorumla
    • pars1453
      pars1453
      +1 yıl

Fetva olarak geçiyor bu

Yorumla
  • Osmtnl
    Osmtnl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.

Ne sen haklısın ne o, müslüman bir erkek karşı dinlerden olan bir bayanla evlenebilir bunu yasaklamıyor, ama sen putperest isen o haklı, onu da haksız kılan davranış zorla inandırmaya çalışması

0
    2 Yorumla
    • Cagan00
      Cagan00
      +1 yıl

Deist diyor deist putperest ne alaka putperestse de kime ne putperest olması onu haksız yapmaz

Yorumla
    • Osmtnl
      Osmtnl
      +1 yıl

Deist hiç bir şey yok diye bir felsefe ile hareket eder. Putperestlik ise Tanrı var der kendine otla çamurla altınla bir heykel edinir ona eğilir ona ibadet eder biri kabul görürken diğeri görülmez biri kanser dişeri diş ağrısı gibidir

Yorumla
  • Emre0935
    Emre0935 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 92%
    +1 yıl

Sonuna kadar sen haklısınn. Kimse kimseyi dininden dolayı yargılayamaz. İlişki demek; siyasen dinen ortak noktalarda buluşmak değil. Sevgi ve saygıda buluşmaktır.

0
    0 Yorumla
  • Gürlevik__
    Gürlevik__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 80%
    +1 yıl

Defolup gitsin! Insan olmayi beceremeyen nusvettelerden sevgili falan olmaz. Insanlar inanclarinda ozgurdur. Senin inancin seni ilgilendirir.
    Biyle insanları nerden bulursunuz anlamis degilim

0
    0 Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Haksız. Birisini dinine, rengine veya inancına göre sevmezsin. İnsan olduğu ve karakterli olduğu için seversin.

1
    0 Yorumla
  • ɯǝๅɐๅǝ
    ɯǝๅɐๅǝ Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Seni değiştirebileceğini düşünmüş değiştiremeyince vazgeçmiş

2
    0 Yorumla
  • niger
    niger Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Bende de hep böyle oldu. O yüzden 2 kere düşün müslüman biriyle olacaksan

2
    0 Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

İslam'a göre doğru bir tavır almış. Müslüman veya en azından Ehl-i Kitap bir kadınla evlenmesi gerekir.

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sevgilinizin ayrılması doğru bir karar olmuş, Müslüman bir erkek dışında herkes senin için seçim şansı sunuyor. Şansınız bol olsun.

0
    0 Yorumla
  • Mariposita_Humana
    Mariposita_Humana Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Haksiz olan o hakli sensin. Basta sorun etmeyen simdi sesini çıkaramaz. Sorun edecektise de sevgili olmayacakti basit ve net

0
    0 Yorumla
  • pembe_okyanus222
    pembe_okyanus222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 104 , eic 97%
    +1 yıl

Yani birçok yönden rahatsız olabilir istemeyebilir ama bunu baştan bunu iyice düşünüp söyleyecekti şimdi ne değişti deizm aynı deizm

0
    0 Yorumla
  • pars1453
    pars1453 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Müslüman bir erkek anca ya hristiyan ya da bir yahudi ya da bir müslüman kadın ile evlenebilir
    Kutsal kitaplardan birine inanmayan la evlenemez

0
    0 Yorumla
  • Mid-AtlanticRidge
    Mid-AtlanticRidge Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Boş ver istemiyorsa yol ver. Haklı haksız yok gibi bence ama o haksız. Herkesin dini kendine demişler. Ben de ne deistim ne teist.

0
    0 Yorumla
  • güzelromantik
    güzelromantik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 52%
    +1 yıl

Çok saçma bir çocukla çıkmışsın olabilir dinimizcede uygundur zaten canım adam hem dini savunuyor ama bir boktanda anlamıyor

0
    0 Yorumla
  • heyybenesra
    heyybenesra Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Bunu biliyordu ve senle sevgili oldu başta saygı duydu, sonradan değişti. boş ver böyle birini iyi ki ayrıldınız yoksa hep bir çatışma olurdu

0
    0 Yorumla
  • sılacevaplıyor
    sılacevaplıyor Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.

Fikir çatışması olan bir ilişkiye en baştan girmemen gerekiyordu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Önceden saygı duyduğunu söylüyordu

Yorumla
    • jeonjungkoook
      jeonjungkoook
      +1 yıl

ayrılmak için bahane olarak kullanmış olabilir o zaman deist oluşunu? veya bir ihtimal biri tarafından bu konuda dolduruşa gelmiştir?

