sevgiliniz yanınızda göz göre göre başka birisiyle öpüşse napardınız?
Cevabın nedir?
2 sininde kafasından tutar birbirine öyle bir vururum ki 2 sinin yüz hatlari kayar. Sonra oglanin surata calisir insanlıktan cikartirim kizin ise saclarindan tutar suruklerim bir güzel onunda suratinda insanlık namina birşey birakmam sonra oglanin yanina gene gelirim yumurtalarini alir cebine koyarim ondan sonra erkegim diye dolasmasin baskasinin sevgilisine bakmak erkeklik değildir heleki opusmek hic değildir... En sonunda polise gider teslim olur cezami yatarim...
Ulan ne sadist adamsin dersiniz simdi ama bunu yapana bu yapilir kimse kimsenin duygusu ile oynayamaz hakki yoktur ;) bu arada psikopat falan değilim soyliyim ama sinirli oldugumda boyle bir durumda sinirlerim hat seviyede olur babami bile tanimam :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. 121 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılönce sevgilimin dudaklarına japon yapıştırıcısı dökerim sonra kankaları çağırıp kızı paket yapıp mekana götürürüm sonra tam karnından kancayla tavana asarım ama öldürmem ki ona yapacaklarımı görsün :D sonra o dudaklarını ve dilini kesip köpeklere atarım sonra dişlerini tek tek kırmaya başlarım sonra sevgilimle öpüşürken hakim olamadığı o ellerindeki parmaklarını tek tek kesip müsait bitarafına sokarım üstünede çok sevdiğim yapışkan türü olan japon yapıştırıcısını dökerim ve onu kancada asılı bir şekilde ölüme terk edip giderim. (hiç olmadığım kadar ciddiyim)
09 Yorumla- +1 yıl
puahhah :D
- +1 yıl
hangi filmi izledin yavrum sen :D
- +1 yıl
bunlar hep bonzai den işte.
ne kafası bu kızım - +1 yıl
yarrğmn kafasıı :D ya olum bunları yazalı kaç gün oldu kimse bişe yazmadıda şimdi nie başımda saçmalıyonuz onu anlamadım
- +1 yıl
Guzel filmmis , adi ne
- +1 yıl
ne filmi karşiim ben ciddiyim
- +1 yıl
Karsiim, kelimesi herseyi acikladi bence
- +1 yıl
izmirli olmayan anlayamaz ya neysee
+1 yılŞok olurum ağzım açık kalır :D Ağzımı bıçak açmaz kalkar yürürüm hızlı hızlı bir dahada görüşmem ne mesajlarına cevap veririm ne yüzyüzeyken silerim heryerden, hediyeler falan aldıysa zamanında atarım, numarasını silerim, çok mesaj atarsa özür için falan engellerim
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
151Cevap
sevgilimi 9852274631756 km hızla duvara yapiştirip benzinle yakıp kezzapla sondurur cesedinde tirnaklarını çekiçle cikartıp bı yerlerine ******* dişlerini kendisine yedirir bacaklarıyla kollarının yerlerini değiştiririm son olarak ta beyninin suyunu akıtıp o kıza içirir ve o kızı ara sokağa götürürdüm:)))) asla kıskanç değilim:)))
32 Yorumla- +1 yıl
9852274631756 km/saat ışık hızından büyük olduğu için o hıza çıkardığın anda sevgilin yok olur ve tanecik halini alır, sen de diğer fantazilerini yapamazsın :D o yüzden biraz yavaş derim ben
Benim sevgilim benim yanimda baska bir kizi opucek hemde bn var ken ulan bn onu var ya Balyozu kafasına geçirdiğim gibi yere sinek gibi yapistiririm. Spatulayla zor kazirlar. Ama diğer şıllık var daha onu kesmeden olur mu diğer kızın da vücudundaki bütün organ et ne varsa Allah demem tek bir solukta parça parça keserim.
24 YorumlaYemin ederim sevgilim benim önceden görmediği başka bir yüzümü görür en basitinden bilenler anlar ne demek istediğimi :)
images.turkcedublajfilmindir.net/.../...brooks.jpg
NOT: Bu arada sevgilim yok..05 Yorumla
Soran+1 yılinşallah güvenilirlerden bir sevgilin olur
Soran+1 yılevet iyliği için söylüyorum
- +1 yıl
Hajaha. D sesli güldüm. D
bulundugun memlekete şehre kişiye göre değişir bu dediğini doguda yaparsa cinayet sebebi biraz daha batıya gelirsen kavga sebebi birazdaha batıya gelirsen ayrılma sebebi istanbuldan dışarı çık daha batıya git sorun edilecek durum değil çogu için sendersenki sen ne yaparsın öyle sevgilim olmaz ya da deki oldu yanımda değil kesin başka yerde öper
00 YorumlaYandan aldigim cisimle aynen boyle ustlerine kosarim gerisi malum :D
media.tumblr.com/.../...line_mj5dkx578x1qz4rgp.gif30 YorumlaKızı dövüp sevgilimin elinden tutup götürürdüm biraz uzaklaştıktan sonra tekmeyi basardım. Maksat kıza kalmasın , kız bozulsun falan yani :D
314 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi bir fikir :)
- +1 yıl
sen nasıl bir pskopatsın? kızlardan korkulur usta :D
Soran+1 yılrica ederim
- +1 yıl
seni de zorla kaçırmak lazım öyleyse :) maksat başkaları almasın :)
- +1 yıl
Bakalım elinden tuttuğunda sevgilin gelecekmi
+1 yılcantamı pılımı pırtımı toplar evime giderim napcam. benim yanımda baskasıyla öpüşen adama ağlasam göz yasıma, intikam alsam vaktime yazık. uğrasmam acıkcası.
