Ülke kadınını mutlu eden 3 şey söyleyebilir misiniz?

Kızlarımız prenseste erkeklerimiz amele mi? günümüzde kadınları memnun etmek gerçekten çok zor. yani o eskiden söylenen iki gönül bir olunca samanlık seyran olur muhabbeti yalan olmuş vaziyette. her zaman bir tık yukarısı isteniyor. elindekinin değerini bilmek bırakılmış, artık herkes daha iyisini nasıl elde ederim derdinde. hırs, gözüdönmüşlük, doyumsuzluk... ben anlamıyorum arkadaş bu kafayı. ulan bu erkekler insan değil mi? tamam erkekler de güzel arabalara binip , iyi yerlerde yemek ister vs. ama ben daha parasız kalıp da tavuk döner yeyince ağlayıp zırlayan bir erkek görmedim. ya da düğünde istediği damatlığı alamayan adamın dramı diye bir hikayeye şahit olmadım. hayır işin garibi eğitim seviyesiyle ya da sosyokültürel sebeplerle açıklayamıyorum bu olayı. farklı farklı bir çok kişide aynı durumu görmek mümkün. nedir lan bu prenses sendromu? ben en iyisine layığım o yüzden her türlü silahı kullanırım tripleri? lan erkek adamın canı yok mu? yani hayatı zehir etmenin ne alemi var? abi anlamıyorum kadınlar bu kadar kör mü ne gerek var ota boka insanı isyan noktasına getirmeye? bu kadar zor mu mutlu olmak?

varsa abi ben böyle değilim diyen biri gerçekten tebrik ediyorum. hayır '' ben böyle değilim genelleme yapma ! '' diyeni anlayabilirim ama bunu doğru kabul edenlere, bu devirde böyle diyenlere maalesef iyi gözle bakamıyorum. ya öylesinizdir ya değilsinizdir.