Yorumla
  • _BombacıMülayim_
    _BombacıMülayim_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilinin tek haksız olduğu konu seninle sevgili olması. Baştan olmamalıydı

1
    0 Yorumla
  • 1Aurora_
    1Aurora_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.

Ayrılmak için bahane bence. Bu zamana kadar sorun olmayan şey neden bir anda sorun olmuş?

1
    0 Yorumla
  • hesapsiz7
    hesapsiz7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Haklı aramak yanlış. Iki kişinin de değerleri var

0
    0 Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yahu sal gitsin.

Sen istersen ona inanırsın. Demekki oda inançlı olmayan biriyle olmak istemiyor. Neyi uzatıyorsunuz ki.

0
    0 Yorumla
  • deli_xatûn
    deli_xatûn Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Yani oncede senin inancini biliyoken boyle devam ediyosa sen haklisin tabiki

0
    0 Yorumla
  • rom75
    rom75 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

bu kadar saçmalık olur mu ya sevgide din ırk ayrımı olurmuya sen haklısın

0
    0 Yorumla
  • Fugazii
    Fugazii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Herkesin dini kendine, her iki tarafın da saygı göstermesi gerek

0
    0 Yorumla
  • aaaliali
    aaaliali Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Ikinizde haklisiniz, deistlik bi din değil bir düşünce olduğu için hafife almış böyle düşünerek

0
    0 Yorumla
  • hakan3540
    hakan3540 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Hindistan’da doğsaydın ineğe tapacaktın neyin artistliğini yapıyorsun len diyemedin mi?

0
    4 Yorumla
    • hakan3540
      hakan3540
      +1 yıl

Vay be ne kadar harika mantık yürüten bir gadın ben şok. O zaman benim lafımı desin erkeklere savaşmaları karşılığında yemek ve 72 sübyan vaad eden bir Tanrıya inanmamı bekleme. Hadi buna da bir cevap yapıştırıver

Yorumla
    • hakan3540
      hakan3540
      +1 yıl

Ulen exper kasıyormuş bebe bende ciddi ciddi cevap yazdım aynen Allah seni de bana verebilir gücü yetiyor çünkü ama müslüman ülkelerin hepsi açlıktan kaostan sürünüyor onlara gücü yetmiyor kurtarmaya

Yorumla
    • hakan3540
      hakan3540
      +1 yıl

Petrol zenginlerini yazmış zeka küpü geri kalan sürünen ülkeleri de yaz bak bakalım hangisinin sayısı fazla neyse nadana laf anlatılmaz aynen öyle hüloğğ

Yorumla
    • hakan3540
      hakan3540
      +1 yıl

Erkeğin zekasızı neyse de kadının zekasızı hiç çekilmiyor ya neyse engel atayım gözüm görmesin

Yorumla
  • SaygımSonlu
    SaygımSonlu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Aklınca yola getirmeye çalışıyor düzenbaz bunun neresiyle sevgili oldun gerçekten

0
    1 Yorumla
    • SaygımSonlu
      SaygımSonlu
      +1 yıl

@Beliraa ayrılsın zaten mk kim ayrılmasın dedi ama ayrılan ayrılır böyle baskı yapmaya çalışmaz sen de muhtemelen erkeksin mk manyakları pembe profil açıp açıp düşmanlık yapıyorlar

Yorumla
  • Starssailor
    Starssailor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Başta sorun olmayıp şimdi olduysa ayrılmak için bahanedir.

0
    0 Yorumla
  • Umutbilgili
    Umutbilgili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 68%
    +1 yıl

Kimse kimsenin inancina inanmayışına karisamaz onu birakmalisin bence zaten.

0
    0 Yorumla
  • EresUnBebé
    EresUnBebé Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

haksız rahatsız ediyorsa bu kadar baştan sormalıydı

0
    0 Yorumla
  • trinitynin_saçjölesi
    trinitynin_saçjölesi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Demek ki ciddi düşünüyor ama türban takmani da ister yani ona göre karar ver

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim müslüman olmadığım için ayrılıyor, kim haklı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim müslüman değilmiş ayrılmalı mıyım? 75 cevap verildi
Sevgilim deist ben müslümanım ayrılmalı mıyız? 9 cevap verildi
Sevgilim, müslüman olmadığım için evlilik düşünmediğini söyledi ayrılmalı mıyım? 10 cevap verildi
Ben deistim sevgilim ise dinine bağlı bir Müslüman, namaz kılıyor. Ben bu durumu istemiyorum.... 13 cevap verildi
Aleviler Müslüman değil mi ben neden Alevi bir erkekle evlenince dinden çıkayım? 19 cevap verildi
Ben müslümanım sevgilim ateist ayrılmalı mıyım? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