20 YorumlaOldu o vakit der çeker giderim beni son görüşü olur :D
25.media.tumblr.com/...m0w9frDouN1r0ufaco1_250.gif01 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin :)
Çeker giderdim! Demicem tabikide. Ağzına s*çar ikisini de kulaklarını koparır ekmek arası yapar beyin suyuna da yağ diye ekmeği basar yerdim.
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. öyle birini yanımda sevgilim diye gezdirdiğim için kendime lanet ederdim.
demek ki o kadar prim vermişim ki bunu yapabilecek cesareti kendinde buluyor.00 Yorumla
+1 yılcevabı verilmiş.. :D:D
https://www.capsomat.com/media/created/bu9d2a.jpg00 Yorumlaeğer yapabilirsem soğukkanlılığımı korur hiç birşey olmamış gibi davranırdım ama 3 vakte kalmaz onu buna pişman edicek çok haince planlar yapar tekmeyi vururdum
00 YorumlaBunu yapacak cesareti rahatlığı nerden buldu merak ederdim.
Sonrada erkeğe kafa atar, kızın tam suratına ağır bir yumruk darbesi atarm ikisininde burnu kırılır hadi 5 ay opuşun bakayım.00 Yorumla
+1 yılEn yakın yakışıklıyı bulur, onlardan çok daha iyi bir performans sergilerdim :(
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yılsüpermiş
- +1 yıl
teşekkürler..
Soran+1 yılrica ederim
Hicbir sey yapmam. Orda birakir giderim bir daha da yuzune bakmam ne telefonunu acarim ne mesajini okurum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Saçından tutup kafasını geri çekersin, sonra da öpüştüğü kişiye doğru hızlıca itersin.. ikisinde de ağız burun kalmaz..
00 YorumlaYanlarına gidip ikisininde dudaklaına uhu ya da bally surerdim. KafalarınI birleştirip baştan aşağı büyük geniş bir kazan geçirip kepçe ile çınlatırdım.
01 Yorumla- +1 yıl
ooo :) korktum bir an
Senin sevgilin erkek kaşarı olma kötü yola düşmüş bırak onu artık ciddiyim bk :))
03 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım zaten
Soran+1 yılaynen
+1 yılsenin yanında başka biri ile mi öpüştü vay arkadaş bırak terket derim boynuzlanmak hoşuna gitmiyosa ya da sende başka biriyle öpüş
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama ben onun seviyesine düşümem
- +1 yıl
o zaman koy tekmeyi gitsin
Soran+1 yılkoydum gitti
- +1 yıl
iyi yerleştireydin :D
Soran+1 yılyerleşitrdim yeleştirdim :)
- +1 yıl
helal sana o zaman adın ne
Soran+1 yılmerve
- +1 yıl
nerelisin merve hanım antalya deme yıkılırımmm :)
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıldudaktan mı ? :D
aynı anda ıkı kısıyı gebertme yetenegımın oldugunu ögrenmıs olur :D00 Yorumla
+1 yıloha öyle genişlik mi var saçlarını yoluk yoluk yaparım onun sdfghj
00 YorumlaGuzll opusmedigini der arkama bakmam giderim zaten der guzel opusdugumu neyse cehneme kadr yolu varr
00 Yorumla
+1 yılGidip bir tebrik ederim sonra da oradan uzaklasirim o kadar karaktersizlerle isim olmaz
00 YorumlaBoynunu koparıp kıza veririm. sakin olmam mümkün değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ikisininde dislerini ellerine veririm daha guzel opsurler omur boyu
00 Yorumlaöyle bir orospunun sevgilim olacağını zannetmiyorum
00 YorumlaO kizida sevglimi de bir guzel yolardim sevglmdende ayrlrdm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılE yuh artık.
Hiçbir şey yapmam. Oradan ayrılırım.00 Yorumla
+1 yılya ölmekten kormayi ya da mermiden hızli koşayi gavurun kizi :)
00 YorumlaTek kelime etmeden arkamı dönüp giderim. Büyük bir ihtimalle evde ağlama komasına girerdim. :D
02 Yorumla- +1 yıl
İsyeaaaaaan. d
Kafasını tokuştururdum ikisininde birbirine oğlanın ağdına depiği yapıştırırdım bide.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Zaten sende benim aşkımı kaldıracak şeref yokmuş der bide adama kafa atar giderdim.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sevgili var sevgili var
ben ona sadece yatağa atmak için yanaştıysam bir problem yok ama sevgili ise gerçekten problem teşkil eder tabi :)03 Yorumla
- +1 yıl
e öyle ama :)
Soran+1 yılsen diyosan öledir :)
Çok film izliyorsunuz. Sonuç bu işte. Türkiye'de bu tür sorulara falan yer yokken düşlediğin hayale bak !
13 Yorumla
Soran+1 yılişine
Soran+1 yılhehe hadi naş
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Öpüşüyorsa bu saygısılıkdır ve kendime yapılan saygısızlıgı kaldıramam sanırım şiddete başvururum ve birdaha görmek istemem onu. soruyu görünce şanslı masa geldi aklıma :)
00 Yorumlabaşka biriyle öpüşüyosa benim sevgilim değildir zaten :D
he yok illa ki benim sevgilim olup başkasıyla öpüşecekse ''ölmeyi bayılmak zannetmiş'' derim.00 Yorumlasevgili mi dedin :D nasıl sevgili o bee yanımda başkasıyla öpüşücek :D
00 YorumlaGider yolarım ikisinide :) sonra bela okur çeker giderim af olmaz asla
00 YorumlaNe yapacam hiç birşey yapmam sadece eskort sitelerine numarasini veririm internette her yere ateşli geceler için ara diye :)
00 Yorumlabitirmesini beklerdim.
sonra konuşmama devam ederdim.
bir fincan çay iyi olabilirdi bu boşlukta.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgörmezden gelirdim ondan önce onun evine gider 18 den büyük kaç kişi yaşıyo hepsini sikerdim
10 Yorumla
+1 yılonun yanında kavga etmek gibi bişey yapmam seviye meselesi ayrılırdım tek kelimeyle silerdim hayat devam ediyo :)
00 Yorumla:D nasıl ne yaparım ne yapıcam hayırlı işler bundan sonrasında beline kuvvet canım benim der çeker giderim
00 Yorumlaonunda öbürününde anasını bellerdim mk nasıl soru l*n bu :@
08 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmeyen yorum yapmasın oo zaman
Soran+1 yıldüşünce değil ki bu
Soran+1 yılhaa özür dilerim ben yanlış anlamışım
Soran+1 yılanlayışınız için teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiz arkadadim olmadigina gore sorun yok
Ama ole bisi olsaydi tokati basardm ikisinede10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğuk kanlılığımı koruyamamış tokatı indirmiştim. restoranda yok dedi o küçük felan * senide çocuğunuda o* demiş mekandan * etmiştim.
00 Yorumlaİkisini de Öldüresiye Öperdim bak Böyle Öüpülür derdim sonunda da :DSA. fsagljskajfjhajghjahsjhf
22 Yorumla
+1 yılBir kızla öpüşebilir, ama bir erkekle öpüşürse Ex olur, başkada birşey olamaz
00 YorumlaÖpüştükleri ağızlarını halka açık tuvalet haline getiririm ikisininde
00 Yorumla
+1 yılyemin ediyorum ilk önce kızı pataklardım öldüresiye döverdim sonrada yanındaki çocuğu döverdim
00 Yorumlaohh sen keyfine bak ben kalkayım siz yayıla yayılas evişin derdim. ya öyle bir genişlikmi var adamın anasını sikerler valla :)
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada o kadar geniş Değilim gelmişini geçmisini s... Nokta
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi
+1 yılöpüşmekten kastın tokalaşmak tarzı yanak yanağa mı yoksa bildiğin dudak dudağa öpüşmek mi?
02 Yorumla
Soran+1 yıldudak dudağa
- +1 yıl
öyle bir şey yapamaz
Sevgilim yanimda nasil baska birini opebilirki sen bence seks filmi izlemissin ↑↓↑↓↑↓◀
02 Yorumla
Soran+1 yılabartmayın *
+1 yılBu nasıl soru zaten sevgilin değildirki o senin sevgilin olsa böyle birşey yaparmıki
00 Yorumla
+1 yılerkeklik organına tekme atarım 116 çocuk doğurma acısına eşitmiş :D
00 YorumlaÖyle bişeyin mümkün olmayacağı kızlarla birlikte olurum ;)
00 YorumlaNe Dedin Sen?
Güzelim Bizim burada İmamlar Yoğun Yormayalım?00 Yorumla- Devamını Gör (171)
Devamını Gör(216)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası